08 / 05 / 2024

Alfred Vanderpuiye

Alfred Vanderpuiye

İBB Başkanı Kadir Topbaş ile Gana’nın Akra şehri Belediye Başkanı Alfred O. Vanderpuiye, birçok alanda işbirliğini öngören mutabakat zaptına imza attılar. Topbaş, “Afrikalının kaynakları Afrika’ya bırakılsın ve bu kıta dünyaya model olsun istiyoruz” dedi

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi kuruldu!

Stay With Alfred Gayrimenkul Hizmetleri Limited Şirketi bugün 500 bin TL sermaye bedeli ile Emrah Yüceer tarafından kuruldu.

Alfred de Vigny’nin beyaz şatosu 'fildişi kulesi'!

Ünlü ve zengin Fransız şairi Alfred de Vigny’nin beyaz şatosunun adıydı 'fildişi kule', günlük hayattan uzaklaşıp o şatonun kulesinde sanatına yönelirdi. 

Alfred Heilbronn Botanik Bahçesi taşınacak mı?

Alfred Heilbronn Botanik Bahçesinin taşınacağı iddiası meclis gündeminde konu oldu. CHP İstanbul Milletvekili Zeynel Emre konuya ilişkin soru önergesi hazırladı...

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Themıs Green Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi 20 bin TL sermaye ile bugün Wwttach Alfred Wılhelm imzasıyla kuruldu.

İşte Bestemsu Özdemir'in Göktürk'teki evi!

Oyuncu Bestemsu Özdemir’in Kemerburgaz Göktürk’te yaşadığı daire, manzarasıyla Alfred Hitchcock’un “Arka Pencere” filmini hatırlatıyor. Özdemir, o evin hikayesini InStyle Home dergisine anlattı.

Stockholm'e dev Nobel merkezi yapılacak!

İsveç ve Norveç'te adına her yıl Barış Ödülü verilen Alfred Nobel'in Stockholm'de bulunan müzesi yenileniyor. Dev bir Nobel Merkezine çevrilecek müzede, fizik, kimya ve ekonomi alanında ödül kazananlara, ödülleri takdim edilecek.

AHK Türkiye çimento ve kömür sektörüne odaklandı!

Alfred H Knight Türkiye çimento ve kömür sektöründe daha etkin rol almayı hedefliyor...

İBB ve Gana toplu konut, sağlık ve eğitimde işbirliğine gidiyor!

İBB Başkanı Kadir Topbaş ile Gana’nın Akra şehri Belediye Başkanı Alfred O. Vanderpuiye, birçok alanda işbirliğini öngören mutabakat zaptına imza attılar. Topbaş, “Afrikalının kaynakları Afrika’ya bırakılsın ve bu kıta dünyaya model olsun istiyoruz” dedi

En hızlı büyüyen kent İstanbul seçildi!

Deutsche Bank Alfred Herrhausen Society tarafından desteklenen Metropolitan Kentler Araştırması'nda İstanbul, 1993-2010 yıllan arasında ulaştığı yüzde 5.5'lik gelir ve yüzde 7.3'lük istihdam artışı ile 150 kent arasında birinci sırada yer aldı.

Alfred Vanderpuiye Haberi

Alfred Vanderpuiye

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Gana Cumhuriyeti’nin Başkenti Akra Belediyesi ile ulaşım sistemleri, sağlık, eğitim, katı atık yönetimi, toplu konut, toplu taşıma meslek eğitimi ve yerel yönetim alanlarında işbirliğine gidiyor.  Mutabakat zaptı Saraçhane Belediye Sarayı’nda düzenlenen törende İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş ile Akra Belediye Başkanı Alfred O. Vanderpuiye arasında imzalandı. İmza töreninde İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nin Bürokratları ile Akra Belediyesi’nden bir heyet de hazır bulundu.


Törende konuşan İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, Akra Belediye Başkanı Alfred O. Vanderpuiye ve heyetini İstanbul’da ağırlamaktan duyduğunu belirterek, Aralık ayında Gana Cumhurbaşkanı John Dramani Mahama’yı İstanbul’da ağırladıklarını hatırlattı.


Gana Afrika’ya model olacak konumda…


Cumhurbaşkanı Mahama’ya ile BM’nin 2015 Sonrası Kalkınma Toplantısı için Liberya’ya gideceğini söylediğini, Mahama’nın da kendisini Gana’ya davet ettiğini anlatan Başkan Kadir Topbaş, “İki...