30 / 04 / 2024

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı

AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını kaleme aldığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” adlı kitabı çıktı

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı çıktı!

AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını kaleme aldığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” adlı kitabı çıktı

Emlakçı ne kadar komisyon alır 2017?

Emlakçılar da kendilerine gelen talepler doğrultusunda alıcı ile satıcıyı, kiracı ile mal sahibini buluşturarak anlaşmalarını sağlıyor. Peki, bu hizmet için emlakçı ne kadar komisyon alır 2017?

Emlak vergisi ilk taksiti ne zaman ödenir?

Emlak vergisi, 1319 sayılı Emlak Vergisi Kanunu gereğince taşınmaz mallar için ödeniyor. Vergi ödemeleri taşınmaz malın bağlı olduğu belediyeye yapılıyor. Peki, emlak vergisi ilk taksiti ne zaman ödenir?

Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Evora İstanbul Tuzla'da son 300 adet daire ve 35 adet dükkan açık satışa sunuldu. Projede 50 ay 0 faiz imkanıyla konut sahibi olunabiliyor. Peki Emlak Konut Evora İstanbul fiyatları ne kadar?

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Güneşler Emlak Yapı Gıda Turizm Tekstil ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi 120 bin TL sermaye bedeli ile 5 Mart 2015'te, Beylikdüzü'nde Adnan Güneş, İdris Güneş, Murat Güneş ortaklığında kuruldu.

Gebze Emlak Konutları 3. etap ne zaman başlayacak?

Emlak Konut GYO, Kocaeli Gebze Kirazpınar bölgesinde yer alan Gebze Emlak Konutları'nın 3. etabı için hazırlanıyor. Gebze Emlak Konutları 3. etap ne zaman başlayacak?

Emlak vergisi ne zaman yatacak?

Emlak vergisi, arsa, arazi, mesken ve işyeri gibi taşınmaz mallar için her sene belediyeye ödeniyor. Peki, senede iki taksitte ödenebilen emlak vergisi 2015'te ne zaman yatacak?

Emlak vergisi ne zaman başlar?

Emlak vergisi, taşınmaz mallar için ödenen vergiler arasında yer alıyor. Gayrimenkuller için her sene ödenmesi gereken bu verginin ödemeleri belediyeye yapılıyor. Peki, emlak vergisi ne zaman başlar?

Emlakçı satış komisyonu ne kadardır?

Emlakçı komisyonu, alım satım işlemi ile kiralama işlemlerinde farklı oranlarda hesaplanıyor. Gayrimenkul satışında alıcı ve satıcıdan alınan komisyon gayrimenkul kiralamalarında yalnız kiracıdan alınıyor. Peki, emlakçı satış komisyonu ne kadardır?

Emlakçı komisyonu ne kadar 2015?

Emlakçı komisyonu, tarafların aralarında imzaladığı komisyon sözleşmesi doğrultusunda ödeniyor. Kiralama ve alım satım işlemlerinde komisyon farklı oranlarda hesaplanıyor. Peki, emlakçı komisyonu ne kadar 2015? İşte emlakçı komisyonu 2015...

Emlak vergisi 1.taksit ne zaman ödenir?

1319 sayılı kanun gereğince; emlak vergisini, taşınmazın maliki, varsa intifa hakkı sahibi, her ikisi de yoksa binaya malik gibi tasarruf edenler öder. Peki, iki taksitte ödenebilen emlak vergisi 1.taksit ne zaman ödenir?

Emlak vergisinden muaf olmak için ne yapılır?

Emlak vergisi, Türkiye sınırları içerisinde yer alan arsa, arazi, mesken ve işyeri gibi taşınmaz mallar için ödeniyor. Meskenler için vergide muafiyet bulunuyor. Peki, emlak vergisinden muaf olmak için ne yapılır?

Emlak gelir vergisi beyannamesi ne zaman verilir?

İktisap tarihinden itibaren 5 sene içerisinde elden çıkarılan taşınmaz mallardan elde edilen kazancın vergisi ödeniyor. Vergi ödemesi yapılabilmesi için ilk olarak malın beyan edilmesi gerekiyor. Peki, emlak gelir vergisi beyannamesi ne zaman verilir?

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı Haberi

Garip Emlakçı Ne Yapar kitabı

Projeleri ve fikirleriyle arsa yatırımına yepyeni bir boyut kazandıran AHK Gayrimenkul Yönetim Kurulu Başkanı Ali Hakan Karahalil’in, yaşamını ve başarı notlarını anlattığı “Garip Emlakçı Ne Yapar?” isimli kitabı çıktı.

“Kâr Taahhüdü Sözleşmesi”yle yatırımcıyı koruyan bir sistem oluşturarak arsa yatırımına yepyeni bir bakış açısı getiren AHK Gayrimenkul, Adana Sarıçam’da geliştirdiği projesiyle yatırımcısına yüzde 900; Bursa Gürsu’daki projesiyle yüzde 350 ve yeni başladığı İzmir Torbalı Bölgesi’ndeki arsa yatırım projesiyle yatırımcısına şimdiden yüzde 250’ye yakın kâr sağlamış ve sektörde adından sıkça söz ettirdi.

AHK’nın mimarı Ali Hakan Karahalil’in, kârlı bir girişime dair dikkat edilmesi gerekenler konusunda genç girişimcilere yol gösterici notların yer aldığı Garip Emlakçı Ne Yapar adlı kitap; Ankara’da sıfırdan kurulan ve bugün uluslararası ölçekte başarılı işlere imza atan AHK Gayrimenkul’ün kuruluş ve...