28 / 04 / 2024

Alfemo iskendireye

Alfemo iskendireye

Alfemo, Mısır'daki 6. konsept mağazasını İskenderiye'de hizmete açtı. Alfemo'nun Mısır'daki 6. konsept mağazası İskenderiye'nin en büyük AVM'lerinden Green Plaza'da hizmete girdi.

TMSF, Alfemo'yu 552 milyon TL'ye satışa çıkardı!

Tasarruf Mevduatı Sigorta Fonu (TMSF), kayyum olarak atandığı Alfemo Mobilya'yı 552 milyon TL'ye satışa çıkardı.

Alfemo Mobilya’da yazdan kalma fiyatlar! Mobilyasını yenilemek isteyenler buraya! 19 Eylül 2022 Alfemo fiyat listesi

Döşemeli ve panel mobilya ürünleriyle tüketicilerin ihtiyaçlarına yönelik üretim yapan Alfemo Mobilya’da yaz hala devam ediyor. İşte 19 Eylül 2022 Alfemo Mobilya fiyat listesi

Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkaracak!

Mobilya sektörünün öncü markalarından Alfemo, mağaza sayısını iki katına çıkarmayı hedefliyor.

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor!

Alfemo, Alaçatı’nın büyüleyici stilini özel bir seri ile evlere taşıyor. Alaçatı tarzını evine taşımak isteyenler, Alfemo’nun yemek odasından yatak odasına, yaşam ünitesinden oturma odasına kadar her alan için tasarladığı Alaçatı konseptli ürünlerini tercih ediyor.

Mobilya alacaklara Alfemo'dan indirim fırsatı!

Dünyanın mobilya trendlerini, fonksiyonel, estetik, kaliteli ve şık tasarımlı ürünleriyle buluşturan Alfemo, 20’inci yılını birbirinden cazip indirimlerle kutluyor.

TMSF'ye devredilen şirket sayısı 500'e yaklaştı!

FETÖ'nün darbe girişimine ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında, bugüne kadar aralarında Boydak, Koza İpek, Naksan, Dumankaya, Alfemo ve Kadıoğlu Grubu'na bağlı şirketlerin de bulunduğu 500'e yakın şirket TMSF'ye devredildi

Alfemo'ya kayyum atandı!

İzmir'deki soruşturma kapsamında Torbalı ilçesindeki Alfemo AŞ'ye TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı

Alfemo'dan Viyana’ya yeni mağaza!

Türkiye mobilya pazarının önemli oyuncularından ve dünyada 60’ı aşkın ülkeye ihracat gerçekleştiren Alfemo, Avrupa’daki mağazalarına geçtiğimiz günlerde Viyana’da bir yenisini ekledi.

Alfemo, Panama'da dördüncü mağazasını açtı!

Mobilya pazarının lider markalarından Alfemo, Turquality programına dahil olduğu 2011 yılından bu yana; Avrupa’dan Orta Doğu’ya; Güney Amerika’dan Afrika ülkelerine dek dünyanın bir çok ülkesinde 40 konsept mağaza açtı.

13. Konya İnşaat Fuarı için İzmir'de toplanıldı!

Konya’da gerçekleştirilecek olan 13. Yapı, İnşaat Malzemeleri, İş ve İnşaat Makineleri, Isıtma, Soğutma, Havalandırma, Tesisat ve Doğalgaz Teknolojileri Fuarı için İzmir de yaşayan Konyalılar Alfemo Mobilya’nın ev sahipliğinde bir araya geldi.

Alfemo Dünya Bayi Toplantısı Bakü'de gerçekleşti!

Alfemo, geleneksel Dünya bayi toplantısını bu yıl Bakü’de gerçekleştirdi. 08-11 Mart tarihleri arasında Bakü Hilton Oteli’nde gerçekleştirilen Dünya Bayi Toplantısı’nda 100’ü aşkın Alfemo bayisi bir araya geldi.

İSMOB'da en çok ilgi çeken ürün Alfemo'dan oldu!

12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenen İSMOB Fuarı’nın en çok ilgi gören ürünü; Alfemo’nun tasarladığı “Seven” adlı koltuk oldu.

Alfemo, İSMOB Fuarı'na katılıyor!

Türkiye Mobilya Pazarı’nın lider markalarından Alfemo, 12-17 Ocak 2016 tarihleri arasında Beylikdüzü Tüyap Fuar ve Kongre Merkezi’nde düzenlenecek İSMOB Fuarı’nda, estetik ve modern standında 2016 yılı mobilya koleksiyonunu sergileyecek.

Alfemo iskendireye Haberi

Alfemo iskendireye

Alfemo, Mısır'daki 6. konsept mağazasını İskenderiye'de hizmete açtı.


Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt dışı pazarlarda yaygınlaşma ve daha fazla tüketiciye ulaşma hedefi doğrultusunda yatırımlarına devam ediyor. Alfemo'nun Mısır'daki 6. konsept mağazası İskenderiye'nin en büyük AVM'lerinden Green Plaza'da hizmete girdi.


Mısır'daki ilk mağazasını 2012 yılında Kahire'de açan Alfemo, yapılan pazar araştırmalarına göre şu an ülkenin en beğenilen ilk 5 mobilya markası arasında bulunuyor. Marka, ülkede bulunan 6 konsept mağazasında toplam 7 bin 500 metrekarelik alanda yenilikçi tasarımlarını Mısırlı tüketicilerin beğenisine sunuyor.


Alfemo'nun, Mısır'da 2016 yılı sonuna kadar toplam 11 mağazası hizmete girmiş olacak.


Açıklamada görüşlerine yer verilen Alfemo Genel Müdürü Ramazan Davulcuoğlu, yurt dışında açtıkları her mağazanın Türkiye'nin ihracatını ve istihdamını artırma adına son derece önemli olduğunu vurguladı.


Davulcuoğlu, "Dünyanın devlet destekli ilk ve...