15 / 05 / 2024

Ali Ağaoğlunun başarısı

Ali Ağaoğlunun başarısı

‘Yaşam Mimarı’ olarak tanınan ‘İnşaatçılar Kralı’ Ali Ağoğlu başarılı bir iş adamı. Aynı zamanda son derece karizmatik. Doğal ve samimi halleriyle 7’den 70’e herkesin sempatisini topluyor.

Ali Ağaoğlu'ndan ikinci halka arz geliyor! Ağaoğlu GYO için hazırlıklar başladı! 

Geçtiğimiz hafta Tatlıpınar Enerji Üretim A.Ş'nin halka arzını başarılı bir şekilde gerçekleştiren Ali Ağaoğlu, bu defa kendi ismini taşıyan GYO şirketini halka arz edecek. İşte ayrıntılar..

Ali Ağaoğlu 374 okul yaptırarak rekor kırdı!

Hürriyet Gazetesi köşe yazarı Mehmet Üstündağ bugünkü yazısında Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu'nun şimdiye kadar yaptırdığı okullarla rekor kırdığına değindi.

Ali Ağaoğlu babası adına Maslak'ta cami yaptırdı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu'nun Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, merhum babası Miktat Ağaoğlu adına yaptırdığı camiyi kısa sürede ibadete açmayı planlıyor.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Alican Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, büyük oğlu Alican Ağaoğlu için sürpriz doğum günü partisi düzenledi.

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege sünnet oldu!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu'nun  5 yaşındaki oğlu Ali Ege sünnet oldu. ali Ağaoğlu, Ali Ege için sünnet töreni yemeği organize etti...

Ali Ağaoğlu'ndan ucuz konut formülü!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu gerçekleştirdiği basın toplantısında ucuz konutun formülünü açıkladı.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege'ye sürpriz!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'den olan oğlu Ali Ege'nin ''Baba seni çok özledim'' sözleri üzerine helikopterine atlayıp soluğu Bodrum'da aldı

Ali Ağaoğlu'ndan eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü!

Ali Ağaoğlu eşi Semra Ağaoğlu'na sürpriz doğum günü düzenledi. 'Aile Arasında' filminde hem oyunculuğuyla hem de sesiyle dikkatleri üzerine çeken Ayta Sözeri, önceki akşam sahne aldı. 

İTÜ'den Ali Ağaoğlu'na Tesla yanıtı!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, İTÜ'ye bağışladığı Tesla marka araçla ilgili bazı iddialarda bulunmuştu. İTÜ, Ağaoğlu'nun bu söylemlerine karşı bir açıklama yayınladı...

Ali Ağaoğlu Ortaköy'de oğlu için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu ortanca oğlu Emre Ağaoğlu’nun doğum gününü Ortaköy'deki evinde kutladı. Kutlama havuz başında Emre Ağaoğlu’nun sınıf arkadaşlarıyla beraber yapıldı. 

Ali Ağaoğlu'ndan müteahhitlere iflas uyarısı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, sektör hakkında endişelerini paylaştı. Ağaoğlu, sektörde yaşanan sıkışıklığa dikkat çekti.

Ali Ağaoğlu Kıbrıs'ta!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu Çekmeköy Park projesinin lasnmanından sonra Kıbrıs'a gitti. 

Ali Ağaoğlu: Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım!

Sözcü gazetesi yazarlarında Emre Çevik, Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu ile röportaj yaptı. Ali Ağaoğlu "Türkiye’nin Trump’ı olmayacağım" diye açıklamada bulundu.

Ali Ağaoğlunun başarısı Haberi

Ali Ağaoğlunun başarısı

‘Yaşam Mimarı’ olarak tanınan ‘İnşaatçılar Kralı’ Ali Ağoğlu başarılı bir iş adamı. Aynı zamanda son derece karizmatik. Doğal ve samimi halleriyle 7’den 70’e herkesin sempatisini topluyor.

Kendi reklamlarında kendi oynuyor. İstanbul’un neredeyse her yerinde ona ait bir şehir var.  

Ali Ağa iyi yaşamasını da biliyor. Kazandığı parayı zevki için harcamakta sakınca görmüyor.

Altında üstü açık son model Rolls Royce. Garajında en lüks arabalar. Tekneler deseniz filo gibi. Ağa 1’den başlıyor Ağa 6’ya kadar gidiyor. Belki siz bu satırları okuduğunuzda 7.sini de eklemiştir.

Ali Ağa eğlenmesini, gezmesini seviyor. Birbirinden güzel kadınlarla gönül eğlendiriyor. Bunu da kimseden korkmadan, çekinmeden yapıyor. Hayatındaki kadınlar da bunu biliyor ve kabul ediyor.

Her baba yiğit erkek bunu yapamaz. Ali Ağa’dan çok daha varlıklı olanlar eşlerinin yanında süt dökmüş kedi....