02 / 05 / 2024

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Mahmoud Hennewı, Osama Albrejawı ve Eyad Al Tabba ortaklığında 180 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bilsam İnşaat Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde 5 milyon TL sermaye bedeli ile Habil Koyun ve Samet Çoban ortaklığında kuruldu.

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Yenigün Konut Geliştirme Turizm Yapı Ticaret Anonim Şirketi bugün Kadıköy'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Kemal Yenigün ve Uğur Berke Kayıkçı ortaklığında kuruldu.

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çelebioğlu Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi  Zeytinburnu’nda 1 milyon TL sermaye bedeli  ile Ömer Çelebioğlu tarafından kuruldu.

Yapı - Yapı İnşaat'tan 2 yeni proje geliyor!

Yapı-Yapı İnşaat İş Geliştirme Direktörü Orkun Komutekir, iki tane lüks konut projesi inşa edeceklerini dile getirdi.

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt şubesi açıldı!

Temeltaş Proje Geliştirme İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Esenyurt Şubesi  4 milyon  TL sermaye bedeli ile Ahmet Temeltaş tarafından açıldı.

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Nord Gayrimenkul İnşaat Ve Proje Geliştirme Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Nurettin Bayındır ve Uğur Evren Hammaş ortaklığında kuruldu.

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Tek Mall Gayrimenkul Geliştirme Yatırım İnşaat Turizm Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Hüseyin Rahmi Tüylüoğlu tarafından kuruldu.

Arton Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Arton Gayrimenkul Geliştirme Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Şişli'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Kaan Çetinkaya ve Erkan Doğan ortaklığında kuruldu.

Ekd Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Ekd Gayrimenkul Geliştirme Danışmanlık İnşaat Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi Beykoz'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Sampaş Holding Anonim Şirketi tarafından kuruldu.

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Cozy İnşaat Gayrimenkul Yatırımları Geliştirme Sanayi Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Pendik'te 500 bin TL sermaye bedeli ile Burcu Karagöz tarafından kuruldu.

Alha Proje Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Alha Proje Geliştirme Danışmanlık Ve İnşaat Limited Şirketi bugün Kartal'da 450 bin TL sermaye bedeli ile Lokman Topbaş tarafından kuruldu.

Anb Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Anb Gayrimenkul Geliştirme Yatırım Ve İnşaat Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 13 milyon 440 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ziya Sesel tarafından kuruldu.

Alfa Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alfa Arazi Geliştirme İnşaat Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Kadri Fırat tarafından kuruldu. 

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi Haberi

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi 180 bin TL sermaye ile bugün Mahmoud Hennewı, Osama Albrejawı ve Eyad Al Tabba ortaklığında kuruldu.

Algawaher İnşaat Geliştirme Ve Genel Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1-Insaat islerinde kullanılan her türlü demir, çelik, bakır, çivi, alüminyum ve mamulleri, tugla, ates tuglası, kiremit, kireç, dograma, alçı, çimento, fırınlanmıs kum, mermer, mozaik, fayans, seramik, vitrifiye, marley, parke, armatür, pvc boru ve birlestirme parçaları, temiz su ve birlestirme parçaları, izolasyon malzemeleri, duvar kagıdı, boya, banyo ve mutfak aksesuarları, hazır kapı, merpen ve bütün elektrik malzemelerinin alım, satımı, ithalat ve ihracatını yapmak.Her türlü insaat taahhüt isleri; konut, isyeri, ticarethane insaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya baskalarına ait arsa ve araziler...