13 / 05 / 2024

Alfemo mobilyaları

Alfemo mobilyaları

Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…Alfemo'da yüzde 18 KDV indirimi...

Alfemo, İskenderiye'de mağaza açtı!

Alfemo, Mısır'daki 6. konsept mağazasını İskenderiye'de hizmete açtı. Alfemo'nun Mısır'daki 6. konsept mağazası İskenderiye'nin en büyük AVM'lerinden Green Plaza'da hizmete girdi.

Alfemo Kuşadası'nda 2 mağaza açtı!

Alfemo, Türkiye’de ve yurtdışında sayıları hızla artan mağazalarına Kuşadası’nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı’nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazalarının açılışı törenle yapıldı.

Alfemo, Kuşadası'nda 2 yeni mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, yurt içinde ve yurt dışında sayıları artan mağazalarına Kuşadası'nda yenilerini ekledi. Kuşadası Süleyman Demirel Bulvarı'nda yan yana konumlanan Alfemo ve Kids&Teens mağazaları açıldı.

Bebek mobilyalarına denetim geliyor!

Gümrük Bakanlığı, plastik çocuk bileziklerinde kimyasal maddeye rastlanması üzerine yeni önlemler aldı. Bebek mobilyaları, emzik, biberon, diş fırçası gibi onlarca ürün tek tek incelenecek.

Alfemo aynı günde 2 mağaza açtı!

Alfemo'dan yapılan açıklamaya göre, marka, 16 Ekim Cuma günü saat 13.30'da Malatya'da, saat 16.30'da ise Elazığ'da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışını gerçekleştirdi.

Alfemo Elazığ ve Malatya'da 2 mağaza açtı!

Türkiye mobilya sektörünün lider markalarından Alfemo, geçtiğimiz Cuma günü saat 13.30’da Malatya’da; saat 16.30’da Elazığ’da olmak üzere 2 Konsept Mağaza açılışı birden gerçekleştirdi.

Mobilyaların ömrünü uzatmanın püf noktaları!

Eviniz için en güzel mobilyaları seçtiniz; fakat özene bezene seçtiğiniz mobilyaların ömrünü nasıl uzatabileceğinizi biliyor musunuz? İşte işin püf noktaları...

Aydın Özçelik Ofis Mobilyaları 50. yılını kutladı!

Aydın'da faaliyetlerini sürdüren Özçelik Ofis Mobilyaları, kuruluşunun 50'nci yılını düzenlediği kokteylle kutladı. Efeler ilçesindeki mağazada yapılan kokteyle Aydın iş dünyasının önemli isimleri de katıldı.

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

Türkiye'nin İlk Modern Mobilyaları Walter Knoll'la hayat bulacak!

Tasarımcı ve heykeltıraş Sadi Öziş'in tasarladığı Türkiye'nin ilk modern mobilyaları Alman Walter Knoll koleksiyonunda yer alacak.

Alfemo 3 ayda 22 bin metrekarelik Concept mağazası açtı!

Alfemo, son 3 ayda Türkiye genelinde açtığı toplam 22 bin metrekarelik Alfemo Concept mağazası için 27 milyon TL tutarında yatırım yaptı.

İnegöl mobilyaları 150 ülkeye gönderiliyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde imal edilen mobilyalar,150 ülkeye ihraç ediliyor. İMOS Başkanı Yavuz Uğurdağ, yaptığı açıklamada, bir asırlık geçmişe sahip İnegöl mobilyasının yurt içi ve dışında tercih edildiğini söyledi.

İnegöl'de üretilen mobilyalar 150 ülkeye ihraç ediliyor!

Bursa'nın İnegöl ilçesinde imal edilen mobilyalar,150 ülkeye ihraç ediliyor. İnegöl Mobilya Sanayiciler Derneği (İMOS) Başkanı Yavuz Uğurdağ, yaptığı açıklamada, bir asırlık geçmişe sahip İnegöl mobilyasının yurt içi ve dışında tercih edildiğini söyledi.

Alfemo mobilyaları Haberi

Alfemo mobilyaları

Evinizi A’dan Z’ye yenileyebileceğiniz kampanyaya Alfemo, Kids&Teens, Baby ve Alfemo Yatak Merkezi’ndeki tüm ürünler dahil. Bu kampanya ile evinizin şifrelerini değiştirin, yenileyin, yenilenin…


Zengin koleksiyonunda yer alan şık, kaliteli ve her zevke uygun ürünleri ile tüm eviniz için mobilyadan aksesuara pek çok alternatifi bir arada bulabileceğiniz Alfemo, yaşamınızı renklendiriyor ve kolaylaştırıyor. Koleksiyonunu özgün tasarıma sahip ürünlerle sürekli yenileyen Alfemo’nun İngiliz country tarzının en iyi örnekleri arasında yer alacak yeni Alaçatı Koleksiyonu ile Anita ve Urla isimlerinde 2 yeni oturma grubu da kampanya dahilinde dekorasyon meraklılarının beğenisine sunuluyor.


Çocuk ve genç odası ile E0 belgeli Bebek koleksiyonunda yer alan temalı ve Disney lisanslı özel ürünleri ile çocuk odalarının yıldızı Alfemo Kids&Teens’te, %18 Gerçek KDV indiriminin yanı sıra erkeklere Adventure, kızlara Lovely Young,...