07 / 07 / 2024

ali ağaoğlunun inşaatları

ali ağaoğlunun inşaatları

Akşam gazetesi genel yayın yönetmeni İsmail Küçükkaya, Fenerbahçe-Trabzonspor maçını tribünde izleyen ünlü işadamlarının 2012 görüşlerini toparladı. Küçükkaya, tribünde Ali Ağaoğlu ile konuştuktan sonra "Konutçular cesur" ifadesini kullandı

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Ali Ağaoğlu çalışanı için doğum günü partisi düzenledi!

Ağaoğlu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, firmasında Halkla ilişkiler sorumlusu olarak çalışan Rose Kar için doğum günü partisi hazırladı. Partide, hiç bir detay atlanmadı.

Ali Ağaoğlu, Rize'de çekilecek film için arabasını verdi!

Pakistanlı bir film şirketi Rize'de sinema filmi çekecek ve işadamı Ali Ağaoğlu film için araç koleksiyonundan bir otomobilini tahsis etti.

Ali Ağaoğlu kızı Sena için 2. kına gecesi düzenledi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, kızı Sena Ağaoğlu için Uludağ’da 2. kez kına eğlencesi gerçekleştirdi.

Ali Ağaoğlu, kızı Sena için bir düğün daha yapacak!

Ali Ağaoğlu, önceki ay Çırağan Sarayı'nda günlerce konuşulan bir törenle evlenen kızı Sena ile damadı Koray Kırcal'ın düğününe davet edemediği akrabaları için bir düğün yapacak.

Ali Ağaoğlu'ndan oğlu Ali Ege için sürpriz doğum günü partisi!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu,küçük oğlu Ali Ege’nin 3’üncü yaş günü kutlaması için doğum günü partisi organize etti. Kutlamaya yaklaşık 100 kişi katıldı.

Linet'in yeni klibi Ali Ağaoğlu'nun çiftliğinde çekildi!

Sanatçı Linet 'Yorum Farkı 2' albümünde en çok beğenilenlerin arasında bulunan söz ve müziği Bora Duran'a ait 'Aman Aman' şarkısına klip çekti. Ali Ağaoğlu, Cumali Çöp yönetmenliğinde çekilen klip için, şarkıcıya çiftlik evinin kapılarını açtı.

Ali Ağaoğlu, oğlu Mert'in doğum gününü kutladı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlı, Ayten Alpar'dan olan 10 yaşındaki oğlu Mert için Maslak'taki Uniq İstanbul'da doğum doğum günü partisi verdi.

Ali Ağaoğlu: 1 Kasım'da Türkiye için en iyi senaryo yazıldı!

Ali Ağaoğlu, "Türkiye için en iyi senaryoyu yazın deseydik 1 Kasım sonuçlarından daha iyisini kimse yazamazdı" dedi. Ağaoğlu, "2016 yılından umutluyuz belirsizlik kalktı şimdi herkes işlerine yoğunlaşacak" açıklaması yaptı.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin doğum günü için parti verdi!

Ali Ağaoğlu, küçük oğlu Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin doğum gününü unutmadı. İşadamı, Dubai Cityscape Global 2015 fuarı dönüşü, 31 yaşına giren Ertüre için Ortaköy’deki Boğaz manzaralı lüks villasının havuz başında 40 kişilik bir parti verdi.

Ali Ağaoğlu oğlu Ali Ege'nin 2. yaş günü için parti düzenledi!

Ali Ağaoğlu, 2 yaşına giren oğlu Ali Ege için Ortaköy'deki köşkünde dillere destan bir parti düzenledi. Ağaoğlu, her detayın düşünüldüğü kutlamada çocuklar gibi eğlendi.

Ali Ağaoğlu: İnşaat sektörü engeller kalkarsa dışa açılacak!

Türk inşaat sektörünün 30 yılda kendini bağlayan zincirlerden kurtulduğunu söyleyen Ali Ağaoğlu, bundan sonrasında ise bürokrasinin kaldırılması gerektiğini söyledi.

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli baskın iddiaları için ilk açıklama!

Ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun, inşa ettiği site sakinlerinin kurduğu derneğin toplantısını bastı iddiaları sosyal medyayı karıştırdı. Yaralandığını iddia edenler şikayetçi olurken, Ağaoğlu bir açıklama yaptı.

ali ağaoğlunun inşaatları Haberi

ali ağaoğlunun inşaatları

 

İşte İsmail Küçükkaya'nın o yazısı:

"İşadamları 2012'yi nasıl görüyor"

Bu da 'maç ekonomisi'...

Tribün coşkusu yaşayan işadamlarının '2012 yılı ekonomik görünüm' raporu...

Dün baktım, kahin Roubini krizin büyüyeceği öngörüsüne 'Bu kez Türkiye de olumsuz etkilenebilir' uyarısını eklemiş.

İlk günden bu yana hükümetten 'temkinlilik mesajları' geliyor.

Eleştirildi ama AKP Genel Başkan Yardımcısı Bülent Gedikli, 'Harcamalarda frene basmalı, herkes ayağını yorganına göre uzatmalı' derken haklıydı.

Başbakan Yardımcısı Babacan'dan Londra'da dinlemiştim, 'Üretmeden tüketiyoruz, yarınlarımızı harcayarak bugünlerimizi geçiriyoruz' sözleri kurşun gibi ağırdı aslında.

Bunlar, bireysel harcamalarla, tüketim kalıplarıyla ilgili. Kredi kartı alışkanlıklarımız konunun merkezinde.

Acaba 2012'ye işadamlarımız nasıl hazırlanıyor Bir süredir her görüşmemde anlamaya çalışıyorum.

Meselenin...