22 / 07 / 2024

ali arif cangı

ali arif cangı

Ege Çevre ve Kültür Platformu (EGEÇEP) Dönem Sözcüsü Ali Arif Cangı, Maliye Bakanlığının Milli Emlak Genel Tebliği'nin, açtıkları dava sonucu Danıştay 6. Dairesi tarafından iptal edildiğini bildirdi.

Sürücülere kara haber şimdi geldi! Sene sonuna kadar benzinin litre fiyatı 50 lirayı geçecek!

Brent petrol uzun bir aradan sonra ilk defa 95 doları geçti. Petroldeki yükseliş devam ederken Enerji Piyasaları Uzmanı Ali Arif Aktürk, brent petrolün varil fiyatının 2024 yılının ilk çeyreğine kadar 100 doları aşması ile benzinin litre fiyatının 50 lirayı geçeceğini açıkladı.

Benzin fiyatları niye yükseliyor? İndirim alınıyor ama pompaya yansıtılmıyor

Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, Türkiye'nin ülke olarak Rusya'dan indirimli petrol almasına rağmen benzin fiyatlarının sürekli artmasının doğru olmadığını söyledi.

Benzinle motorin arasındaki makas daha da açılacak çünkü...

Doların baskısı ve Avrupa'daki resesyon nedeniyle gerileyen petrol fiyatları pompaya yansıyacak mı? İşte merak edilen bu sorula Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk yanıt verdi. Aktürk'e göre benzinde fiyatlar gerileyecek ancak motorin ve türevleri negatif ayrışacak.

Bu kış çok zor geçecek! Her şeye hazırlıklı olun!

Sozcu.com.tr'den Emre Deveci'ye konuşan eski BOTAŞ Gaz Alımı Daire Başkanı Ali Arif Aktürk, gaz fiyatlarının çok yüksek seyrettiğine işaret ederek “Çok endişeliyim, bu kış çok zor geçecek” dedi.

Benzin ve motorinde kritik tarih verildi! Uzman isim o ayları işaret etti! İndirim geliyor mu?

Uzman isimler akaryakıt fiyatlarına ilişkin çarpıcı bir son dakika açıklamasında bulundu. Enerji Uzmanı Ali Arif Aktürk, akaryakıt fiyatlarına indirim gelebilecek tarihleri açıkladı. İşte o açıklama...

Şok eden açıklama... İşte akaryakıtta beklenen litre fiyatı!

Eski BOTAŞ yönetici Ali Arif Aktürk, akaryakıtta litre fiyatının yazın 32 TL'yi bulacağını söyledi.

GVNC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

GVNC İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Nejat Erten, Muharrem İlhan, Murat Ursavaş, N. Ali Arif Chalabi ve Ömer Akçay ortaklığında kuruldu...

Consultra Danışmanlık Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Consultra Danışmanlık Mühendislik Enerji Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Ali Arif Salihli ve Mehmet Sinan Özcan imzasıyla 50 bin sermaye ile bugün Ümraniye'de kuruldu.

ENKA Termik Santrali'nin ÇED izni iptal edildi!

2. İdare Mahkemesi, İzmir'deki ENKA Termik Santrali'nin ÇED izni iptal edildi. Davacılardan Arif Ali Cangı, kararı değerlendirdi.

Urla Vilları'nın sürdürülebilir koruma kararı iptal mi edilecek?

Urla İlçesindeki villalarla ilgili Danıştay kararını değerlendiren Ege Çevre ve Kültür Platformu sözcülerinden Arif Ali Cangı, "Yıkım kararlarının iptali ile ilgili girişimler reddedildi. Yıkımın biran önce uygulanması lazım"dedi.

Aşçıoğlu, Ali Sami Yen'e en yüksek teklifi verdi!

Ali Sami Yen arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satışı ihalesinin birinci aşamasında en yüksek teklifi yine Aşçıoğlu verdi

Ali Sami Yen'e en yüksek teklif Aşçıoğlu'ndan

Ali Sami Yen Stadyumu arsasının gelir paylaşımı yöntemiyle satılması ihalesinde 8 firma şartname aldı

Ali Güreli, tarihi binaları otele çevirecek!

Ali Güreli, İstanbul'da Beyoğlu, Galata bölgesi, Boğaz ve Anadolu Yakası'ndaki tarihi binaları otele çevirmek için kolları sıvadı

ali arif cangı Haberi

ali arif cangı

Cangı, yaptığı yazılı açıklamada EGEÇEP'in, 13 Haziran 2006'da Resmi Gazete'de yayımlanan Milli Emlak Genel Tebliği'nin iptali için dava açtığını belirtti.

Danıştay 6. Dairesinin tebliği iptal ettiğini ifade eden Cangı, şunları kaydetti: "Önce, 12 Nisan 2006'da Kültür ve Turizm Bakanlığı tarafından 2863 Sayılı Kültür ve Tabiat Varlıklarını Koruma Kanunu'nun 13 ve 14.

Maddeleri Gereğince Yürütülen İşlemlere İlişkin Yönerge kabul edilmiş, ardından 13 Haziran 2006 tarihli Resmi Gazete'de Maliye Bakanlığının Milli Emlak Genel Tebliği yayımlanmıştı. Yönerge ve Tebliğ ile Hazineye ait korunması gereken kültür ve tabiat varlıklarının, sit alanlarının gerçek ve tüzel kişilere satışı, kiralanması ve tahsis edilmesinin alt yapısı oluşturulmuştu.

Danıştayın iptal kararıyla, sit alanlarındaki Hazine arazileri ve taşınmazların Kültür ve Turizm Bakanlığının izni olmaksızın devredilmesi...