18 / 07 / 2024

alfemo bursa konsept mağaza

alfemo bursa konsept mağaza

Şehirli, yenilikçi ve özgün mobilya koleksiyonlarıyla her zaman büyük beğeni toplayan Alfemo, sayısı hızla artan mağazalarına Bursa’da bir yenisini ekledi...

Akfen GYO'nun Bursa Görükle'deki projesinde son durum ne?

Akfen GYO tarafından 10 Mart 2022'de imza atılan sözleşmeyle anlaşması gerçekleştirilen Bursa Görükle'de Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin merkezi ve üretim tesisinin bulunduğu alanda gerçekleştirilecek olan karma projenin ön konsept tasarım çalışmaları sürüyor. 

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile sözleşme imzaladı!

Akfen GYO, Penguen Gıda Sanayi A.Ş.'nin  Bursa Görükle'de hayata geçireceği proje için "Karma Kullanım Projesi Mimari Ön Konsept Tasarım Hizmetleri Sözleşmesi"ni imzaladı.

Akfen GYO, Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile anlaşma sağladı!

Akfen GYO Bursa'daki konsept projesi için Penguen Gıda ile mutabakat sağladı. Proje süreci başlatıldı.  

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

Alfemo, Bakü'deki 2'nci mağazasını açtı!

Alfemo, Azerbaycan'ın başkenti Bakü'deki 2. mağazasının açılışını gerçekleştirdi. Bakü'deki ilk mağazasını 2010 yılında açan markanın, bu şehirde 2 bin 500 metrekare büyüklüğündeki konsept mağazası da hizmete girdi.

Alfemo, İskenderiye'de mağaza açtı!

Alfemo, Mısır'daki 6. konsept mağazasını İskenderiye'de hizmete açtı. Alfemo'nun Mısır'daki 6. konsept mağazası İskenderiye'nin en büyük AVM'lerinden Green Plaza'da hizmete girdi.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Alfemo Elazığ ve Malatya'da 2 mağaza açtı!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Alfemo 45.mağazasını Diyarbakır'a açtı!

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı.

Alfemo'dan Diyarbakır'a 3 milyon liralık yatırım!

Mobilya tasarım, üretim ve satış bazında Türkiye’nin lider üreticilerinden biri olan, Alfemo, şimdi de yaptığı dev yatırımla Diyarbakır’da 2 konsept mağaza birden açtı.

Alfemo Diyarbakır’da 2 konsept mağaza açtı!

Dünyada 5 kıtada 60’tan fazla ülkede Türk Mobilya Sektörünü başarıyla temsil eden Alfemo, Türkiye’nin batı illerindeki mağazalaşma atağından sonra 3 milyon TL’lik yatırımla konsept mağazacılık anlayışını Diyarbakır’a taşıdı.

Alfemo 2015'te 41 mağaza açtı!

Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı.

Alfemo, 4 ayda 41 mağaza birden açtı!

Bu yılın ilk 4 ayında mağaza atağına girişen Alfemo, yurt içinde 25, yurt dışında 16 konsept mağazayı hayata geçirdi. Firma, bebek ve çocuk koleksiyonuna yöneldi.

alfemo bursa konsept mağaza Haberi

alfemo bursa konsept mağaza

Bursa’nın tanınmış ailelerinden Şekerciler’in Bayiliğini üstlendiği Alfemo Mobilya’nın açılış törenine Yıldırım İlçesi Belediye Başkanı Özgen Keskin, Nilifer İlçesi Belediye Başkan Vekili Adil Karaoğlu, BUGİAD Başkanı Ali Fuat Er, Alfemo Mobilya Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ramazan Davulcuoğlu ve ALFEMO üst düzey yönetim kadrosunun yanı sıra çok sayıda davetli de katıldı.

Alfemo Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı yaptığı konuşmada, Alfemo Mobilya’nın İzmir ‘de 200 bin metre açık 70 bin metre kare kapalı bir alanda dünyadaki en son teknolojileri kullanarak üretim yapan  bir mobilya markası olduklarını belirterek, ‘5 kıtada 60’ı aşkın ülkeye ihracat yapan ve Türk mobilya sektörünü dünyada en iyi şekilde temsil etmeye çalışan mobilya firmasıyız’ dedi. Davulcuoğlu sözlerini,  “Alfemo olarak tüketiciye sadece mobilya değil; yaşam tarzı sunuyoruz. Bursa’da Şekercioğlu ailesi ile işbirliği...