15 / 05 / 2024

Bvlgarinin Dubaideki otelinin mobilyaları Antalyadan

Bvlgarinin Dubaideki otelinin mobilyaları Antalyadan

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelinin mobilyalarını yapacak. Otel 2017'de hizmete açılacak.

1936'da dünyanın en büyük oteli! 1200 odalı otel yaklaşık 50 milyon rubleye mal olmuş!

1936 yılında Moskova'da şehrin yeni açılmış dünyanın ise en büyük otelinin açılış töreni yapılmış.

Dedeman Hotels & Resorts International'dan Kazakistan’a yeni otel yatırımı!

Dedeman Hotels & Resorts International, Kazakistan’da hizmet vermeye başlayan “Park Dedeman Almaty” ile yurt dışındaki aktif olarak üçüncü otelinin kapılarını 6 Mart 2024’te misafirlerine açtığını duyurdu.

Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otellerine 1 milyar 3 milyon TL değer biçti!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan Zeytinburnu Novotel ve Ibis'e ait 30 Haziran 2022 tarihli gayrimenkul değerleme raporunu yayınladı. Peki Akfen GYO Zeytinburnu Novotel ve Ibis otelinin değeri ne kadar oldu?

Akfen GYO'nun Karaköy Novotel otelinin değeri 320 milyon 40 bin TL oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Karaköy Novotel otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki, Akfen Karaköy Novotel otelin değeri kaç lira oldu?

Akfen GYO, Eskişehir Ibis otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Eskişehir Ibis otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Eskişehir Ibis otelinin değeri...

Akfen GYO, Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerini açıkladı!

Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değerini açıkladı. Peki Akfen GYO Tuzla Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri ne kadar? Akfen GYO Kıbrıs Girne Merit Park otelinin değeri...

Akfen GYO Tuzla Ibis otelinin değeri belli oldu! 

Akfen GYO Tuzla Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı ve otelin değeri belli oldu. Peki Akfen GYO Tuzla Ibis otelinin değeri ne kadar? İşte Akfen GYO Tuzla Ibis otelinin değeri...

Akfen GYO'nun Ankara Ibis Oteli'nin değeri açıklandı!

Akfen GYO Ankara Ibis otelinin güncel değerleme raporu yayınlandı. Peki Akfen Ankara Ibis Oteli'nin değeri ne kadar? İşte Akfen Ankara Ibis Oteli'nin değer tablosu...

Akfen GYO Bursa Ibis otelinin değeri belli oldu!

Akfen Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı tarafından, Bursa Ibis otelinin değerleme raporu yayınlandı. Peki Bursa Ibis projesinin değeri kaç lira oldu?

Avantgarde Collection 103 odalı otelini İstanbul'da hizmete açtı!

Pandemiye rağmen yatırımlarına hız kesmeden devam eden Avantgarde Collection yeni otelinin açılışını Şişli'de hizmete sundu.

Avantgarde'in 5. oteli Şişli'de açıldı!

Lucis Şirketler Grubu pandemiye rağmen otel yatırımlarına devam ediyor. Grup, Şişli'de beşinci otelinin açılışını gerçekleştirdi. 

Batman Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi'nin temeli atıldı!

Batman'da hayata geçirilecek olan Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi ve Ramada Plaza By Wyndham Otelinin temeli atıldı!

Les Ottomans için haciz yolu açıldı mı?

Galatasaray eski başkanı Ünal Aysal'ın eski eşi Ahu Aysal'a ait Les Ottomans otelinin icra yoluyla satışa çıkarıldığı, sonrasında da konkordato talebinde bulunarak icradan kurtulduğu ileri sürülmüştü. Şimdi ise konkordato talebinin reddedildiği ve mahkeme korumasının kalktığı belirtiliyor...

Bvlgarinin Dubaideki otelinin mobilyaları Antalyadan Haberi

Bvlgarinin Dubaideki otelinin mobilyaları Antalyadan

Merkezi Antalya'da bulunan AHK Woldwide şirketi, İtalyanların dünyaca ünlü lüks otel markası Bvlgari Hotel & Resort'ün Dubai'de yaptığı otelin mobilyalarını verecek. 


AHK Worldwide Yönetim Kurulu Başkanı Haldun Kilit yaptığı açıklamada, 1996 yılında Antalya'da kurduğu şirketin Türkiye, Azerbaycan, Rusya ve Dubai gibi birçok ülkede önemli projelere imza attığını belirtti. 


Dubai'de yeni bir iş anlaşması yaptıklarını anlatan Kilit, "Dubai'de inşaatı devam eden lüks İtalyan markası Bvlgari Hotel & Resort'ün iç dekorasyonu 'anahtar teslimi' olarak gerçekleştireceğiz" dedi. 


Türkiye'de Mandarin Oriental, Raffles, yurtdışında ise Bvlgari ve W gibi önemli zincir otellere imza attıklarını ifade eden İç Mimar Haldun Kilit şunları kaydetti: "Daha önce Dubai Palmiye Adası'ndaki 4 prestijli tesiste imzamız var. Halen yapımı devam eden lüks İtalyan markası Bvlgari'nin aynı adı taşıyan Dubai'deki otelin inşaatını Alec...