29 / 04 / 2024

Ali Çadır

Ali Çadır

Çaldır İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Çadır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta Maltepe, Zümrütevler Mahallesi'nde kuruldu.

Gökçadır İnşaat ofis yapımına yöneldi!

Bursa’nın hızla İstanbul ile bütünleşen bir metropole doğru geliştiğini gören Gökçadır İnşaat, ofis yapımına yöneldi. Şirket ofislerde hem yaşama sevincini hem de teknolojiyi hedefledi.

Bakyapı, Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temelini attı!

Bakyapı, sosyal sorumluluk projelerine hız kesmeden devam ediyor. Şimdiye kadar sağlık ocakları ve aşevlerini hayata geçiren firma, son olarak ikinci okul projesi olan Bakyapı Hacı Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun da temellerini attı.

Bursa Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı!

Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin İnegöl’de eğitime değer katan çalışmaları kapsamında projelendirilen Ali Bakgör İmam Hatip Ortaokulu’nun temeli atıldı...

Çadır kamplardaki Suriyeliler korunaklı evler inşa ediyor!

Savaş nedeniyle evlerini terk edip güvenli bölgelerdeki çadır kamplara sığınan Suriyeliler, yaklaşan kış öncesi soğuktan korunmak umuduyla taş, kerpiç ve çinko levhalardan evler inşa etmeye başladı.

Adil Gökçadır: Bursa''da konut stoku yok!

“Bursa' da 600 bin konut var. Bunun yüzde 60'ı depreme dayanıklı değil” diyen İMSİAD Yönetim Kurulu Başkanı Adil Gökçadır, bırakın depremi can güvenliğinin olmadığını hatırlattı.

Yaşar Adil Gökçadır, Bursa İMSİAD'da yeniden başkan seçildi!

İnşaat Müteahhitleri Sanayici ve İşadamları Derneği'nin (İMSİAD) olağanüstü genel kurulunda başkanlığa Yaşar Adil Gökçadır seçildi.

Veysi Kaynak: Osmaniye'deki çadır kenti konteyner kent yapacağız!

Başbakan Yardımcısı Veysi Kaynak, Osmaniye, Kahramanmaraş ve Şanlıurfa gibi yerlerdeki çadır kentlerde yaşamanın zor olduğuna dikkat çekerek, "Barınma merkezimize 16 derslikli okul, 2 sağlık ocağı, 2 cami, 1 rehabilitasyon merkezi, 2 çok amaçlı salon, 2 kütüphane, 6 market kuracağız." dedi.

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Avrupa Çadır Organizasyon Hizmetleri Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ersin Yıldırım ve Taner Yıldırım ortaklığıyla 60 bin TL sermaye ile 2 Mayıs'ta Sultangazi, Esentepe Mahallesi'nde kuruldu.

Ofis Gökçadır estetik ve işlevsel işyerleri sunuyor!

Toplam 38 ofisten oluşan Ofis Gökçadır projesi Nilüfer 23 Nisan Mahallesi'nde OSB'nin yanıbaşında kuruluyor. Gökçadır İnşaat Genel Koordinatörü Alper Gökçadır ayrıntılarıyla aktardı.

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çadır Mimarlık İşliği Proje Tasarım Taahhüt Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 45 bin TL sermaye ile 22 Mart 2016 tarihinde Necmi Yaprak, Ömer Faruk Bayram ve Betül Eres tarafından kuruldu.

Yenikapı Miting Alanı’na Etkinlik Çadırı inşa edilecek!

Büyükşehir Belediyesi, denizi doldurarak düzenlediği Yenikapı Miting Alanı’na şimdi de ‘Etkinlik Çadırı’ inşa edecek. Kurulacak çadırın maliyeti, denizin doldurulması için harcanan bedele yakın.

Kahramanmaraş çadır kentte suriyeli çocuklara anaokulu yapıldı!

Ülkelerindeki iç savaştan kaçarak aileleriyle Türkiye'ye sığınan Suriyeli çocukların eğitimi için Kahramanmaraş'taki çadır kentte anaokulu oluşturuldu.

Türkiye’de 261 bin 326 Suriyeli çadır kentlerde yaşıyor!

Türkiye’de 10 ilde kurulan 25 çadır ve konteyner kentte 261 bin 326 Suriyeli barınıyor. Ülkelerindeki savaştan kaçarak Türkiye'e sığınan Suriyelile gereken ev ortamı çadır ve konteyner kentlerde sağlanıyor.

Ali Çadır Haberi

Ali Çadır

Çaldır İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi, Ali Çadır tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 28 Ağustos'ta kuruldu. 


Çaldır İnşaat Yapı Malzemeleri Harfiyat ve Nakliyat Sanayi Ticaret Limited Şirketi iş konusu; İNŞAAT a. Her türlü inşaat taahhüt işleri; konut, işyeri, ticarethane inşaatlarını yapmak,  satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya  başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak.  b. Yurt içinde ve yurt dışında her türlü resmi ve özel sektöre ait inşaat taahhüt  ve montaj işleri yapmak ve müstakil konut, iş hanları, fabrikalar, yollar, baraj  ve göletler, park ve bahçe düzenlemeleri ve turistik tesisler, tatil köyleri inşa  etmek ve kiraya vermek.  c. Türkiye sınırları içinde veya yabancı ülkelerde, resmi ve özel...