27 / 04 / 2024

Ali Acar otel

Ali Acar otel

FETÖ soruşturması kapsamında 10 yıl 6 ay hapis cezasına çaptırılan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan satışa çıkarıldı. Otelin satış bedeli ise 154 milyon 953 bin TL olarak açıklandı.

ACR Otelcilik'ten Edirne'ye 224 milyonluk yatırım! Acar Novus otel için düğmeye bastı!

ACR Otelcilik Turizm İnş. Taah. Tic. Ltd. Şti, "Acar Novus" otel projesi için harekete geçti. Şirket, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı'na başvuru yapıldı ve bu doğrultuda, ÇED süreci resmen başladı.

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Saf Group Otel Ve Mülkiyet Yönetimi Turizm Gıda Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 8 milyon TL sermaye bedeli ile Emir Ali ve Saber Shaykhoun ortaklığında kuruldu.

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Double Inn Otel İnşaat Limited Şirketi Avcılar'da 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Temel, Fatih Temel, İbrahim Günay, Mahmut Kalkan, Mehmet Temel, Ramazan Akın ve Tahir Temel ortaklığında kuruldu.

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Özsoy Sultanahmet Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi Fatih'te Ali Tarık Özsoy, İffet Özsoy ve Kübra Özsoy ortaklığında kuruldu.

Ali Sami Yen Otel projesi iptal mi edildi?

Ali Sami Yen Stadyumu'nun yer aldığı alanda bugün; 5 yıldızlı otel, ofis ve rezidansların yer aldığı bir proje bulunuyor. Eskiden stadyum burada bulunurken; yan tarafında da bir Galatasaray Store mağazası mevcuttu. Buraya da Ali Sami Yen Oteli projesi yapılmıştı. Peki projede son durum ne?

Fenerbahçe'nin eski başkanı Ali Şen oğluna otel arazisi hediye etti!

Sabah Gazetesi köşe yazarı Bülent Cankurt, bugünkü yazısında Ali Şen'in oğluna hediye ettiği otel arazisini ve detaylarını  kaleme aldı.

Kocaeli'de Cedit dönüşüm projesi ihalesi yapıldı!

Kocaeli'nin en büyük dönüşüm projesi olan Cedit Kentsel Dönüşüm Projesi için ihale yapıldı.  368 milyon 28 bin TL ile en düşük teklifi veren  Ali Acar İnşaat ihaleyi kazandı. 

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi açıldı!

Galata Gayrimenkul Yatırımcılığı İnşaat Taah.Tur.Ve Tic.A.Ş.Ali Hoca Apartmanı Otel Pansiyon İşlet. Şubesi Beyoğlu’nda açıldı.

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Convert Otel Turizm Taşımacılık Ve Ticaret Limited Şirketi Sultangazi’de  3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Er tarafından kuruldu.

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Acarlar Plus Mimarlık İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Bahçelievler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Aydın Acar, Mehmet Ali Acar, Selçuk Acar ve Utku Acar ortaklığında kuruldu.

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Alişan Galata'da otel satın aldı! 

Geçtiğimiz günlerde Nişantaşı'ndaki restoranını kapatan Alişan, son yatırımını turizm sektörüne yaptı. Alişan'ın, Galata'da butik bir otel satın aldığı ileri sürüldü...

Orange Otel ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Orange Otel ve Turizm İşletmeciliği Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Alale Golozar ve Ali Kermaninejad ortaklığında tarafından kuruldu.

Ali Acar otel Haberi

Ali Acar otel

Fethullahçı Terör Örgütü üyesi Ali Acar’ın Afyonkarahisar merkeze bağlı İnaz köyünde bulunan oteli icradan satışa çıktı.

Hürriyet'ten Kübra Genç'in haberine göre, yargılandığı davada 10 yıl  6 ay hapis cezası alan işadamı Ali Acar’a ait Alila Deluxe Termal Hotel&SPA icradan alıcı bekliyor. Otelins atış bedeli ise 154 milyon 952 bin TL olarak açıklandı. 

Yakınında bir çok büyük otelin yer aldığı Alila Deluxe Termal Hotel&SPA’nın icradan satışını özel bir banka talep etti. Toplam 24 bin 269 metrekare alan üzerinde yer alan otel aynı zamanda Nil Luxury Thermal Otel Spa olarak biliniyor. il isminin ise FETÖ lideri Gülen'in koyduğu iddia edilmişti.

Dev termal otelin satışının 18 Ocak 2019 günü saat 10:00 - 10:10 arasında açık artırma suretiyle  gerçekleşeceği açıklandı. 154 milyon 952 bin 24 TL...