28 / 04 / 2024

Ali Ağaoğlu çıktı mı

Ali Ağaoğlu çıktı mı

Ağaoğlu CEO'su Hasan Rahvalı 17 Aralık Operasyonu kapsamında 3 gündür gözaltında olan Ali Ağaoğlu'nun serbest bırakılmasına karar verildiğini ve bunun için işlemlerin başlatıldığını iddia etti...

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu'na dolu darbesi!

27 Temmuz'da yaşanan dolu felaketinde Ali Ağaoğlu'nun süper lüks otomobillerinin büyük hasar gördüğü ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu doktor kontrolünde!

Ağaoğlu Şirketler'in patronu Ali Ağaoğlu, geçtiğimiz günlerde halkla ilişkiler koordinatörü Rose Kar ile birlikte kameralara yansıdı. Ağaoğlu'nun doktor kontrolünden çıktığı öğrenildi.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu'nun Ayşe Özyılmazel'e açtığı davadan karar çıktı!

Ali Ağaoğlu'nun şikayeti üzerine sanatçı, yazar Ayşe Özyılmazel hakkında "Hakaret" suçundan başlatılan soruşturmada takipsizlik kararı verildi.

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu'nun gizemli sevgilisi İzmir'li çıktı!

İşadamı Ali Ağaoğlu’nun geçtiğimiz günlerde İstanbul’da birlikte görüntülendiği sarışın güzelin 23 yaşındaki İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar olduğu ortaya çıktı

Ali Ağaoğlu hakkında takipsizlik kararı çıktı!

İş adamı Ali Ağaoğlu hakkında, kadınları aşağıladığı gerekçesiyle başlatılan savcılık soruşturmasına takipsizlik kararı verildi.

Ali Ağaoğlu Marmaris Çiftlik'teki adasında tatile çıktı!

Ege’nin gözde tatil merkezi Marmaris, Ramazan Bayramı’nda, aralarında Ali Ağaoğlu ve Tarkan’ın da olduğu pek çok ünlü ismi ağırladı.

Ali Ağaoğlu, Çiftlik Adası'nı satın aldı!

Ali Ağaoğlu, ada sahibi ünlüler arasına katıldı. İşadamı, yazın çıktığı tekne turları sırasında görüp beğendiği Çiftlik Adası’nı uzun pazarlıklar sonucunda satın aldı.

Ali Ağaoğlu sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile tatile çıktı!

İşadamı Ali Ağaoğlu, kendisinden 40 yaş küçük sevgilisi Hazal Mesudiyeli ile tatile çıktı. İkili, eğlendikleri gece kulübünde kral ve kraliçe tacı takıp bu pozu verdi...

Ali Ağaoğlu ve Ziya Yılmaz marina inşa edecek!

Ünlü müteaahit Ali Ağaoğlu'nun hedefindeki yeni projesi ortaya çıktı.Ağaoğlu ve DAP Yapı'nın sahibi Ziya Yılmaz denize sıfır bu arazide şimdi marina da yapmaya karar vermiş...

Ali Ağaoğlu çıktı mı Haberi

Ali Ağaoğlu çıktı mı

Ali Ağaoğlu'nun kardeşi Hüseyin Ağaoğlu bugün saat 11:00 sıralarında adliyeye geldi. Çağlayan'daki İstanbul Adalet Sarayı C kapısı önünde bir süre bekleyen Ağaoğlu, basın mensuplarının sorularını yanıtlamadan adliyeye giriş yaptı. Saat 11:40 sıralarında ise Ağaoğlu Grubu'nun CEO'su Hasan Rahvalı, 17 Aralık Operasyonu kapsamında gözaltına alınan işadamı için serbest bırakılma kararının verildiğini, işlemlerin başlatıldığını öne sürdü.


Öte yandan telefonla ulaştığımız Ağaoğlu’nun Avukatı Adnan Uğur Kılıç ise, savcılık sorgusunun tamamlandığını söyleyerek “Bekliyoruz”...