04 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlunun aldığı hediyeler

Ali Ağaoğlunun aldığı hediyeler

Çevresine pahalı hediyeler vermekten çekinmeyen işadamı Ali Ağaoğlu son olarak Haziran ayında bir çocuk sahibi olduğu sevgilisi Petek Ertüre'ye 600 bin liralık yüzük hediye etti.

Sena Ağaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun 30 milyon dolarlık adasında tatil yapıyor!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı'nun kızı Sena Ağaoğlu ve eşi Koray Kırcal Ali Ağaoğlu'nun beş yıl önce 30 milyon dolara satın aldığı Marmaris'te bulunan Çiftlik Adası'nda tatil yapıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

Ali Ağaoğlu dede oldu! İlk toruna lüks daire!

Ağaoğlu Holding'in patronu Ali Ağaoğlu'nun oğlu  Alican Ağaoğlu ile Miray İskilipli'nin çocuğu oldu. Çift dün kızları Alin'i kucağına aldı...

Ali Ağaoğlu'ndan romantik Sevgililer Günü kutlaması!

Ali Ağaoğlu 14 Şubat Sevgililer Günü'nü sevgilisi Duygu Su Gülpınar ile kutladı. Ağaoğlu, Gülpınar'a kocaman kırmızı gül buketi aldı.

Ali Ağaoğlu'na Babalar Günü hediyesi 6 milyon TL'lik Rolls Royce!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, Babalar Günü hediyesi olarak, çocukları ve damadından 6 milyon TL'ye Rolls Royce otomobil hediye aldı...

Ali Ağaoğlu: FETÖ tehtitlerine rağmen yatırıma devam!

Ağaoğlu Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, FETÖ’den defalarca tehdit aldığını ama bunlara aldırış etmeden yatırımlarını sürdürdüğünü belirterek, 31 Mart’ta bitecek olan kampanyanın büyük bir fırsat olduğunu söyledi.

Ali Ağaoğlu'nun sevgilisi Duygu Su Gürpınar isyan etti!

Ali Ağaoğlu ile yaşadığı aşkla adını duyuran balerin Duygu Su Gürpınar, sosyal medya hesabında sitem dolu bir yazı kaleme aldı.

Ali Ağaoğlu 500 bin Euro’luk yeni otomobiliyle görüntülendi!

İşadamı Ali Ağaoğlu önceki akşam 500 bin Euro'ya aldığı yeni otomobiliyle görüntülendi. Ağaoğlu'nun Aston Martin marka lüks otomobilinin James Bond filminde kullanılan özel üretim modellerden biri olduğu öğrenildi.

Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nu yazdı!

Hürriyet Gazetesi Kelebek yazarı Cengiz Semercioğlu, Ali Ağaoğlu'nun çok konuşulan pilates performansını kaleme aldı. İşte o yazı...

Ali Ağaoğlu bayramı Duygu Su Gülperi ile geçirdi!

Kurban Bayramı tatili için Muğla’nın Marmaris İlçesi’nde satın aldığı Çiftlik Adası’na gelen işadamı Ali Ağaoğlu, birlikte olduğu Duygu Su Gülperi ile fotoğrafını sosyal medya hesabında paylaştı.

Ali Ağaoğlu kendi çiftliğini kurdu!

Ali Ağaoğlu, geçen yıl aldığı Çiftlik Adası’na helikopterle tavuk, çulluk ve keklik taşıdı.

Ali Ağaoğlu Bodrum'dan ada aldı!

Milliyet Gazetesi yazarı Güneri Civaoğlu, Ali Ağaoğlu'nun Bodrum'daki yaşamını anlattı. Ağaoğlu'nun Bodrum'dan ada aldığını söyledi.

Ali Ağaoğlunun aldığı hediyeler Haberi

Ali Ağaoğlunun aldığı hediyeler


Çevresine pahalı hediyeler vermekten çekinmeyen Ali Ağaoğlu son olarak Haziran ayında bir çocuk sahibi olduğu sevgilisi Petek Ertüre'ye 600 bin liralık yüzük hediye etti. 


Önceki gün Bebek'te objektiflere takılan parmağındaki yüzük gözlerden kaçmadı. Ertüre'nin 8 karatlık pırlanta taşlarla süslü yüzüğünün Ali Ağaoğlu tarafından kendisine doğum hediyesi olarak verildiği öğrenildi. 

Ali Ağaoğlu, daha önce de Petek Ertüre'ye doğum jesti olarak 300 bin liralık VIP minibüs hediye...