03 / 05 / 2024

Alg İnşaat

Alg İnşaat

Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yağızhan Algur, Yasin Zeki Algur ve Zekayi Algur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu

Dev yaşam merkezi için start verildi! Otel, konut, İş yeri Rezidans ve AVM! Algün Center geliyor!

Düzce İli, Merkez İlçesi, Metek Mahallesi, Namazgah Mevkii sınırları içerisinde, tapuda 2948 ada, 1 parsel numaralı toplam 31 bin 232 metrekare alan üzerinde Nişa Yapı tarafından “Algün Center” projesi kapsamında Otel, Konut, İş Yeri, Rezidans ve AVM'nin olduğu dev yaşam merkezi için start verildi.

Algün Nova'da 36 ay vade 0 faiz fırsatı! 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla!

Algün Nova, Algün İnşaat tarafından yeşilin ve mavinin başkenti Düzce’de, Akçakoca yolu üzerinde yükseliyor. Algün Nova'da 2+1'ler 2 milyon 200 bin TL'den başlayan fiyatlarla satışa sunuluyor. İşte Algün Nova projesi ile ilgili detaylar...

Algı Orman Ürünleri İnşaat Plastik Limited Şirketi kuruldu!

Algı Orman Ürünleri İnşaat Plastik Limited Şirketi Başakşehir'de Aşkın Gocuk tarafından kuruldu.

Algı Orman Ürünleri İnşaat Plastik Limited Şirketi Kuruldu!

Algı Orman Ürünleri İnşaat Plastik Limited Şirketi Başakşehir'de Aşkın Gocak tarafından kuruldu.

Algün Royal'de çalışmalar tam gaz! Ön talep topluyor! Yeni proje!

Algün Royal projesi için düğmeye basıldı. 22.158 metrekare alan üzerine kurulan Algün ROYAL'de Dublex ve Triplex villaları, teraslı daireleri ve cadde üzeri konumuyla ticari üniteleri yer alacak. İşte detaylar...

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alg Mimari Cephe Sistemleri İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Esenyurt’ta 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Algün İnşaat'tan Düzce'ye 5 yeni proje!

İnşaat ve taahhüt sektöründe 25 yıllık geçmişe sahip olan Algün İnşaat, Düzce'de 5 yeni proje inşa edecek.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti.. kuruldu!

Alg Mühendislik Mekanik Tesisat Havalandırma Enerji Proje İnşaat Gayrimenkul Sanayi Ticaret Ltd.Şti. Muhammed Akbulut tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Algül Gayrimenkul İnşaat Ve Araç Kiralama Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

A Algül Gayrimenkul İnşaat Ve Araç Kiralama Hizmetleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Mesut Algül tarafından 10 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Amasyalı ALG Altındağ İnşaat mağdurları çözüm bekliyor!

Amasya'nın Taşova ilçesinde 2016 yılı Mart ayında ALG Altındağ İnşaat müteahhidinin kaçması ile büyük mağduriyet yaşayan yaklaşık 60 vatandaşın umutsuz bekleyişi sürüyor.

Kazım Algın: Konut almanın tam zamanı!

Kazım Algın, dövizdeki gergin atmosferin, inşaat maliyetlerine henüz yansımadığını, bu yüzden fiyat artışlarının henüz tetiklemediğinin altını çizerek “emlak almanın şu ara tam zamanı “dedi.

Kazım Algın: Emlak almanın şu an tam zamanı!

Show Realty Türkiye CEO'su Kazım Algın, kur oynamalarının inşaat maliyetlerinde daha karşılık bulmadığına işaret etti ve "Emlak almanın şu an tam sırası." dedi.

Alg İnşaat Haberi

Alg İnşaat

Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi, Yağızhan Algur, Yasin Zeki Algur ve Zekayi Algur tarafından 50 bin TL'lik sermaye ile kuruldu. 15 Mart'ta kurulan Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; Her türlü sanayi yapıları fabrika binaları atölyeler depoözel antrepo çelik inşaat bilumum perfabrik tesisatı yapımı ile montaj işleri yapmak ve ana sözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Alg İnşaat Orman Ürünleri ve Turizm Otomotiv Sanayi Ticaret Anonim Şirketi adres: Sultangazi, Uğur Mumcu Mahallesi, K Caddesi,...