21 / 09 / 2024

ali babacan lüks konut açıklaması

ali babacan lüks konut açıklaması

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ekonomiye ilişkin risklerle ilgili değerlendirmesinde “ Üretmeden dışarıdan sağlanan krediyle lüks alışveriş, lüks konut Türkiye’ yi çıkmaza sokabilir ” uyarısında bulundu...

Diyanet'ten 'lüks konut' açıklaması: Kamu Konutları Yönetmeliğine göre yerine getiriliyor!

Diyanet, Başkan Ali Erbaş'a tahsis edilen lüks konutun elektrik, su, internet ve telefon gibi sabit ödemelerinin kurum bütçesinden yapıldığı iddiasına ilişkin açıklama yaptı.

Bu kıyaslama çok konuşulur: Avrupa'da insanların evleri güzel arabaları vasat, Türkiye'de evleri yok ama arabaları lüks!

Kripto fenomeni Murat Ali Calman, resmi sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Avrupa'da insanların evleri çok güzel ancak bindikleri arabaların vasat olduğunu söyleyerek, "Türkiye'de birçoğunun evi yok ama araba lüks." ifadelerini kullandı.

Ali Babacan'dan kentsel dönüşüm açıklaması!

DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, partisinin Elazığ İl Başkanlığının 1. Olağan Kongresi’ne katılmak üzere Elazığ'a gitti. Babacan, kongrede deprem ve kentsel dönüşüme ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Ali Babacan'dan imar affı açıklaması!

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA) Genel Başkanı Ali Babacan imar affı ve kentsel dönüşümle ilgili önemli açıklamalar yaptı...

Gayrimenkulde lüks!

Pamir & Soyuer Kurucu Ortağı Ali Pamir "Gayrimenkulde lüks" başlıklı yazı kaleme aldı. İşte Pamir'in yazısı... 

Ali Ağaoğlu lüks araçlarını satışa çıkardı!

Bir süredir mali sıkıntı içinde olduğu belirtilen iş adamı Ali Ağaoğlu’nun garajındaki beş lüks otomobili satışa çıkardığı ortaya çıktı.

Alişan Beykoz'dan lüks villa aldı!

Son reklam filminden 2 milyon TL kazanan Alişan-Buse Varol çifti, doğacak oğulları 'rahat etsin' diye Beykoz'da lüks bir villa aldı.

Karşılıksız çek, gayrimenkul satışlarını da etkiledi!

Legalist Hukuk Bürosu Kurucu Avukatı Mehmet Ali Keser, "Karşılıksız çeke hapis cezası geri dönmesi her alanda olduğu gibi gayrimenkul satışlarına da etki etti" diyerek konuya ilişkin görüşleriniz paylaştı..

Bankalar lüks binalardan vazgeçerek faiz indirimi yapabilir!

Bankacılık Denetleme ve Düzenleme Kurumu (BDDK) Başkanı Mehmet Ali Akben, bankaların lüks bina ve şubelerden vazgeçerek tasarruf etmesi halinde, genel giderlerde yaratacağı düşüşle faizleri daha da indirebilecek alanı yarabileceğini söyledi.

Ali Ağaoğlu, lüks yatını Petek Ertüre'ye tahsis etti!

Ali Ağaoğlu’ndan Ali Ege adında bir oğlu olan Petek Ertüre, iş adamının lüks yatında görüntülendi. Lüks yatını Ertüre’ye tahsis eden Ağaoğlu’nun işleri nedeniyle İstanbul’da olduğu öğrenildi.

Ali Babacan Başbakanlık Binası'na yerleşti!

Ali Babacan, Türkiye ekonomisinin 2002-2015 tarihleri arasındaki 13 yılına damgasını vuran isimlerin başında gelir. Bu süre boyunca, 2007-2009 yılları arasındaki 2 yıllık Dışişleri Bakanlığı dönemi sayılmazsa, ‘ekonominin patronu’ydu.

İşte Petek Ertüre'nin Andromeda Gold'daki lüks dairesi!

Ağaoğlu Holding’in patronu Ali Ağaoğlu’nun hayat arkadaşı Petek Ertüre, Ataşehir-Andromeda Gold’daki 550 metrekarelik süper lüks dairesinin kapılarını Şamdan Dergisi’ne açtı.

Ali Babacan imar rantının vergilendirilmesinde ısrarlı!

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan imar rantının vergilendirilmesinde ısrarlı. Babacan, şu anda rantın oluştuğunu ancak nasıl paylaşılacağının kuralının olmadığını dile getirerek, "Kural konulmalı" mesajı verdi.

ali babacan lüks konut açıklaması Haberi

ali babacan lüks konut açıklaması

Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ekonomiye ilişkin risklerle ilgili değerlendirmesinde “Üretmeden dışarıdan sağlanan krediyle lüks alışveriş, lüks konut Türkiye’yi çıkmaza sokabilir” uyarısında bulundu.



Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, ekonomiye ilişkin riskleri değerlendirirken lüks alışveriş ve lüks konut gibi unsurlara dikkat çekerek, “Üretmeden dışarıdan sağlanan krediyle lüks alışveriş, lüks konut Türkiye’yi çıkmaza sokabilir” uyarısında bulundu.


CNBC-e/NTV ortak yayınında soruları yanıtlayan Babacan, “Gayrimenkulde her bir proje yeni bir tekel. Sanayici birikimini sanayiye mi yatırsın yoksa rezidans, AVM mi yapsın, oraya kayış var bu tehlikeli. Üreteceğiz, hak edeceğiz daha sonra lüks AVM’lerde alışveriş yapacağız, daha lüks konutlarda oturacağız. Üretmeden dışarıdan sağlanan krediyle lüks alışveriş, lüks konut Türkiye’yi çıkmaza sokabilir” dedi.


Büyümede revizyon yok

Babacan, bugün itibariyle yüzde 4 olarak belirlenen yılsonu büyüme hedefiyle ilgili bir revizyon ihtiyacı duymadıklarını...