04 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu ne kadar kazanıyor

Ali Ağaoğlu ne kadar kazanıyor

Hamdı Akın ve Ali Ağaoğlu dolar milyarderi unvanını kaybetti. Ağaoğlu'nun kur ve borsanın seyrine göre Mart 2018’de yayımlanacak Global Milyarderler Listesi’nde unvanını geri alması öngörülüyor.

Hazal Mesudiyeli: Ali Ağaoğlu bana ev kiraladı!

İş adamı Ali Ağaoğlu’nun 2,5 yıl birlikte olduğu eski sevgilisi Hazal Mesudiyeli açıklamalarda bulundu. Mesudiyeli, Ağaoğlu hakkında, “Bana ev kiraladı, anahtarı yüzüne fırlattım'' yorumlarında bulundu.

Ali Ağaoğlu: 10 tane daha çocuk yapayım ne olacak?

Ağaoğlu Şirketler Başkanı Ali Ağaoğlu magazincilerin sorularını yanıtladı. Ağaoğlu "Yeniden baba olmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "10 tane daha yapayım ne olacak?" şeklinde yanıt verdi.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?

Ali Ağaoğlu'nun damadı Koray Kırcal kimdir?Ali Ağaoğlu'nun kızı Sena, Koray Kırcal'la evlendi. Sena - Koray Kırcal çiftinin çok konuşulan düğününe ilişkin ilginç detaylar da ortaya çıkıyor.

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu evlendi!

Ali Ağaoğlu’nun kızı Sena Ağaoğlu, Çırağan Sarayı’ndaki görkemli bir törenle Koray Kırcal’la evlendi. Düğüne, ünlü işadamının damadına hediye ettiği 30 milyon TL’lik köşk ve kızının 37 kilo ağırlığındaki 300 bin Euro’luk gelinliği damga vurdu.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

İstanbul'u alarma geçiren helikopterin sahibi Ali Ağaoğlu çıktı!

Dün Avşa Adası'ndan Hava Trafik Kontrol Merkezi'ne rapor vermeden kalkan helikopter İstanbul'u alarma geçirmişti. F-16 uçaklarını havalandıran helikopterin Ali Ağaoğlu'na ait ortaya çıktı.

Ali Ağaoğlu, Bodrum'da tatil yapıyor!

Ali Ağaoğlu, hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile Bodrum’da denizin ve güneşin tadını çıkarıyor. Önceki gün havuz keyfi yaparken görüntülenen üçlüye, işadamının eski eşinden olan oğlu da eşlik etti.

Ali Ağaoğlu'ndan projelerine tam gaz devam kararı!

Ali Ağaoğlu’nun, şimdiye kadar önü kesilen ve bu yıl başlatmak istedikleri Çekmeköy, Bağcılar, Yeniköy ve Bakırköy projelerinin önü açıldı. Konuyla ilgili bazı iş adamları “İki sene geçiyor üstüne ÇED raporu iptal ediliyor” dedi.

Ali Ağaoğlu’nun otel projesi İBB'den geçmedi!

Ali Ağaoğlu’na ait İstanbul’un en gözde arazilerinden olan Yeniköy’deki Carlton Arazisi’ne otel projesi İstanbul Büyükşehir Belediyesi Meclisi’nden (İBB) geçmedi.

Ali Ağaoğlu ifadeye çağırıldı!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından hakkında soruşturma başlatılan Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu ifadeye çağrıldı. Ağaoğlu'nun ifade vermek için Bakırköy Adliyesi'ne gelmesi bekleniyor.

Ali Ağaoğlu'nun kredi kartı limiti ne kadar?

CNN Türk'teki bir programa konuk olan iş adamı Ali Ağaoğlu, kredi kartı limitini açıkladı. Ağaoğlu,"Hayatımda alış verişte hiç taksit yaptırmadım. Kartımın limitini söylesem inanmazsınız. 50 bin lira ve bir tane kredi kartım var." dedi.

Ali Ağaoğlu: Konut ihtiyacı 30 yıl daha devam eder!

Ali Ağaoğlu Türkiye’nin en çok tartışılan isimlerinden biri. İş hayatıyla olduğu kadar özel yaşamıyla da sürekli gündemde. Ağaoğlu, Sabah Gazetesi'ne verdiği röportajda konut ihtiyacının 25-30 sene daha süreceğini belirtti.

Ali Ağaoğlu ne kadar kazanıyor Haberi

Ali Ağaoğlu ne kadar kazanıyor

11 Eylül’de 3,4 lira olan dolar kurunda başlayan yükseliş 21 Kasım’da 3,95 liraya kadar ulaştı. Kur sadece iki ayda yüzde 16 yükseldi. Ancak Borsa İstanbul’un 2017 boyunca koruduğu yükseliş trendi, kurdaki artışın Forbes Dergisi'nde yer alan habere göre Global Milyarderler Listesi’nde yer alan Türk milyarderlerin servetleri üzerindeki olumsuz etkisini ortadan kaldırdı. 2 Ocak 2017’de 77 binde olan BIST 100 endeksi, 21 Kasım’da 104 bine yükseldi. Yüzde 33’e denk gelen bu kazanç, Türk milyarderlerinin servetlerini büyük ölçüde korumalarını sağladı. Mart 2017’de yayımlanan listede yer alan 31 Türk milyarderden 10’unun serveti, 22 Kasım itibarıyla yükselmiş durumda -toplamda 2,3 milyar dolar. Serveti azalan dokuz kişi ise toplamda 1 milyar dolar kaybetti. Milyarderlerden 10’unun servetini koruduğu listede iki isim ise (Hamdi Akın ve Ali...