10 / 05 / 2024

Ali Ahmed Hamid kimdir

Ali Ahmed Hamid kimdir

Sudan'ın Kızıldeniz Eyaleti Valisi Ali Ahmed Hamid, Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldığını açıkladı.

Eimann İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eimann İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 5 milyon TL sermaye bedeli ile Ahmad Alihib, Ali Ahmed A. Bajabir ve Tamim Abdulrahman tarafından kuruldu.

Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldı!

Sudan'ın Kızıldeniz Eyaleti Valisi Ali Ahmed Hamid, Sevakin Adası'nın inşası için kampanya başlatıldığını açıkladı.

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sava Gayrimenkul Turizm Danışmanlık Sanayii Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Ahmed K. Al-Rubaye tarafından 100 bin TL sermaye ile bugün kuruldu. 

Özdiyar Gayrimenkul Emlak Pazarlama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Özdiyar Gayrimenkul Emlak Pazarlama Ve Turizm Ticaret Limited Şirketi Amer A. M Ali, Ahmed Ramazan A. kabbash ve Khaled Mohamed Moheb Mohamed Fadl ortaklığında 200 bin TL sermaye ile bugün kuruldu.

Katarlı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani Bodrum'dan arsa aldı!

Katarlı iş adamı Şeyh Nasır Ali Ahmed Al Sani, Bodrum';dan 1,5 dönüm arsa aldı. İş adamı bu arsaya 800 bin lira ödedi.

Yüksek Mimar Ali Nejat Erdem vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Nejat Erdem 24 Nisan 2015 Cuma günü İstanbul'da vefat etti. Cenazesi 27 Nisan Pazartesi günü Beylerbeyi Hamid-i Evvel Camii'nde kılınacak öğle namazını müteakip Edirnekapı Şehitliği'ne defnedilecek.

Al Shelma AAA İnşaat ve Müteahitlik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi kuruldu!

Al Shelma AAA İnşaat ve Müteahitlik İç ve Dış Ticaret Sanayi Limited Şirketi, Ahmed Ali Ahmed Ahmed tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 20 Aralık'ta kuruldu

Elhegaz Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Elhegaz Gayrimenkul İnşaat ve Ticaret Limited Şirketi, Ahmed Mohamed Mohamed Ali Ahmed, Youssef Omar Mohamed Youssef tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 8 Kasım'da kuruldu

Yüksek mimar Ali Rıza Naibi vefat etti!

Yüksek Mimar Ali Rıza Naibi hayatını kaybetti. Naibi'nin cenazesi 12 Ocak 2012 Perşembe günü Seyid-i Ahmed Deresi Camiinde kılınacak ikindi nazamına müteakip İranlılar Mezarlığı'na defnedilecek

şžeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani 5 yıldızlı otelini kiraya verdi!

Katar Devlet Yönetimi Kraliyet Ailesi Üyesi (Emir) şžeyh Nasser Ahmed Ali Al Thani"nin, Marmaris"in İçmeler beldesinde satın aldığı ve 2010 yılında açmadığı 5 yıldızlı Munamar Otel"in, kiraya verildiği bildirildi

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum bugün yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

Ali Sami Yen'de 2'nci oturum yarın yapılacak!

Ali Sami Yen'de 2'inci oturum 28 Mayıs 2010 Cuma günü düzenlenecek...

 

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Ali Ahmed Hamid kimdir Haberi

Ali Ahmed Hamid kimdir

Sudan haber ajansı SUNA'nın haberine göre, Kızıldeniz Eyaleti Valisi Ali Ahmed Hamid, Sevakin Adası'nda sivil toplum kuruluşları yetkilileri ve temsilciler ile toplantı gerçekleştirdi.

Hamid, burada yaptığı açıklamada Ada'nın inşası için kampanya başlattıklarını söyleyerek, "Sevakin Adası'nın yeniden inşası, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Sudan'a yaptığı ziyaret kapsamında Sudan-Türkiye arasında varılan anlaşma çerçevesinde gerçekleşti." diye konuştu.

Sudan hükümetinin anlaşmayı uygulayacağını da belirten Hamid, kampanyanın içeriğine dair bilgi vermedi.  

Toplantıda açıklamalar yapan Sevakin Adası İdaresi Başkanı Halid Saadan da Ada'nın yeniden önemli bir turizm merkezi haline gelmesi için kampanyanın önemine değinerek, bunun Kızıldeniz eyaletinde turizm sektörünün gelişmesine katkıda bulunacağını söyledi.

- Sevakin Adası

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Sudan temasları kapsamında ziyaret ettiği ülkenin doğusunda bulunan Sevakin Adası, geçmişte Nubye bölgesinin en önemli limanı olarak biliniyordu.

Osmanlı döneminde ise...