17 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlu yatırımları

Ali Ağaoğlu yatırımları

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu Bodrum'a gitti. Geçtiğimiz aylarda Marmaris'de bulunan Çiftlik Adası'nı 30 milyon dolara satın alan Ağaoğlu yatırım yapacağı araziyi bir saat boyunca havadan inceledi.

Ali Ağaoğlu yeni turizm şirketi kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Marmaris Çiftlik Ada Turizm Yatırımları Anonim Şirketi bugün Ataşehir'de 55 milyon 385 bin 418 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu yeni şirket kurdu!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, yeni şirket kurdu. Metrokent Bağcılar Turizm Yatırımları Anonim Şirketi Ataşehir'de 70 milyon 964 bin 255 TL sermaye bedeli ile kuruldu.

Ali Ağaoğlu eski eşi ile yürüyüş yaptı!

Lüks araç tutkusuyla bilinen iş insanı Ali Ağaoğlu, eski eşi Ayten Alpar ile beraber yürüyüş yaparken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu, Rolls Royce marka aracıyla görüntülendi!

Geçtiğimiz günlerde oğlu Ali Ege'ye sünnet düğünü yapan iş adamı Ali Ağaoğlu, önceki akşam yeni Rolls Royce marka aracı aracıyla Bebek'te seyir halindeyken görüntülendi.

Ali Ağaoğlu: 2018'de yenilenebilir enerji yatırımımız 1 milyar TL olacak!

Ağaoğlu Şirketler Grubu YKB Ali Ağaoğlu, "2018'de yenilenebilir enerji yatırımlarımızın büyüklüğü toplam 1 milyar TL olacak" dedi.

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu kızıyla Maslak 1453'de görüntülendi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu ile birlikte projesi Maslak 1453'de görüntülendi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlu Kuveytlilerden özür diledi!

BBC’de yayınlanan Türkiye belgeselinde hayatına dair paylaşımlarda bulunan Ali Ağaoğlu program sırasında kullandığı sözler nedeniyle Kuveytlilerden özür diledi

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu: Hainlere inat yatırıma odaklandık!

Güneş’e konuşan Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, 2016’da ciroların yüzde yirmi artışla yaklaşık 2 milyar liraya ulaştığını belirterek, “Memleket insanımıza kurşun sıkıp vatana ihanet edenlere inat hepimiz daha çok çalışmalıyız” dedi.

Ali Ağaoğlu, Boğaz'daki köşkünde yürüyüşe çıktı!

Ali Ağaoğlu sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile Boğaz’daki köşkünün bahçesinde yürüyüşe çıktı. Çift havuz kenarına geldiklerinde şakalaşmaya başladı.

Ali Ağaoğlu 500 bin Euro’luk yeni otomobiliyle görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu önceki akşam 500 bin Euro'ya aldığı yeni otomobiliyle görüntülendi. Ağaoğlu'nun Aston Martin marka lüks otomobilinin James Bond filminde kullanılan özel üretim modellerden biri olduğu öğrenildi.

Ali Ağaoğlu yatırımları Haberi

Ali Ağaoğlu yatırımları

Ali Ağaoğlu tatilde olan hayat arkadaşı Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege'yi özleyince soluğu Bodrum’da aldı.


Ali Ağaoğlu yatırım yapacağı araziyi bir saat boyunca havadan inceledi. Özel helikopteri ile bir müddet Bodrum'da bulunan arazilerini kuş bakışı inceleyen ve yeni bir projesi olduğu öğrenilen Ali Ağaoğlu, daha sonra arazisinde bulunan helikopter pistine inerek oğlu Ali Ege'ye kavuştu.



Ağaoğlu, helikopter pistinde bekleyen oyuncu eşi Petek Ertüre ve oğlu Ali Ege ile hasret giderdi. Oğlu Ali Ege'ye sımsıkı sarılan Ağaoğlu'nun dakikalarca oğlunu öpmesi ise dikkatlerden kaçmadı.



BODRUM'A YATIRIM YAPACAK

Geçtiğimiz aylarda Marmaris'de bulunan Çiftlik Adası'nı 30 milyon dolara satın alan Ağaoğlu’nun adasını gezdikten sonra Bodrum'a geldiği öğrenildi. Ağaoğlu Bodrum'da bulunan devasa arazisini kuş bakışı inceledi.





Yeni bir yatırım yapacağı öğrenilen Ağaoğlu yaklaşık 1 saat...