17 / 05 / 2024

Ali Acar kaçak yapı

Ali Acar kaçak yapı

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris’te yüzde 90 oranında jaçak yapılaşma problemi bulunan binaların yıkımının başlı başına sorun teşkil ettiğini belirtti..

O ilde yaşayanlar dikkat! Kaçak yapı denetimleri başladı! 106 kaçak yapıya toplam 7 milyon ceza...

Edirne İl Özel İdaresi İmar ve Kentsel İyileştirme Müdürü Ali Çelik 2023 – 2024 yapılmış ve yapımı devam eden işlemlerle ilgili meclise bilgiler vererek kaçak yapılaşma ile ilgili olarak, 106 adet izinsiz yapıya il encümeni kararı ile 7 milyon 168 bin TL para cezası kesildiğini belirtti.

Konya Ereğli'de 'Belediye kaçak inşaat yapıyor' iddiası!

Konya’nın MHP’li Ereğli Belediyesi’nin hazineye ait 850 metrekarelik arazi üzerine kaçak yapı inşa ettiğini ileri süren İYİ Parti Ereğli İlçe Başkanı Amil Acar, “Ereğli Belediyesi kaçak yapı ile mücadele edeceğine kaçak yapı yapıyor" iddiasında bulundu.

Kartepe'de kaçak ahır ve kümesler yıkılıyor!

Kartepe Belediyesi,ilçe genelinde bulunan kaçak kümes ve ahırları yıktı. Zabıta Müdürü Ali Özbayraklı konuya ilişkin, "Çevre ve halk sağlığı ile sağlıklı ve planlı kentleşme önceliklerimizdendir" dedi...

Merter Metro İstasyonu’ndaki kaçak büfe kaldırıldı!

İBB tarafından Merter Metro İstasyonu’nun yanına kaçak olarak kurulduğu iddia edilen büfe İBB ekipleri tarafından kaldırıldı. Güngören Belediye Başkanı Bünyamin Demir konuyla ilgili yaptığı açıklamada büfenin İyi Parti Meclis Üyesi Ali Kıdık’a ait olduğunu iddia etti.

Edirneli muhtar kaçak kumla bina yaptırdı!

Edirne'nin Saros Körfezi'nde 1'inci derece sit alanı olan İtalyan Koyu'ndan kumları kaçak olduğu öğrenilen alanın, Mecidiye köyü muhtarı Ali Balaban olduğu tespit edildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkıldı!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’daki Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümünün yıkımı Doğa Koruma ve Milli Parklar Müdürlüğü tarafından gerçekleştirildi.

Uludağ Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak bölümleri yıkılıyor!

Ali Ağaoğlu’nun Uludağ’da yer alan Ağaoğlu My Resort Otel’in kaçak olduğu belirtilen 8 bin 500 metrekarelik bölümü yıkılıyor.

Hacı Ali Taylan: Kaçak emlakçılar mağduriyet yaratıyor!

Türkiye Tüm Emlak Müşavirleri Federasyonu Başkanı Hacı Ali Taylan, kiracılarla kayıtlı ve devlete vergi ödeyen emlakçıların kaçak emlakçılardan mağdur olduklarını dile getirdi.

Hasan Ali Kartal: Kaçak yapı yasallaştırılamaz!

Hasan Ali Kartal, "İnşaatı tamamlanmış ve kaçakları olan bir yapının kaçak alanlarını yıkmak yerine yasallaştırma düşüncesinde olan zihniyeti kınıyorum" dedi.

Marmaris'te binaların yüzde 90 kaçak!

Marmaris Belediye Başkanı Ali Acar, Marmaris’te yüzde 90 oranında jaçak yapılaşma problemi bulunan binaların yıkımının başlı başına sorun teşkil ettiğini belirtti..

İmar Kanunu'ndaki değişiklik kaçak yapının önünü açar mı?

CHP Çanakkale Milletvekili Ali Sarıbaş, İmar Kanunu'nda değişiklik öngören yasa taslağının, yargının yürütmesini durdurduğu kaçak yapıların, "kazanılmış hak" gerekçesiyle yasallaşmasının önünü açacağını söyledi.

Mehmet Ali Bul: Kaçak hes ve baraj mühürlensin!

Mahkeme tarafından hakkında yürütmeyi durdurma kararı verilmesine rağmen Pembelik Barajı'nın çalışmaları devam ediyor. DERSİM Belediye Eşbaşkanı Mehmet Ali Bul 'Kaçak hes ve baraj mühürlensin' dedi.

Ali Ağaoğlu, Ortaköy'deki kaçak yapıları yıktırmayı planlıyor!

CNBCe haberine göre Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Ortaköy'de Alarko binasının bulunduğu arazide kaçak inşaatlar olduğunu ve bu binaları yıktıracağını söyledi

Ali Acar kaçak yapı Haberi

Ali Acar kaçak yapı

Marmaris Belediyesi Nisan ayı meclis toplantısını gerçekleştirdi.Toplantıda görüşülecek maddelerinin arasında yıllık idari faaliyet raporunun okunması da vardı. Başkan Acar, okuduğu bir yıllık faaliyet raporunda, “Marmaris’te neredeyse yüzde 90’ında kaçak yapılaşma problemi olan binalarda nasıl yıkım yapılacağı başlı başına bir sorun olarak karşımıza çıktı” ifadelerini kullandı ve “Belediye olarak biz görevimizi yerine getiriyoruz. Ekibimiz gider tespitini yapar, binaların para cezasını yazar, yıkım kararını alır. Mal sahibi isterse kendisi yıkar, yıkmazsa belediye imkanıyla yıkılır” diye konuştu, faaliyet raporu için de “Aslında bu faaliyet raporu benim için bir hikaye” ifadesini kullandı.


“MARMARİS’E TURİZM BAKANI GELMİYOR”

CHP’li Meclis üyesi ve belediye Başkan yardımcısı Dursun Kaplan’da faaliyet raporuyla ilgili konuşmak için söz aldı ve Ak Parti hükümetini eleştirerek, "Turizm kenti olan Marmaris’e, turizm bakanının geldiğini hatırlamıyorum,...