16 / 05 / 2024

ali dinç

ali dinç

SPOR Toto Basketbol Ligi'nde üst üste yaptığı transferlerle iskelet kadrosunu şekillendiren Muratbey Uşak Sportif, iki kulvarda birden mücadele edeceği yeni sezon öncesi iddialı.

Raif Ali Dinçkök kimdir, kaç yaşında?

Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök nerede doğdu? Raif Ali Dinçkök kaç yaşında? Raif Ali Dinçkök nereli? İşte ayrıntılar!

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Üyeleri arasında görev taksimi gerçekleştirdi. Bu kapsamda, Raif Ali Dinçkök Yönetim Kurulu Başkanı, Murat Gigin Yönetim Kurulu Başkan Vekili oldu. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu tarafından, Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkanı ve Ahmet Cemal Dördüncü'nün Yönetim Kurulu Başkan Vekili olmasına karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, Akmerkez GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akmerkez GYO'nun Yönetim Kurulu Başkanlığına Raif Ali Dinçkök'ün seçilmesine, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Murat Gigin'in seçilmesine karar verildi. 

Raif Ali Dinçkök, yeniden Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök, Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü seçildi. 

Timur Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Timur Hafriyat Altyapı Ve İnşaat Sanayi Ticaret Anonim Şirketi Ümraniye'de 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dinç tarafından kuruldu.

Raif Ali Dinçkök kimdir?

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök kimdir? Raif Ali Dinçkök, daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? İşte Raif Ali Dinçkök'ün biyografisi...

Raif Ali Dinçkök, Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanı oldu!

Akiş GYO Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök'ün Yönetim Kurulu Başkan Vekilliğine Ahmet Cemal Dördüncü'nün seçilmesi kararlaştırıldı.

Akkök Holding'in Yönetim Kurulu Başkanı Raif Ali Dinçkök oldu!

Akkök Holding Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı'na Raif Ali Dinçkök getirildi. Yönetim Kurulu Başkanı olarak atanan Raif Ali Dinçkök konu ile ilgili açıklama yaptı.

Akkök Holding'in acı günü! Ali Raif Dinçkök vefat etti!

Akkök Holding Yönetim Kurulu Başkanı Ali Raif Dinçkök vefat etti. 

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapacak!

Akkök Grubu 1,2 milyar liralık yatırım yapma kararı aldı. Akkök Holding İcra Kurulu Başkanı Ahmet Dördüncü ve Akkök Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Raif Ali Dinçkök, iftar yemeğinde bir araya geldi.

Ali Ağaoğlu savcılığa ifade verdi!

Bakırköy Cumhuriyet Başsavcılığınca hakkında ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatılan iş adamı Ali Ağaoğlu, savcılığa ifade verdi.

Ali Ağaoğlu hakkında soruşturma başlatıldı!

Ağaoğlu Şirketler Grubu Başkanı Ali Ağaoğlu hakkında, ''halkın bir kesimini sosyal sınıf, ırk, din, mezhep, cinsiyet veya bölge farklılığına dayanarak alenen aşağılama'' suçundan soruşturma başlatıldı.

ali dinç Haberi

ali dinç

Geçen sezon play off oynayan ekibi birbirinden kaliteli isimlerle takviye ettiklerini söyleyen Basketbol Şube Başkanı Ahmet Ali Dinç, "Geçen yıla oranla daha uzun, daha alternatifli bir takım kuruyoruz. FIBA Şampiyonlar Ligi'nde ön eleme turundan çıkma şansımız yüksek. 2 yıl önce Eurochallenge'te ilk tecrübemizi yaşamış ancak kadro yetersizliği yüzünden takım yorulmuş ve ligde zorlanmıştık. Bu yıl iki kulvarda da başarı istiyoruz" şeklinde konuştu.


Ligde yine play off hedeflediklerini dile getiren Dinç, yeni sezonda yeni yıldızlar çıkaracaklarını söyleyerek, "Geçen yıl Birch, Paul Harris gibi isimler bizde yıldızlaşıp ücretlerini katlayarak transfer oldu. Bu sezon da Freimanis, McKissic gibi oyunculardan patlama bekliyoruz" ifadesini kullandı. 

Takıma 3 yıldır isim sponsorluğu yapan Muratbey Gıda'nın bu sezon desteğini 2 katına çıkardığını belirten Ahmet Ali Dinç, "Katkılarından dolayı çok...