29 / 04 / 2024

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı çıktı!

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı çıktı!

AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını kaleme aldığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” adlı kitabı çıktı



 

Projeleri ve fikirleriyle arsa yatırımına yepyeni bir boyut kazandıran AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını anlattığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” isimli kitabı çıktı.

“Kâr Taahhüdü Sözleşmesi”yle yatırımcıyı koruyan bir sistem oluşturarak arsa yatırımına yepyeni bir bakış açısı getiren AHK Gayrimenkul,  Adana  Sarıçam’da geliştirdiği projesiyle yatırımcısına yüzde 900; Bursa Gürsu’daki projesiyle yüzde 350 ve yeni başladığı  İzmir  Torbalı Bölgesi’ndeki arsa yatırım projesiyle yatırımcısına şimdiden yüzde 250’ye yakın kâr sağlamış ve sektörde adından sıkça söz ettirdi.

AHK’nın mimarı Ali Hakan Karahalil’in, kârlı bir girişime dair dikkat edilmesi gerekenler konusunda genç girişimcilere yol gösterici notların yer aldığı Garip Emlakçı Ne Yapar adlı kitap; Ankara’da sıfırdan kurulan ve bugün uluslararası ölçekte başarılı işlere imza atan AHK Gayrimenkul’ün kuruluş ve yükseliş hikâyesini konu alıyor. Bununla birlikte özel ve iş yaşamında gösterdiği reflekslerden arabalara olan tutkusuna, küresel dünyanın zor şartlarında yatırımcıya kazandırma garantisinden dostlarıyla olan diyaloglara kadar pek çok detayın bulunduğu kitap, Ali Hakan Karahalil’in, nam-ı diğer “Garip Emlakçı”nın hiç bilinmeyen yönlerine ışık tutuyor.

“Kitabın Geliri Şehit Ailelerine Bağışlanacak”


Her okuyucunun kendisine dersler çıkarabileceğini belirten Ali Hakan Karahalil, “Biz kitabın yazımından raflarda yer alımına kadar her süreçte çok eğlenerek çalıştık. Kitabın her detayıyla özenle ilgilendik. Umuyorum ki okuyanlar da en az bizim kadar zevk alacak. Ayrıca okuyucular bu kitapta “Arsa Yatırım Danışmanı” unvanının ötesinde bir Ali Hakan Karahalil görecekler. Kendimi bu şekilde anlatabildiğim bir mecra olduğundan dolayı bu kitap benim için oldukça önemli.” dedi ve ekledi, “AHK Gayrimenkul olarak bizim bu kitapla ilgili herhangi bir gelir beklentimiz yok. Tek isteyeceğimiz ülkemizin ve milletimizin ihtiyaçlarının giderilmesinde devletimize yardımcı olmak. Bu yüzden kitabımızdan elde edilen tüm geliri şehit aileleri ve yakınlarına bağışlıyoruz. Bununla birlikte kitabı armağan ettiğimiz değerli dostlarımızı, kitabımız vesilesiyle şehit ailelerine yardımcı olan vakıflara yönlendiriyoruz. Kitabımız ‘iyilik kaldıracı’nı harekete geçirebiliyorsa, ne mutlu bize…” diye konuştu.

Ali Hakan Karahalil Kimdir?
Aslen Trabzonlu olan Ali Hakan Karahalil 1978'de Ankara’da doğdu. Otomotiv sektöründe kurumsal şirketlerin satış ve pazarlama birimlerinde uzun yıllar idarecilik yaptıktan sonra Gayrimenkul sektörüne girdi. Bu sektörle ilgili eğitimlerini tamamlayan Karahalil, 2008'de merkez ofisi Çankaya temsilciliğinde yer alan AHK Gayrimenkul Arsa Yatırım Danışmanlığı şirketini kurdu.  Ankara  dışında plan ve proje bölgelerinde gerçekleştirdiği Arsa Yatırım Projeleri ile yatırımcının risksiz kazanmasını sağlayan taahhüt ve garantörlük sisteminin ilk ve tek temsilcisi olarak sektörde yerini aldı. Bugün geniş network ağı ve eğitimli personelleriyle yurtiçi ve yurtdışındaki müşterilerine yaratıcı yatırım çözümleri geliştiriyor.


Geri Dön