05 / 05 / 2024

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Alhabashı, Tarek Al Habashı, Abdulatıf Alaghbar, Aıman Alhabachı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. kuruldu!

Ahmad Brothers Group İnşaat Gayrimenkul Gıda Turizm İthalat İhracat Sanayi Ve Ticaret Ltd.Şti. bugün Esenyurt'ta Nasar Ahmad tarafından kuruldu.

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Topçu Brothers Group Yapı İnşaat Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te Kamil Topçu ve Remzi Topçu ortaklığında kuruldu.

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Brothers İnternational Group İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 350 bin TL sermaye bedeli ile Bassam I.H.A. tarafından kuruldu.

Öztaş Yalitim Emlak Inşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Öztaş Yalıtım Emlak İnşaat Otomotiv Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 20 bin TL sermaye bedeli ile Vedat  Taş tarafından kuruldu.

Zaitoun Brothers İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Zaitoun Brothers İnşaat Dekorasyon İhracat İthalat Ticaret Limited Şirketi, Ammar Zaıtoun ve Omar Akko ortaklığıyla 100 bin TL sermaye ile 21 Ocak'ta Bakırköy, Yeşilköy Mahallesi, Atatürk Caddesi'nde kuruldu.

Brooks Brothers'ın Ankara şubesi açıldı!

Koç Holding Şeref Başkanı Rahmi Koç, önceki gece giyim markası Brooks Brothers’ın Ankara’daki şubesinin açılışına katıldı. Panora Alışveriş Merkezi’ndeki açılışa gelişinde Koç’u eski Ankara Ticaret Odası (ATO) Başkanı Sinan Aygün karşıladı.

Aldaher Brothers İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldaher Brothers İnşaat İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Falah Alsalem ve Yaser Al Salem ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 29 Eylül'de Başakşehir, Başakşehir Mahallesi'nde kuruldu.

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Alhabashı, Tarek Al Habashı, Abdulatıf Alaghbar, Aıman Alhabachı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.

General Brothers İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

General Brothers İnşaat Ticaret Limited Şirketi Ömer Cengiz tarafından 10 bin TL sermaye ile 24 haziran 2015 tarihinde Esenyurt'ta kuruldu.

Blue Ocean Brothers Tedarikçilik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Blue Ocean Brothers Tedarikçilik İnşaat İç ve Dış Ticaret Limited Şirketi, Abdul Mouhaymen Drak Alsibai tarafından 160 bin TL'lik sermaye bedeli ile 5 Aralık'ta kuruldu.

Hitit Inşaat'ın hesaplarına el konunca taşeron firmalar mağdur oldu!

Namazgah Barajı'nı yapan Hitit İnşaat'ın taşeron olarak çalıştırdığı 15 firma alacaklarını tahsil edemeyince, isyan bayrağını açtı. Hitit İnşaat'tan 42 bin lira alacağı olan Kemal Hafriyat, firmayı yarın mahkemeye vermeye hazırlanıyor.

Nish Adalar'ın inşaatında son durum!

Özyazıcı İnşaat'ın Maltepe Süreyyapaşa'da inşa ettiği Nish Adalar projesinin inşaatını www.havadanemlak.com 'un uçuş ekibi görüntüledi  

Öz Eminel İnşaat'ın iflas davası ertelendi!

Davacı Alipaşa Gülakar tarafından davalılar Cüneyt Ağyürek, Öz Eminel İnşaat Taahhüt Gıda Ticaret ve Sanayi Limited Şirketi'ne izafeten Cüneyt Ağyürek alehine açılan iflas davası ertelendi

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi Haberi

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi adresi

Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Maher Alhabashı, Tarek Al Habashı, Abdulatıf  Alaghbar, Aıman Alhabachı ortaklığıyla 200 bin TL sermaye ile 31 Ağustos'ta Fatih'te kuruldu.


Alhabachı Brothers İnşaat Mühendislik İthalat İhracat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa etmek ve kiraya vermek. c. Türkiye sınırları...