03 / 05 / 2024

ali ağaoğlu tanıtımlar

ali ağaoğlu tanıtımlar

Körfez ülkelerine çok sayıda konut satan Ali Ağaoğlu yaptığı tanıtımlarda en çok İstanbul Finans Merkezi'ne dikkat çekiyor...

Ali Ağaoğlu, Zekeriya Öz'ün Dubai tatili davasında tanık olarak dinlendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun patronu Ali Ağaoğlu, FETÖ/PDY soruşturmaları kapsamında hakkında yakalama kararı çıkan eski Ergenekon savcısı Zekeriya Öz'ün kasası olduğu söylenen avukat Tayfun Aktaş'ın yargılandığı davada tanık olarak ifade verdi.

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Duygu Su Gülpınar’dan Ali Ağaoğlu eleştirilerine yanıt!

Geçtiğimiz yazdan beri Ali Ağaoğlu ile aşk yaşayan Duygu Su Gülpınar’dan aşk eleştirilerine yanıt geldi... ‘Ben Ali Bey’i sizin gibi şaşaalı görmüyorum’ diyen 23 yaşındaki balerin, ekledi: ‘Beni eleştirenler, Ali çağırsa koşa koşa giderler!

Ali Ağaoğlu'ndan başkanlık açıklaması!

Emlak kralı Donald Trump’ın ABD’nin yeni başkanı olması, Türkiye’de gözleri ünlü müteahhit Ali Ağaoğlu’na çevirdi. Ali Ağaoğlu için sosyal medyada ‘Ben de başkan olucam’ caps’leri hazırlandı, yüzü Trump’ın yüzüyle değiştirilerek komik paylaşımlar yapıldı.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Ağaoğlu, Ayşe Özyılmazel'e 500 bin liralık dava açtı!

Ayşe Özyılmazel, Ali Ağaoğlu’na hakaret nedeniyle 250 bin liralık manevi tazminat davası açmıştı.Ali Ağaoğlu da boş durmadı. İşadamı, Özyılmazel’in köşe yazısından kendisine hakaret ettiği iddiasıyla 500 bin liralık tazminat davası açtı.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin ayağında prangalar var!

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın “Benim derdim, bir anonim şirket nasıl yönetiliyorsa, Türkiye de öyle yönetilmelidir” sözü, iş dünyasını umutlandırdı. Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin önündeki en büyük engel bürokrasi. Ayağımızda prangalar var" dedi.

Ali Ağaoğlu: Dolar seviyesi Türk ekonomisi açısından olumlu!

AĞAOĞLU Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, dolardaki yükselişin sadece Türkiye'nin sorunu olmadığını, bu durumdan diğer ülkelerin para birimlerinin de etkilendiğini belirtti.

Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden!

Ağaoğlu İnşaat'ın My Home Maslak, My Towerland ve Andromeda Gold projeleri için hayata geçirdiği kampanya devam ediyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Banka faizinin yüzde 35'i peşin peşin benden" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek!

Ağaoğlu İnşaat'ın Ataşehir ve Maslak'ta inşa edilen 3 projesi için hayata geçirilen kampanya kapsamında yüzde 35 faiz desteği sağlanıyor. Projeler "Ali Ağaoğlu: Her şeyi devletten beklememek gerek" sloganıyla tanıtılıyor.

Ali Ağaoğlu Andromeda Gold'taki dairesinin kapılarını açtı!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu sahibi olduğu Ataşehir Andromeda Gold'un 51. katındaki dairesinin kapılarını açtı. Ağaoğlu bu dairesi için "yeni sarayım" diyor..

ali ağaoğlu tanıtımlar Haberi

ali ağaoğlu tanıtımlar
2012 yılının son çeyreğinde Ali Ağaoğlu önderliğinde Ağaoğlu Şirketler Grubu tarafından başlatılan tanıtımlara son sürat devam ediyor. Dubai'de de ofis açan Ağaoğlu Şirketler Grubu, Körfez ülkelerine çok sayıda konut satıyor. Şirket patronu Ali Ağaoğlu tanıtımlara İstanbul Finans Merkezi'ni...