10 / 05 / 2024

Ali Babacan balıkesir altyapı

Ali Babacan balıkesir altyapı

Başbakan Yardımcısı Babacan, Los Angeles’da altyapı ihtiyacının, Yeni Delhi’den daha fazla olduğunu belirterek, “Yollar, kaldırımlar, köprüler, alt geçitler her şey dökülüyor” dedi. Babacan, yatırımcıların Edremit ilgisine dikkat çekti.

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi yeni yatırımcılar için hazır!

Balıkesir Organize Sanayi Bölgesi’nin (BALOSB) şehrin kalkınmasına büyük destek verdiğini hatırlatan Balıkesir Sanayi Odası Başkanı ve BALOSB Yönetim Kurulu Üyesi Hasan Ali Eğinlioğlu, ‘’Yatırımcıları bekliyoruz” dedi.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satışa çıkardı!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım Balıkesir'de yer alan çiftliğini satışa çıkarmış...

Balıkesir Gömeç'e yeni devlet hastanesi yapılacak!

AK Parti Balıkesir Milletvekili Ali Aydınlıoğlu, Gömeç ilçesine yapılacak yeni devlet hastanesi için yer temininin yapıldığını söyledi.

Ali Özerk: Balıkesir'in kent kimliği yok oluyor!

Mimarlar Odası Balıkesir Şube Başkanı Ali Özerk, 1/5000’lik Karesi ve Altıeylül ilçesindeki nazım imar planı değişiklikleri ilgili düzenlediği basın toplantısında kültürel miras üzerindeki tehditlerin giderek arttığını belirtti.

Balıkesir Hanay Camii için asansör yapılması istendi!

Balıkesir’in Burhaniye ilçesinde, ilginç mimarisi ile ilgi çeken 273 yıllık Hanay Cami için asansör yapılması istendi. Cami 1743 yılında Hacı Ali Ağa tarafından yaptırıldı.

Esas Holding'den Balıkesir’e 100 milyon dolarlık AVM!

Pegasus Havayolları’nın kurucusu olan ve gayrimenkul yatırımlarına imza atan Esas Holding’in Yönetim Kurulu Üyesi Ali Sabancı, Balıkesir’e 100 milyon dolarlık alışveriş merkezi projesi yapacaklarını açıkladı.

Balıkesir 2. Kent Konseyi Sempozyumu düzenlendi!

Balıkesir Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk 2. Kent Sempozyumu sonrası Demokrat'a özel bir değerlendirme yaptı. İşte, Mimar Ali Özerk'in açıklamaları....

Balıkesir Üniversitesi'nin inşaat halindeki tavanı çöktü!

Balıkesir Üniversitesi (BAÜ) Tıp Fakültesi Morfoloji Bölümü'nün inşaat halindeki konferans salonunun tavanı çöktü. 49 yaşındaki Ali Akbaş göçük altında kalarak hayatını kaybetti.

Ali Babacan:Gayrimenkulde yatırım olmadan büyüme olmaz!

"7. Gelişen Kentler Zirvesi", dün Balıkesir'de gerçekleşti. Başbakan Yardımcısı Babacan, gayrimenkul yatırımcısının önünün açılması gerektiğini vurgulayarak, "Gölge etmeyelim, engel olmayalım" dedi.

Ali Babacan 7. Gelişen Kentler Zirvesi'nde konuştu!

Babacan, GYODER tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin destekleriyle düzenlenen "7. Gelişen Kentler Zirvesi"nde yaptığı konuşmada, şehirler büyürken hitap edilen pazarın da geliştiğini, rekabetin arttığını ve iş gü

Balıkesir Çanakkale Çevre Düzeni Planı'na mimar ve mühendislerden tepki!

Balıkesirli mimar ve mühendisler, bakanlığın onayladığı 1/100.000 ölçekli Balıkesir Çanakkale Çevre Düzeni Planı'na itiraz etti. Mimarlar Odası Başkanı Ali Özerk, "Bakanlığa yaptığımız itiraz, planın yürürlülüğünü durdurmuyor. Gelecek cevaba göre yargıya

Balıkesir'de bir ev sular altında kaldı!

Balıkesir'in Gönen ilçesinde dün etkili olan sağanak yağış nedeniyle, bağlı Sarıköy beldesindeki yaklaşık bin konutu su bastı...

Ali Babacan balıkesir altyapı Haberi

Ali Babacan balıkesir altyapı

Dünyanın birçok ülkesinde altyapı yatırımlarının aksadığını söyleyen Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, Los Angeles'ın altyapı ihtiyacının, Yeni Delhi'den daha fazla olduğuna işaret ederek, “Yollar, kaldırımlar, köprüler, alt geçitler her şey dökülüyor” değerlendirmesinde bulundu. Gayrimenkul ve Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Derneği (GYODER) tarafından, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı ve Balıkesir Büyükşehir Belediyesinin desteği ile düzenlenen “7. Gelişen Kentler Zirvesi”nde konuşan Babacan, gündeme ilişkin açıklamalarda bulundu. Babacan, hem merkezi hükümet hem bakanlıklar hem de büyükşehir ve ilçe belediyelerinin, yatırımcının önünü açan, işini kolaylaştıran bir anlayışla çalışılması gerektiğini ifade ederek, bunun kente gelecek yatırımı doğrudan etkileyeceğini söyledi.


YATIRIMCILARIN EDREMİT İLGİSİ

Edremit Körfezi'nin sahil şeridinde önde gelen yatırımcı şirketlerin sahipleriyle kısa tur yaptıklarını dile getiren Babacan, sözlerini şöyle sürdürdü: “Dünya harikası, eşi benzeri zor bulunan doğal güzellikler ve...