05 / 05 / 2024

Ali Çördük

Ali Çördük

Ulukay Ulutaş İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, 21 Şubat 2013 tarihinde, 10 bin TL sermaye ile, Ali Çördük, Hasan Taşcıoğlu, Kaya Çelik, Necati Ulusoy ve Saniye Çördük ortaklığıyla kuruldu...

Ekrem İmamoğlu: 50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık!

2024 Yerel Seçimleri'ne sayılı günler kala İstanbul'da seçim çalışmaları tüm hızıyla devam ederken, Ekrem İmamoğlu yaptığı son dakika paylaşımında "50 yıllık tapu sorunlarını çözdük, kentsel dönüşümü hızlandırdık." dedi.

Fed endişeleri artırdı, küresel piyasalarda negatif seyir hakim!

Küresel piyasalarda, ABD'de açıklanan verilerin iş gücü piyasasına dair güçlü duruşun sürdüğüne işaret etmesinin ABD Merkez Bankası'nın (Fed) sıkı para politikasına uzun bir süre daha devam edeceğine ilişkin endişeleri artırdı.

Dolar rekor kırdı! 20 TL'yi aştı! Kıyıda köşede 1  doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru

Dolar/TL kuru sabah saatlerinde 20,18 TL seviyesiyesine ulşarak rekor kırdı. Kıyıda köşede 1 doları bile olanlar yaşadı! Son dakika dolar kuru.

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Evlilik hazırlığı yapan çiftler için araştırdık! İşte en uygun beyaz eşya çeyiz paketleri 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Evlilik arefesinde olan, ev kurarken bütçeyi sarsmak istemeyen çiftler en kaliteli eşyaları en uygun fiyata almanın yollarını ararken birçok markanın beyaz eşya setlerinden oluşan çeyiz paketi fiyatlarını araştırdık. İşte 29 Kasım 2022 fiyat listesi…

Migros indirimde vites arttırdı! Kırmızı ve beyaz et ürünleri dip yaptı! Elinizi çabuk tutun! 6 Eylül 2022 fiyat listesi

Türkiye'nin en büyük zincir marketleri arasında yer alan Migros'tan dev indirim. Migros'ta kırmızı ve beyaz et ürünlerinin fiyatlarını düşürdü. Peki Migros'ta indirimli et fiyatları ne kadar oldu? İşte 6 Eylül 2022 fiyat listesi...

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Bendevi Palandöken: Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük!

Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken son zamanlarda sık sık gündeme gelen zamlarla ilgili olarak yaptığı açıklamada "Zamlarda dövizin gerçekten bahane olduğunu gördük" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Yatay mimariyle şehirlerimize nefes aldırdık!

Çarpık yapılaşmayla ilgili önemli açıklamalar yapan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, "Dikey mimari yerine yatay mimariyi teşvik ederek şehirlerimize nefes aldırdık" dedi.

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Ali Çördük Haberi

Ali Çördük

10 bin TL sermaye ile kurulan şirketin faaliyet alanları arasında, Yurt içinde ve yurt dışında her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak, kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler bulunuyor.


Şirketin merkezi, Maltepe Fındıklı Mahallesi Atatürk Caddesi NO:123/2 adresinde faaliyete geçirildi. 21 Şubat 2013 tarihinde faaliyete geçen firma, Ali Çördük, Hasan Taşcıoğlu, Kaya Çelik, Necati Ulusoy ve Saniye Çördük ortaklığıyla...