06 / 05 / 2024

alfemo koleksiyon 2015

alfemo koleksiyon 2015

-Alfemo Pazarlama Müdürü Zoral: "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" dedi.

Alfemo, Dünya Kalite Ödülü aldı!

"2015 World Quality Award" Ödül Töreni ile sona eren 3. International World Quality Summit’te Alfemo, Dünya Kalite Ödülü ile onurlandırılan seçkin global markalardan biri oldu.

Alfemo 2015'te 41 mağaza açtı!

Alfemo, 2015 yılı ilk dört ayında gerçekleştirdiği atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı. Marka, ilk dört aylık dilimde yurt içinde 25. yurt dışında 16 konsept mağaza birden açarak önemli bir rekora imza attı.

Alfemo 41 mağaza açarak rekor kırdı!

Türkiye’nin mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, 2015 yılının ilk dört ayındaki atılımla mağazalaşma alanında büyük bir başarıya imza attı.

Alfemo Lübnan'da 2 mağaza daha açacak!

ALFEMO, 2015 yılı başından itibaren yurt içinde yakaladığı hızlı büyüme trendini, yurt dışında da devam ettiriyor.

Alfemo Lübnan'da yeni mağaza açtı!

Türkiye mobilya pazarının lider markalarından ALFEMO, Lübnan’ın Başkenti Beyrut’ta 6 katlı, 2000 m2’lik yeni bir mağaza açtı. ALFEMO, 2015 yılı içerisinde Lübnan’da 2 ALFEMO ve 2 Kids&Teens mağazası daha açacak.

Koleksiyon/TSMD Mimarları Ağırlıyor-6 BT Mimarlık söyleşisi 16 Nisan'da!

Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi işbirliğiyle Türk Serbest Mimarlar Derneği ve Koleksiyon Mobilya’nın ortak çalışması Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 6 sergilerinin altıncısı BT MİMARLIK söyleşisi 16 Nisan 2015 tarihinde yapılacak.

Çankaya Üniversite​si Mimarlık Fakültesi, ​Koleksiyon​/TSMD Mimarları ağırlıyor!

Koleksiyon / TSMD Mimarları Ağırlıyor- 5 mimari proje sergisi 19 Mart 2015 tarihinde Çankaya Üniversitesi Mimarlık Fakültesi’nde açılıyor.

Alfemo Mısır'da 6 yeni mağazaya ulaşacak!

Mısır'ın başkenti Kahire'de 3 mağazası bulunan mobilya şirketi Alfemo, 2015 yılı sonuna kadar açılacak.3 yeni mağaza için anlaşmalar imzaladı.

Demor Home 2015 planlarını paylaştı!

Perde sektörünün yenilikçi markası Demor Home, 2014 lansman toplantısını Bursa Hilton Hotel’de yaptı. Toplantıda 2014 yılı değerlendirmesi, 2015 yılında perde sektöründe farklılık yaratacak projeleri ve Demor Home 2015 koleksiyon tanıtımı yapıldı…

Diyarbakır Cezaevi'nin müzeye çevrilme talebi, 2015 yılından sonraya kaldı!

Darbeler ve OHAL döneminde işkence olaylarının yaşandığı Diyarbakır Cezaevi'nin müzeye çevrilme talebi, 2015 yılından sonraya kaldı. Cezaevinin yıkılmak yerine müzeye dönüştürülmesi talebi geçtiğimiz aylarda TBMM'ye sunuldu...

Terrace Plus, 2015'te tamamlanacak!

İnanlar İnşaat'ın Zekeriyaköy'de yapımına devam ettiği yeni nesil villa projesi Terrace Plus, 2015'te tamamlanacak. 115 ve 258 metrekare arasında değişen 54 adet villa, akıllı ev sistemiyle donatılıyor...

Özyurt City Center 'da 1.750 dolara! Şubat 2015 'te teslim!

Özyurt City Center 'da ; 1 oda 1 salon, 2 oda 1 salon ve 3 oda 1 salon konut alternatifleri yer alıyor. City Center 'ın teslimlerinin Şubat 2015 'te gerçekleştirilmesi planlanıyor...

Alfemo Dubai'de 1 yıl içinde 5 mağaza açacak!

Konsept mağazacılık anlayışını dünyanın birçok ülkesine taşı yan Alfemo, planlı ve istikrarlı büyüme stratejisi doğrultusunda Dubai bölgesinde 1 yıl içinde 5 yeni mağaza açmayı hedefliyor...

alfemo koleksiyon 2015 Haberi

alfemo koleksiyon 2015

Alfemo Pazarlama Müdürü Süleyman Zoral, "Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı" ifadesini kullandı.


Alfemo'dan yapılan açıklamada görüşlerine yer verilen Zoral, Türkiye mobilya pazarının her geçen yıl istikrarlı bir biçimde büyümesini sürdürdüğünü belirterek, her tarza uygun sayısız mobilya seçeneğinin markalı ve markasız mağazalarda bulunabildiğini dile getirdi. Birbirine görünüşte çok benzer ürünler arasındaki ciddi fiyat farklarının tüketicinin kafasını karıştırabildiğine işaret eden Zoral, şu açıklamalarda bulundu:


"Fiyat farklılıkları ürünlerin malzeme ve işçilik kalitesi gibi kriterlerden kaynaklansa da kıyaslama yaparken dikkat edilmesi gereken başka detaylar da var. Mobilya alırken dikkat edilmesi gereken ilk nokta, ürünün kalitesi ve sağlığa zararlı malzemelerden yapılıp yapılmadığının kontrolü olmalı.


Tüketici güvenliği yasalarına ve Avrupa Birliği standartlarına uygunluk belgelerinin bulunması, döşemeli...