06 / 05 / 2024

ali dumankaya gayrimenkul sektörü

ali dumankaya gayrimenkul sektörü

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

Uğur Dumankaya: Gayrimenkul sektörü vahşi batı gibi oldu!

Gayrimenkul sektöründe 51 yıldır faaliyet gösteren ve bugüne kadar 20 binden fazla konut üreten Dumankaya İnşaat'ın Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Dumankaya, Sözcü'ye gündem yaratacak açıklamalarda bulundu.

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Onuk Gayrimenkul Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi bugün Şişli'de 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali İhsan Onuk tarafından kuruldu.

Gayrimenkul yatırımcıları seçimi bekliyor!

14 Mayıs tarihinde ülke için önemli bir seçim yaşanacağını dile getiren GHO Now Gayrimenkul Kurucusu Mimar ve İç Mimar Özgür Ali Karaduman, gayrimenkul sektörünün seçim sonrasına odaklandığını dile getirdi.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi kuruldu! 

Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi bugün Kartal'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya ortaklığında kuruldu.

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mawla Ali Group Gayrimenkul Emlak Danışmanlığı Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beylikdüzü'nde Abdul Azız Azızı, Hüsamettin Şahap, Nakıbullah Omarı ve Samıullah Samkanay ortaklığında kuruldu.

Ali Ören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi kuruldu!

Ali Ören Gayrimenkul Danışmanlık Limited Şirketi bugün Beşiktaş'ta 10 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ören tarafından kuruldu.

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ali Grup Gayrimenkul Ve Genel Ticaret Limited Şirketi bugün Esenyurt'ta 1 milyon TL sermaye bedeli ile Zohır Alrz tarafından kuruldu.

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Mohamed Ali Gayrimenkul Ticaret Limited Şirketi bugün Fatih'te 200 bin TL sermaye bedeli ile Mohamed Ali Sugal tarafından kuruldu.

Ali Kılıç sülalesini gayrimenkul zengini yaptı iddiası!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç hakkında "5 yılda sülalesini gayrimenkul zengini yaptı" iddiası ortaya atıldı. İddialara göre, yönettiği belediye borca batarken kendisi, eski ve yeni eşleri, kardeşleri, çocukları gayrimenkul zengini olmuş...

Gayrimenkul sektörü her sene ivme kazanıyor!

DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her sene ivme kazandığını ifade etti.

DKY İnşaat'tan Anadolu ve Avrupa yakasında proje atağı!

DKY Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, sektör olarak büyüme ve gelişme odaklı bir yıl olacağını tahmin ettikleri 2018’e hızlı bir giriş yaptıklarını açıkladı.

DKY İnşaat, 5 milyar TL'lik yeni proje hayata geçirecek!

Türkiye'de kentsel dönüşüm konusunda en aktif markalardan biri olan DKY İnşaat, dokuz şantiyede 2,3 milyar TL'lik proje yürütüyor. DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Geliştirdiğimiz yeni projelerin toplam değeri 5 milyar TL'yi bulacak" diyor.

2018'de inşaat sektörünün büyümeye katkısı artacak!

Ali Dumankaya,"2018 yılında inşaat sektörünün büyümeye katkısı artarak devam edecek" dedi. 

ali dumankaya gayrimenkul sektörü Haberi

ali dumankaya gayrimenkul sektörü

15 Temmuz gecesi gerçekleşen menfur darbe girişimini halkımızın iradesi ve siyasi liderlerimizin sağlam duruşu ile bertaraf edişimizin ikinci yılında, ülkemiz birlik ve beraberlik ruhuyla gelişip büyürken, verdiğimiz demokrasi savaşımızı bugün Demokrasi ve Milli Birlik Günü olarak gururla anmaya devam ediyoruz.


Sabah Gazetesi'nde yer alan habere göre; Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın önderliğinde atılan milli seferberlik adımları ve sosyo-kültürel yapısıyla birbirinden farklı bir arada uyum içerisinde yaşayan tüm kesimlerin desteği ile Türkiye ekonomisinin olası tüm sorunları aştığını vurgulayan DKY İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Ali Dumankaya, "Piyasalarda kısa süreli durgunluklar ve dalgalanmalar yaşansa dahi kararlı yatırımlardan güç alan ekonomimiz istikrarlı bir şekilde gelişmeye devam ediyor" dedi. 
Gayrimenkul sektörünün kamu ve özel sektörün dönem dönem hayata geçirdiği teşvik ve kampanyalar sayesinde de her...