29 / 04 / 2024

Ali Dirikoç Bulvarı

Ali Dirikoç Bulvarı

Nevşehir'in modern şehir kimliğini kazanmasında en prestijli projelerden biri olarak da değerlendirilen Nevşehir Külliyesi için ilk harç atıldı.

Bulvar Tasarım Yapı Anonim Şirketi kuruldu!

Bulvar Tasarım Yapı Anonim Şirketi Gaziosmanpaşa'da Ali Başaran tarafından kuruldu.

Kahramanmaraş Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı!

Kahramanmaraş Büyükşehir Belediyesi tarafından alt yapı ve asfalt çalışmaları tamamlanan Mehmet Ali Kısakürek Bulvarı hizmete açıldı.

Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Efe İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi, Nihat Efe ve Nuray Horasan ortaklığıyla 10 bin TL sermaye ile 6 Kasım'da Beylikdüzü, Yakuplu Mahallesi, Hürriyet Bulvarı'nda kuruldu.

Bulvar Kentsel Emlak Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Bulvar Kentsel Emlak Ticaret Limited Şirketi, Burhan Şeker ve Ali Boyraz ortaklığıyla 20 bin TL sermaye ile 4 Kasım'da Başakşehir, Kayaşehir AVM. Plaza'da kuruldu.

İzmir 2. kordonda yenileme çalışmaları başladı!

İzmir Büyükşehir Belediyesi, ikinci Kordonda yenileme çalışmaları için harekete geçti. İzmir Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyet Bulvarı’nın Ali Çetinkaya Bulvarı ile 1476/1 sokak arasında kalan kısmında (ikinci kordon) yenileme çalışması gerçekleştirecek.

Sakarya Yeni Bulvar Projesi’nde sona gelindi!

Yeni Bulvar Projesi’nde asfalt çalışmasının başlatıldığını açıklayan Fen İşleri Dairesi Başkanı Ali Oktar, “Şehrimiz ulaşım geleceği açısından önemli bir projede daha çalışmalarımız kısa süre içerisinde tamamlanacak. Hayırlı olsun” dedi.

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu protokolü imzalandı!

Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi ana yerleşkesinde hayırsever İş Adamı Ali Dirikoç tarafından yaptırılan Nevşehir Hacı Bektaş Veli Üniversitesi Kadın-Mehmet Dirikoç Anaokulu için Nevşehir İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile iş birliği protokolü imzalandı.

Ali Duru'nun seçim ofisi açıldı!

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ceyhan Belediye Başkan Adayı Ali Duru'nun Seçim Ofisi'nin açılışı mitinge dönüştü.İnönü Bulvarı Üzerindeki Seçim Ofisinin Açılış Programı Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı'nın okunmasıyla başladı.

Ali Ağaoğlu başarı formülündeki üç bileşeni açıkladı!

Ali Ağaoğlu, başarı formülündeki üç bileşeni makul fiyat, dev anketler ve başkalarına da kazandırmak olarak açıkladı

Yaşar Aşçıoğlu: Ali Sami Yen'i tek başıma alacağım

TOKİ, Ali Sami Yen Stadı arsası için 24 Mayıs'ta yeniden ihaleye çıkıyor. Aşçıoğlu ile birlikte 5 şirket şartname aldı

Ali Sami Yen'in arsası yeniden ihaleye çıkarıldı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ), Ali Sami Yen Stadyumu'nun bulunduğu arsanın satışı için yeniden ihaleye çıktı

Ali Sami Yen en az 623 milyon eder! Ya Likör Fabrikası?

Habertürk Gazetesi yazarı Yiğit Bulut, bugünkü yazısında Ali Sami Yen arazisini ve Likör Fabrikası'nı ele aldı...

Ali Sami Yen stadı arazisine park önerisi geldi!

Şişli'deki Ali Sami Yen Stadı arazisinin park haline getirilmesi istendi

Ali Dirikoç Bulvarı Haberi

Ali Dirikoç Bulvarı

Nevşehir'in Ali Dirikoç Bulvarı üzerinde, geleneksel mimari, taş malzeme ve modern sistemlerle donatılacak ve gelecek yüzyıllara aktarılacak en önemli eserlerden biri olan Nevşehir Külliyesi için ilk harç atıldı. Yaklaşık 60 bin metrekarelik kapalı ve avlu alanı bulunan Külliye içinde yaklaşık 10 bin kişinin ibadet edebileceği cami ile 3 kattan oluşacak ve içerisinde Gasilhane, Gusülhane, Morg,Kadın ve Erkek Taziye Evi, Konferans salonu, Kütüphane ve dini eğitimlerin gerçekleştirileceği çeşitli ünitelerinde bulunacağı sosyal donatılar yer alacak. Külliye çevresinde ayrıca geniş bir alanda otopark alanı da yapılandırılacak. Bu yıl sonuna kadar kaba inşaatının tamamlanmasının hedeflendiği Külliye çevresinde, şehir meydanı...