28 / 07 / 2024

Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgen Algül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Şahin Caddesi'nde kuruldu

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Hp Spa Wellness Havuz İnşaat Mimarlık Mühendislik Kimya İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Beylikdüzü'de 250 bin TL sermaye bedeli ile Güller Akarçay tarafından kuruldu.

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eyfa Mimarlık Mühendislik İnşaat Petrol Kuyumculuk Tekstil Gıda Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Eyüpsultan'da 10 milyon TL sermaye bedeli ile Yunus Eker tarafından kuruldu.

Bismark Mühendislik İnşaat Tekstil Oto Alım Satım Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bismark Mühendislik İnşaat Tekstil Oto Alım Satım Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultanbeyli'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Batuhan Yılmaz tarafından kuruldu.

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. kuruldu!

İnşa Mühendislik Mimarlık Müşavirlik İmar İnşaat Tekstil Turizm Ticaret Ve Sanayi Ltd.Şti. Kağıthane'de 750 bin TL sermaye bedeli ile Ahmet Ekinci tarafından kuruldu.

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi kuruldu!

Aytek 1 İnşaat Lojistik Otomotiv Gemi Tekstil Mühendislik Gıda Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Aykut Kurt tarafından kuruldu.

Şeal İnşaat Metal Otomotiv Lojistik Madencilik Mühendislik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited kuruldu!

Şeal İnşaat Metal Otomotiv Lojistik Madencilik Mühendislik Ve Tekstil Sanayi Ticaret Limited bugün Ataşehir'de Ersen Özörs tarafından kuruldu.

Öfy Mimarlık Mühendislik Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öfy Mimarlık Mühendislik Otomotiv İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de Ömer Faruk Yıldiz tarafından kuruldu.

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Serhat Mühendislik İnşaat Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi Eyüpsultan’da 1 milyon 500 bin TL sermaye bedeli ile Cevat Yılmazlı ve Cengiz Yılmazlı tarafından açıldı.

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic. Limited Şirketi kuruldu!

Ab Arge Mimarlık Mühendislik Medikal Tekstil Gayrimenkul Danışmanlık San.Tic Şirketi Bağcılar’da  50 bin TL sermaye bedeli  ile Adem Bekiroğlu tarafından kuruldu.

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi kuruldu!

Prota Tasarım Ve Mühendislik Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile İlker Ali İliş, Yasemin Algül, Bahadır Akgül, Sevil ve Prota Mühendislik Proje Ve Danışmanlık Hizmetleri ortaklığında kuruldu.

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karasu Emlakçılık İnşaat Mühendislik Gıda Tekstil Turizm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Gaziosmanpaşa'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Abdurrahman Karasu tarafından kuruldu. 

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öz Emin Mühendislik İnşaat Emlak Gıda Otomotiv Spor Tekstil Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sancaktepe'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Abru Oğuzhan tarafından kuruldu.

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. kuruldu!

Selimoğulları Yapı Mühendislik Proje İnşaat Tekstil Otomotiv Tur.Tarım Gıda San.Ve Tic.Ltd.Şti. Eyüpsultan'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Selahattin Güler ve Serdar Güler ortaklığında kuruldu.

Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi Haberi

Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi

Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Özgen Algül tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 27 Eylül'de kuruldu. 


Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu;Her türlü inşaat taahhüt işleri konut işyeri ticarethane inşaatlarını yapmak satmak kendi hesabına arazi ve arsalar almak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Algüller Mühendislik Tekstil İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adres: Küçükçekmece, Kanarya Mahallesi, Şahin Caddesi,...