20 / 05 / 2024

ali ağaoğlu en iyi iş adamı

ali ağaoğlu en iyi iş adamı

Hitay Yatırım Holding firmalarından Türkiyenin en büyük online araştırma şirketi DORinsight tarafından yapılan 2011 Değerlendirmeleri ve 2012den beklentiler araştırması" tamamlandı

Ali Ağaoğlu Bodrum Yalıçiftlik'teki arsasını satıyor!

Türkiye'nin en büyük müteahhitlerinden biri olan Ali Ağaoğlu'nun Bodrum Yalıçiftlik'te bulunan arazisine otel yapacağı konuşuluyordu. Hatta araziye "Ali Ağaoğlu Turizm Projesi" tabelası da asılmıştı. Ağaoğlu bu projeden vazgeçti. Hatta araziyi satmak için müşteri arıyor...

Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 milyar dolar!

Forbes Türkiye tarafından açıklanan "En Zengin 100 Türk" listesine göre Ali Ağaoğlu’nun serveti 1,1 miyar dolar…

Ali Ağaoğlu Bahçelievler'deki arazisini sattı!

Bu hafta gayrimenkul sektöründe gerçekleşen sessiz bir alışveriş kulisi yazacağız. Taraflardan biri Ali Ağaoğlu, diğeri ise Bahattin Demirbilek. Hikayeyi en başından yazalım.

Ahmet Hakan'dan Ali Ağaoğlu'na cevap!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı olan Ahmet Hakan bugünkü yazısında Ali Ağaoğlu'nun 'En itibarlı firma' unvanına sahip olduğu için yayınladığı gazete ilanından bahsetti. Hakan, Ağaoğlu'nun kendisi için söylediği sözlere tepki gösterdi.

Ali Ağaoğlu otelinde kızı ve damadını ağırladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sahibi olduğu My Mountain Ağaoğlu otelinde geçen hafta dillere destan evlendirdiği kızı Sena Ağaoğlu Kırcal, eşi Korhan Kırcal ve ailesini ağırladı.

Ali Ağaoğlu kendi çiftliğini kurdu!

Ali Ağaoğlu, geçen yıl aldığı Çiftlik Adası’na helikopterle tavuk, çulluk ve keklik taşıdı.

Ali Ağaoğlu’nun otel projesi İBB'den geçmedi!

Ali Ağaoğlu’na ait İstanbul’un en gözde arazilerinden olan Yeniköy’deki Carlton Arazisi’ne otel projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden (İBB) geçmedi.

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu: İFM ekonomiye kan pompalayacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İstanbul Uluslararası Finans Merkezi'nin (İFM) Türk ekonomisinin dönmesi için kan pompalayan en önemli enstrüman olacağını söyledi. Ağaoğlu, "Finans Merkezi kesinlikle hayata geçecek." dedi.

Linet'in yeni klibi Ali Ağaoğlu'nun çiftliğinde çekildi!

Sanatçı Linet 'Yorum Farkı 2' albümünde en çok beğenilenlerin arasında bulunan söz ve müziği Bora Duran'a ait 'Aman Aman' şarkısına klip çekti. Ali Ağaoğlu, Cumali Çöp yönetmenliğinde çekilen klip için, şarkıcıya çiftlik evinin kapılarını açtı.

Ali Ağaoğlu'ndan Trabzonspor açıklaması!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, "Trabzonspor bir operasyonla karşı karşıya. Başkanın şike sürecindeki dik duruşu bu operasyonun en büyük sebeplerinden biridir" dedi.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Ali Ağaoğlu nerelerde arsa stoğu yapıyor?

Ali Ağaoğlu için konut sektörünün bir numarası dersek abartmış olmayız. Forbes listelerine göre Türkiye'nin en zengin 10 kişisi arasında. Peki Ali Ağaoğlu bu zenginliğini neye borçlu? İşte cevabı..

ali ağaoğlu en iyi iş adamı Haberi

ali ağaoğlu en iyi iş adamı

Araştırmada, 2011 Yılının En Önemli Olayları, Ülkenin ve Kişilerin Ekonomiye Bakışı, Sanat ve Medya Dünyasının ENleri, 2011de kaybettiğimiz isimler ve 2012 beklentileri sorgulandı.

İNŞAAT SEKTÖRÜNÜN OFLU TRUMPI ALİ AĞAOĞLU, İŞ DÜNYASININ EN BEĞENİLEN İSMİ OLDU.

2011 yılında iş dünyasında en beğenilen isim açık ara Ali Ağaoğlu. Kadınlar, ikinci sırada Güler Sabancıyı seçerken, erkeklerin beğendiği ikinci isim Ali Koç oldu.

TÜRKİYE EKONOMİSİ HALKIN GÖZÜYLE KÖTÜYE GİDİYOR

Araştırma kapsamında 2011 yılında ailenin ve Türkiye genelinin ekonomik durumundaki değişim de sorgulandı. Görüşülen kişilerin yüzde 40ı ailesinin durumunun kötüye gittiğini, % 48i de Türkiyenin ekonomik durumunun kötüye gittiğini belirtmiştir.

EKONOMİK KRİZ VE İŞSİZLİK SORUNU 2012DE DE TÜRKİYENİN GÜNDEMİNDEKİ YERİNİ KORUYACAK.

2012de en çok konuşulacak...