05 / 05 / 2024

AHK Woldwide

AHK Woldwide

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

Dubai Bvlgari Otel'in iç dekorasyonunu Antalya firması yapacak!

İtalyanların dünyaca ünlü markası Bvlgari'nin Dubai'de yapımına başladığı lüks otelin iç dekorasyonu Türk imzalı olacak.

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu! 

Ahk Cem İnşaat Taahhüt Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar'da 30 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Kıcı tarafından kuruldu. 

Türk müteahhitler zor inşaat işleri için bilgiye dayalı çözümler sunabilir!

Alman-Türk Ticaret ve Sanayi Odası (AHK) Genel Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi Thilo Pahl, koronavirüsün ekonomik etkileri hakkında değerlendirmelerde bulundu. Pahl,” Afrika'daki hızlı kentleşme acil konut, altyapı ve elektrik ihtiyacını gerektiriyor. Bu bağlamda, Türk müteahhitler ve enerji şirke

AHK, Kar Garantili Taahhüt Sistemi ile kazandırıyor!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından AHK İmar Planlama ve Gayrimenkul İnşaat A. Ş. yeni hayata geçirdiği projeler ile sektöre ivme kazandırmaya devam ediyor. Şirket, Kâr Garantili Taahhüt Sistemi ile yatırımcısına kar sağlıyor.

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı çıktı!

AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını kaleme aldığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” adlı kitabı çıktı

AHK Gayrimenkul'den kazanç garantili yatırım sistemi!

Gayrimenkul sektörünün önde gelen firmalarından A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı Genel Müdürü Ali Hakan Karahalil, uyguladıkları “Kazanç Garantili Sistemi” bundan sonra da sürdüreceklerini söyledi...

Ahk Global İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Ahk Global İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli’de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Haldun Kilit tarafından kuruldu. 

AHK Kndu Villas'da metrekaresi 2 bin Euro!

30 milyon Euro bütçeye sahip. AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit, "AHK KNDU Villa projesi, doğal çevreyle bütünleşen, güvenli, konforlu ve modern bir yaşam merkezi olması düşünülerek tasarlandı" dedi. AHK Kndu Villas fiyatları metrekare bazında 2 bin Euro'dan başlıyor.

AHK Gayrimenkul gözünü İstanbul'a dikti!

Ankara'da oldukça tanınan ve adından söz ettiren A.H.K. Gayrimenkul ve İnşaat Yatırım Danışmanlığı, "Garantili Arsa Yatırım Projeleri" ile artık İstanbul piyasasına girmeye hazırlanıyor.

AHK, Antalya OSB'de fabrika açtı!

AHK, Antalya OSB'de ikinci fabrikasının temelini attı. Firma, yılsonuna kadar 40 milyon dolar ihracat, 210 milyon lira ciro hedefliyor.

AHK Grubu, Körfez projelerinde yerli ürün kullanıyor!

Kumaştan mobilyaya, tasarımdan inşaata kadar pek çok alanda üretim yapan Antalyalı AHK Grubu, gözünü dünya çapında yatırımlara dikti.

Ahk Matisse Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ahk Matisse Tasarım Mimarlık Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Bahar Kalkavan Kefkep tarafından 100 bin TL sermaye bedeli ile Beşiktaş'ta kuruldu.

Antalya Kndu Villas'a en başarılı konut geliştirme projesi ödülü!

Londra'da "En Başarılı Konut Geliştirme Projesi" dalında birinciliğe layık görülen, Türkiye'de sayılı projeler için alınan "Breeam Very Good" yeşil bina sertifikasına uygun olarak yapılan KNDU VILLAS, AHK Development imzası taşıyor.

Bvlgari'nin Dubai'deki otelinin mobilyaları Antalya'dan!

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

AHK Woldwide Haberi

AHK Woldwide

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelin mobilyalarını verecek. 


AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit yaptığı açıklamada, 1996 yılında Antalya'da kurduğu şirketin Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Dubai gibi birçok ülkede önemli projelere imza attığını belirtti. 


Dubai'de yeni bir iş anlaşması yaptıklarını anlatan Kilit, "Dubai'de inşaatı devam eden lüks İtalyan markası Bvlgari Hotel & Resort'ün iç dekorasyonu 'anahtar teslimi' olarak gerçekleştireceğiz" dedi. 


Türkiye'de Mandarin Oriental, Raffles, yurtdışında ise Bvlgari ve W gibi önemli zincir otellere imza attıklarını ifade eden İç Mimar Haldun Kilit şunları kaydetti: "Daha önce Dubai Palmiye Adası'ndaki 4 prestijli tesiste imzamız var. Halen yapımı devam eden lüks İtalyan markası Bvlgari'nin aynı adı taşıyan Dubai'deki otelin inşaatını Alec...