29 / 04 / 2024

Ali Demir

Ali Demir

3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Korkmaz, Avni Yıldız, Ali Demir ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Galipbey Sokak'ta kuruldu.

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tez Yaşam Yapı Müteahhitlik Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 50 bin TL sermaye ile 27 Kasım'da Maltepe, Fındıklı Mahallesi, Gazi Mustafa Kemal Caddesi'nde kuruldu.

Almin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Almin Mühendislik ve İnşaat Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir ve Ali Nadir Kapkın ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 8 Ekim'de Şişli, Esentepe Mahallesi, Büyükdere Caddesi'nde kuruldu.

Lens Mühendislik İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Lens Mühendislik İnşaat Ticaret Sanayi Anonim Şirketi 13 Şubat 2015'te, 500 bin TL sermaye ile Avcılar'da, Ali Demir Yönetim Kurulu Murahhas Üyeliği 'nde kuruldu.

Aldem Yönetim ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Aldem Yönetim ve İşletme Hizmetleri Anonim Şirketi, Ali Demir Yönetim Kurulu Başkanlığı'nda 50 bin TL'lik sermaye bedeli ile 29 Ocak'ta Ataşehir, İçerenköy Mahallesi'nde kuruldu.

Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Asboğaziçi İnşaat Elektrik Hırdavat ve Nakliye Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye ile 24 Kasım'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi, Gülyolu Sokak'ta kuruldu.

Çöl Yapı İnşaat Hırdavat Mermer Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Çöl Yapı İnşaat Hırdavat Mermer Nakliyat ve Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir tarafından 10 bin TL'lik sermaye bedeli ile 19 Kasım'da Maltepe, Bağlarbaşı Mahallesi'nde kuruldu.

Aktüel Yapı Endüstrisi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aktüel Yapı Endüstrisi Ticaret Limited Şirketi, Ali Demir, Medine Albayrak tarafından 500 bin TL'lik sermaye ile 8 Temmuz'da kuruldu

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Koğan İnşaat Demir Çelik Hırdavat Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Yıldırım tarafından kuruldu.

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kolon Hafriyat Yıkım Nakliyat İnşaat Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi Büyükçekmece'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

Hacı Ali Demir Kimdir?

Hacı Ali Demir kimdir? Hacı Ali Demir’in mesleği nedir? Hacı Ali Demir hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Eral Kardeşler İnşaat Elektrik Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir ve Ergün Demir ortaklığında kuruldu.

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kaida İnşaat Metal Demir Çelik Maden Peyzaj Ve Orman Ürünleri Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Ataşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Güleç tarafından kuruldu.

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şenkal Demir Çelik İnşaat Tekstil Orman Ürünleri Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Zeytinburnu'nda 200 bin TL sermaye bedeli ile Ali Şenkal tarafından kuruldu.

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Şah Metal Demir Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Palta tarafından kuruldu.

Beton ve demir kötü kullanıldığında yıkım getiriyor!

Doç. Dr. Ali Demir depremde binaların yıkılma sebebini anlattı. İzmir depreminde 20-30 yıllık binalar çöktü... 500-600 yıllık yapıların sağlamlığına işaret eden Demir, “Geçmişte kar amacı yoktu. Şimdi kat sayısı fazlalığına bakılıyor” dedi.

Karacabeyli İnşaat Demir Profil Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Karacabeyli İnşaat Demir Profil Ve Yapı Malzemeleri Ticaret Limited Şirketi bugün Sultangazi'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Karacabeyli tarafından kuruldu.

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Aldem Teknik Mekanik Makina İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Demir tarafından kuruldu.

ADMR Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

ADMR Yapı İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli Ali Demir ve Bülent Demir tarafından kuruldu.

Taşdemir Global Maden Anonim Şirketi kuruldu!

Taşdemir Global Maden Anonim Şirketi Bahçelievler'de 50 bin TL sermaye bedeli Ali Ekber Taşdemir tarafından kuruldu.

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Procsan İnşaat Metal Demir Çelik Sanayi Ticaret Limited Şirketi bugün Kartal'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Tavşan tarafından kuruldu. 

Ali Demir Haberi

Ali Demir

3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Adnan Korkmaz, Avni Yıldız, Ali Demir ortaklığıyla 1 milyon TL sermaye ile 4 Ocak'ta Şişli, Fulya Mahallesi, Ortaklar Caddesi, Galipbey Sokak'ta kuruldu. 


3A Bina Tasarım Mimarlık İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi iş konusu; 1- Her türlü İnşaat taahhüt işleri, Konut, İş yeri, Ticarethane inşaatlarını yapmak, satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak. Kentsel dönüşüm kanunu kapsamında kat karşılığı inşaat işleri yapmak. Kentsel dönüşüm ile ilgili kamu ve özel sektördeki ihalelere katılmak, teklif vermek, aracılık yapmak.  Kentsel dönüşüm kapsamında binaların yeniden yapılması, inşaatı, güçlendirilmesi, yıkılması ve kentsel dönüşümle ilgili tüm proje işlerini yapmak ve yaptırmak.  2 Yurt içinde...