30 / 08 / 2024

Ali Bayraktar

Ali Bayraktar

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasındaki son ortaklık yapısını açıkladı. İşte Via GYO'nun son ortaklık yapısı...

Via Marina Yapım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Via Marina Yapım ve Yönetim Anonim Şirketi, Ali Bayraktar, Mehmet Bayraktar, Coşkun Bayraktar tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta Tuzla, Cami Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Mozaik Agency Gayrimenkul Limited Şirketi kuruldu!

Mozaik Agency Gayrimenkul Limited Şirketi Esenler'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar tarafından kuruldu.

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Luxury İstanbul Ahşap Sanayi İç Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Esenyurt'ta 400 bin TL sermaye bedeli ile Ali Bayraktar ve Samer Abdul Hamıd ortaklığında kuruldu.

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

İstanbul Teknik Laboratuvar Hizmetleri Anonim Şirketi   50 bin TL sermaye ile bugün Kıvanç Işık ve Ali Bayraktar ortaklığında kuruldu. 

Aydur Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Aydur Yapı Anonim Şirketi Hüseyin Bayraktar ve Mehmet Ali Bayraktar tarafından 1 milyon TL sermaye ile bugün kuruldu.

Ali Kurumahmutoğlu Emlak Yönetim'deki görevinden alındı!

Eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın odacısı iken Emlak Yönetim AŞ’nin başına Genel Müdür olarak atanan ve burayı aile şirketi gibi yönettiği eleştirileri yapılan Ali Kurumahmutoğlu görevden alındı.

Ali Ağaoğlu, ifade verdi!

Ağaoğlu, Aydınlar ve oğul Bayraktar komisyona ifade verdi. Ağaoğlu komisyona girmeden önce “Çağırdılar geldik saklayacak bir şeyimiz yok” dedi.Ali Ağaoğlu hakkında ise TOKİ soruşturması kapsamında 2 Mayıs 2014’de takipsizlik kararı verilmişti.

Ali Ağaoğlu ifade veriyor!

İşadamı Ali Ağaoğlu 17 Aralık soruşturması kapsamında ifade veriyor. İşadamı Ali Ağaoğlu; Reza Zarrab, Barış Güler ve Oğuz Bayraktar'ın ardından ifadesini veriyor. Detayları az sonra Emlakkulisi.com'da görebilirsiniz.

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bayraktar Dekorasyon Mimarlık İnşaat Elektrik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali İhsan Bayraktar, Samet Bayraktar tarafından 200 bin TL'lik sermaye bedeli ile 24 Ekim'de kuruldu.

Ali Ağaoğlu ve Nazif Zorlu'ya takipsizlik kararı!

17 Aralık soruşturmasında, aralarında Ali Ağaoğlu ve eski bakan Erdoğan Bayraktar' ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar' ın da bulunduğu 60 kişi hakkında takipsizlik kararı verildi.

Via Marina Yapım ve Yönetim Anonim Şirketi kuruldu!

Via Marina Yapım ve Yönetim Anonim Şirketi, Ali Bayraktar, Mehmet Bayraktar, Coşkun Bayraktar tarafından 240 bin TL'lik sermaye ile 3 Mart'ta Tuzla, Cami Mahallesi, Şehitler Caddesi'nde kuruldu.

Ali Ağaoğlu’nun yurtdışı yasağı kaldırıldı!

Aralarında eski Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Abdullah Oğuz Bayraktar’ın da bulunduğu 14 kişi savcılık sorgusunun ardından tutuklanma talebi ile mahkemeye sevk edilmişti. Ali Ağaoğlu’nun yurtdışı yasağı kaldırıldı...

Erdoğan Bayraktar'ın oğlu evleniyor!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Erdoğan Bayraktar’ın oğlu Muhammet Oktay Bayraktar’ın Haliç Kongre Merkezi’ndeki düğün törenine milletvekilleri ve İş Adamı Ali Ağaoğlu’nun da aralarında bulunduğu siyaset ve iş dünyasından birçok isim katılıyor...

Erdoğan Bayraktar Trabzon'da temel atma törenine katıldı!

Çevre ve Şehircilik Bakanı Bayraktar Trabzon’un Araklı ilçesindeki Ali Cevat Özyurt İlkokulu’nun temel atma törenine katıldı...

Ali Bayraktar Haberi

Ali Bayraktar

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasındaki son ortaklık yapısını açıkladı. İşte Via GYO'nun son ortaklık yapısı...


Açıklama:

Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin halka arzına ilişkin Kamuyu Aydınlatma Platformu'nda yayımlanan Sermaye Piyasası Aracı Notu'nun 7.4. Günlük Alım Emri Taahhüdü çerçevesinde Halka Arz Edenler (Coşkun Bayraktar, Ali Bayraktar ve Mehmet Bayraktar) tarafından verilen Günlük Alım Emri Taahhüdü 01.06.2016 tarihi itibariyle son bulmuştur. 


Günlük Alım Emri Taahhüdü çerçevesinde Halka Arz Edenler tarafından toplam 10.437.347,20 TL kaynak ile 767.452 adet pay alınmıştır. 


Günlük Alım Emri Taahhüdü işlemleri sonrasında Via Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.'nin son ortaklık yapısı aşağıda yer almaktadır.