12 / 05 / 2024

Alghaıth Gayrimenkul Kimin

Alghaıth Gayrimenkul Kimin

Alghaıth Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ali Hamel K. Alghaıth Alqubaısı imzasıyla kuruldu.

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. kuruldu!

Erka Mimarlık İnşaat Mobilya Gayrimenkul İletişim Otomotiv Sanayi Ve Tic.İth.Ve İhr.Ltd.Şti. Sancaktepe'de Serhat Eryılmaz tarafından kuruldu.

Rawwas Gr Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rawwas Gr Group Gayrimenkul Danışmanlık Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Ataköy'de Shaıth Alrawwas ve Nesrın Khattab ortaklığında kuruldu.

Rifyap Yapı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rifyap Yapı Gayrimenkul Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Avcılar'da Ghaıth Mohannad Alı Alkhalıl ve İbrahim Topuz ortaklığında kuruldu.

Türkiye'deki ünlüler gayrimenkul zengini çıktı! Bakın kimin neyi varmış...

Türkiye'deki ünlüler yatırımlarını gayrimnkule yatırmaya devam ediyor. İşte Türkiye'nin gayrimenkul zengini ünlüleri...

Stl Global Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Stl Global Gayrimenkul Ve Danışmanlık Limited Şirketi Beylikdüzü’nde  2 milyon 500 bin TL sermaye bedeli  ile  Alex  Smıth tarafından kuruldu.

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited  Şirketi kuruldu!

Rand Gıda Turizm Gayrimenkul İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece’de 200 bin sermaye bedeli  ile Laıth A.H.A. ve Mahmoud M.T.Q tarafından kuruldu.

Th Group Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Th Group Gayrimenkul Turizm Danışmanlık İthalat İhracat Ticaret Limited Şirketi Küçükçekmece'de 200 bin TL sermaye bedeli ile Talha Salman MO tarafından kuruldu.

Loft Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Loft Emlak Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Angelıne Ryabkoca ve Keıth Krıs Boyle ortaklığında kuruldu.

Tradvısor Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Tradvısor Gayrimenkul Ticaret Ve Sanayi Limited Şirketi Bahçelievler'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Harıth Hısham M Okaydı tarafından kuruldu.

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Speed Line İnternational Gayrimenkul Danışmanlık Turizm Mobilya Giyim İth.İhr.Tic.Ltd.Şti. bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile İhab Mabad tarafından kuruldu.

Alsahm Alaqarı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alsahm Alaqarı Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Bayrampaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Musaed F TH A S tarafından kuruldu.

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Nova International Gayrimenkul Danışmanlık Hizmetleri Anonim Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Mıltıadıs Epıthımıadıs ve Gökhan Emre Petorak tarafından kuruldu. 

Akarkom Real Internatıonal Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Akarkom Real Internatıonal Gayrimenkul Dan.Gıda Tur.İnş.Taa. İth.İhr.San.Ve Tic.Limited Şirketi Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Abdullah Termanini, M.Omar Alfarouq Termanını, Youssef Termanını tarafından kuruldu.

Alghaıth Gayrimenkul Kimin Haberi

Alghaıth Gayrimenkul Kimin


Alghaıth Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi 500 bin TL sermaye ile bugün Ali Hamel K. Alghaıth Alqubaısı imzasıyla kuruldu.


Alghaıth Gayrimenkul Yatırım İnşaat Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel kurum ve kuruluşları tarafından kapalı zarf,...