29 / 04 / 2024

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.



Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelin mobilyalarını verecek. 


AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit yaptığı açıklamada, 1996 yılında Antalya'da kurduğu şirketin Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Dubai gibi birçok ülkede önemli projelere imza attığını belirtti. 


Dubai'de yeni bir iş anlaşması yaptıklarını anlatan Kilit, "Dubai'de inşaatı devam eden lüks İtalyan markası Bvlgari Hotel & Resort'ün iç dekorasyonu 'anahtar teslimi' olarak gerçekleştireceğiz" dedi. 


Türkiye'de Mandarin Oriental, Raffles, yurtdışında ise Bvlgari ve W gibi önemli zincir otellere imza attıklarını ifade eden İç Mimar Haldun Kilit şunları kaydetti: "Daha önce Dubai Palmiye Adası'ndaki 4 prestijli tesiste imzamız var. Halen yapımı devam eden lüks İtalyan markası Bvlgari'nin aynı adı taşıyan Dubai'deki otelin inşaatını Alec firması, tasarımı ise İtalyan Antonio Citterio, Patricia Viel and Partners tarafından yapılıyor. 2017'de hizmete açılacak olan lüks otelde 100 oda ve süit, 20. hotel villa, 173 residence bulunuyor. Bu lüks otelin tüm mobilyaları bir Antalya firması olan AHK Fabrikası'ndan ihraç edilecek." 


Dünya



 


Geri Dön