04 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu gözaltı açıklaması

Ali Ağaoğlu gözaltı açıklaması

Yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nun­da gö­zal­tı­na alı­nan iş ada­mı Ali Ağa­oğ­lu'na 3 günlük nezarette kalması pahalıya patladı. Ali Ağa­oğ­lu, İs­tan­bul Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­’n­de ya­şa­dık­la­rı­nı, sor­gu­la­ma sü­re­ci­ni ve bun­dan son­ra­sı­

Ali Ağaoğlu'nun ifadesine ihtiyaç duyuldu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu, Yürütülen geniş kapsamlı bir soruşturma üzerine, adli makamlarca Ali Ağaoğlu'nun ifadesine ihtiyaç duyulmuştur. Yine bu soruşturma kapsamında, mahkeme kararı ile şirket merkezimizde bir arama yapılmıştır...

Müteahhit Ali Ağaoğlu’nun borsa keyfi! Şirketinin değeri 13 gün art arda tavan yaparak 22 milyara yaklaştı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun geçtiğimiz 2 hafta önce halka arz edilen şirketinin hisseleri 13 gün peş peşe tavan yaparak piyasa değerini 21.6 milyar liraya çıkardı.

Ali Ağaoğlu hakkında 'uzlaşma bürosuna gönderilme' kararı!

Müteahhit Ali Ağaoğlu'nun CHP Manisa eski Milletvekili Tur Yıldız Biçer'e taciz içeren sözleri hakkında “uzlaşma bürosuna gönderilme” kararı çıktı...

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu oğlu için helikopter gönderdi!

Alaçatı tatilinin ortasında Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege, babasını özledi. Bunun üzerine anne-oğul, Ali Ağaoğlu'nun gönderdiği helikopterle İstanbul'a döndü.

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu'na Duygu Su Gülpınar'dan duygusal mesaj!

İş adamı Ali Ağaoğlu 64 yaşına bastı. Ağaoğlu kendisinden 39 yaş küçük balerin sevgilisi Duygu Su Gülpınar doğum gününü duygusal bir mesajla kutladı. 

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Duygu Su Gülpınar'dan Ali Ağaoğlu'na ilan-ı aşk!

İzmirli balerin Duygu Su Gülpınar, Ali Ağaoğlu'na ilanı-ı aşk etti. İşte Gülpınar'ın o paylaşımı... 

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a 2 milyon TL'lik hediye!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Duygu Su Gülpınar'a yılbaşı hediyesi olarak yaklaşık 2 milyon TL değerinde tektaş hediye etti..

Ali Ağaoğlu'ndan Duygu Su Gülpınar'a Ataşehir'de 550 metrekarelik ev!

Ali Ağaoğlu, Ataşehir'de bulunan sitenin 51. katındaki 550 metrekare büyüklüğündeki penthouse daireyi sevgilisi Duygu Su Gülpınar'a tahsis etti..

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu gözaltı açıklaması Haberi

Ali Ağaoğlu gözaltı açıklaması


17 Ara­lık sa­ba­hı Tür­ki­ye­’nin gün­de­mi­ne bom­ba gi­bi dü­şen yol­suz­luk ve rüş­vet ope­ras­yo­nun­da gö­zal­tı­na alı­nan iş ada­mı Ali Ağa­oğ­lu, İs­tan­bul Em­ni­yet Mü­dür­lü­ğü­’n­de ya­şa­dık­la­rı­nı, sor­gu­la­ma sü­re­ci­ni ve bun­dan son­ra­sı­nı an­lat­tı.

Sa­bah sa­at 06.30’da ken­di­si­ni al­dık­la­rı­nı be­lir­te­rek, “Ne ol­du­ğu­nu ben de an­la­ma­dı­m” de­di ve so­ru­la­rı­mı­zı şöy­le ce­vap­la­dı:

- Si­ze na­sıl bir açık­la­ma yap­tı­lar?

“Bir so­ruş­tur­may­la il­gi­li ifa­de­ni­zi al­mak is­ti­yo­ruz, bi­zim­le ge­le­bi­lir mi­si­ni­z” de­di­ler. “Pe­ki­” de­dim, gi­yin­dim ve git­tim.

- Ko­nuyu bi­li­yor muy­du­nuz?

 Ha­yır, hiç­bir şey­den ha­be­rim yok­tu.

- Sor­guya ka­dar hüc­re­de mi kal­dı­nız?

 Evet, 4 met­re­ka­re­lik bir hüc­rey­di sa­nı­rım. 3 ki­şiy­dik.

 Hiç uyu­ma­dı­ğım ka­dar uyu­dum

- Ne yap­tı­nız ko­ğuş­ta?

 Uyu­dum. Ha­ya­tım­da hiç uyu­ma­dı­ğım ka­dar uyu­dum.

- Ne­ler his­set­ti­niz?

 Be­nim so­rum­lu­lu­ğum sa­de­ce ken­di­me ol­sa bir şey de­mem. Bin­ler­ce ki­şi­ye ek­mek ve­ri­yo­rum, be­nim­le bir­lik­te yüz­ler­ce fir­ma iş ya­pı­yor. Ben ne­ler dü­şü­nür­ken, ba­şı­ma ge­len­le­re bak. Ken­di ken­di­me...