08 / 05 / 2024

Ali El Baksavi Gayrimenkul İnşaat

Ali El Baksavi Gayrimenkul İnşaat

Ali El Baksavi Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.E.Elsayed Aly Elbaksawy tarafından 300 bin TL'lik sermaye bedeli ile 18 Kasım'da kuruldu

İcradan gelen ihale araçları ikinci el piyasasını etkileyecek mi? Kaç adet otomobil satılacak? Hemen bakın!

Son günlerde tartışılan icralık ikinci el araçların ihalesiyle ilgili olarak Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Depolarda 700 bin araç var ancak bu satıştan trafiğe çıkacak nitelikte 25 bin adede zor ulaşılır. Bu da piyasayı fazla etkilemez” dedi.

İkinci el otomobile talep çok ama kredi yok!

Her 10 otomobilden 7’sinin kredi ile satın alındığını belirten Otomerkezi.net CEO’su Muhammed Ali Karakaş, “Bu yılın ikinci yarısı itibarıyla bu durum değişti. İkinci el otomobile talep çok yüksek, ancak şu anda her 10 kişiden ancak 2’si krediye erişebiliyor” dedi.

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi kuruldu!

Kep Yapı Denetim Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Muhammed Ali Elçi tarafından kuruldu.

Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı: İkinci el otomobilde alışılmışın dışındaki yüksek fiyat ortamı bitiyor…

İkinci el piyasasının yavaş yavaş sona erdiğini söyleyen söyleyen Otomotiv Direktörleri Derneği Başkanı Ali Haydar Bozkurt, sektör hakkında genel değerlendirmelerde bulundu. İşte haberin devamı....

Ali Koç: Pek çok marka otomotiv piyasasından silinip gidecek

Koç Holding Başkan Vekili Ali Koç, Denizli'de katıldığı ikinci el bayi açılışında otomotiv piyasasındaki gelişmelerle ilgili dikkat çeken açıklamalar yaptı. Gelecekte insansız hava araçları ve elektrikli otonom araçların yükseleceğini söyleyen Koç, 'Bazı markalar piyasadan silinecek' dedi.

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi kuruldu!

Çağel Emlak Danışmanlık Müşavirlik İnşaat Anonim Şirketi bugün Büyükçekmece'de 100 bin TL sermaye bedeli ile Mustafa Akbıyık, Fikret Akbıyık, Ali İhsan Akbıyık, Zeki Akbıyık ve Sedat Akbıyık ortaklığında kuruldu. 

Ali Ağaoğlu'ndan helikopterli el öpme!

Ünlü iş adamı Ali Ağaoğlu, bayramın ilk günü helikopteriyle Bodrum'dan İstanbul'a gidip annesinin elini öptü...

Kamulaştırmasız el atma davalarında Anayasa Mahkemesi kararı!

Gayrimenkul Hukuku Derneği Başkanı Ali Güvenç, Kamulaştırmasız El Atma Davalarında Hukuki El Atmalarla İlgili Anayasa Mahkemesi Kararı sürecini değerlendirdi. 

Koza Altın İşletmeleri'nin mal varlıklarına el konuldu!

Koza Altın İşletmeleri, Ankara 6.Sulh Ceza Hakimliği tarafından, Hamdi Akın İpek, Cafer Tekin İpek, Melek İpek, Pelin Zenginer, Ali Serdar Hasırcıoğlu ve Şaban Aksöyek'in üzerinde kayıtlı bulunan her türlü mal varlığı değerlerine el konulmasına karar verildi.

Ali Ağaoğlu, Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu!

Sabah Gazetesi'nden Bülent Cankurt'un bugünkü köşesindeki haberine göre; ünlü işadamı Ali Ağaoğlu'nun, dört yıl önce kendisini 59 yaşında yeniden baba yapan ve 'Küçük hanımım' diye hitap ettiği Petek Ertüre'nin telefonuna el koydu. İşte o yazı:

İslam Kalkınma Bankası'ndan Türkiye'deki yatırımlara destek!

İslam Kalkınma Bankası (IDB) Başkanı Ahmed Muhammed Ali el-Medeni, Fetullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) darbe girişiminin ardından, Türkiye'de sağlıklı yatırım ortamını devam ettirmeye yönelik her türlü konuda desteğe hazır olduklarını belirtti.

Türk müteahhitlerin Irak'taki alacak sorunu çözülüyor!

Irak Planlama Bakanı Selman Ali el-Cumeyli, Irak'ta yatırım yapan ve alacaklarını tahsil etmekte zorlanan Türk firmalarının bu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını belirtti.

Türk müteahhitler Irak'taki alacaklarını tahsil edecekler!

Irak Planlama Bakanı Selman Ali el-Cumeyli, Irak'ta yatırım yapan ve alacaklarını tahsil etmekte zorlanan Türk firmalarının bu sorununu çözmek için çalışma başlattıklarını belirtti.

Ali El Baksavi Gayrimenkul İnşaat Haberi

Ali El Baksavi Gayrimenkul İnşaat

Ali El Baksavi Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi, A.E.Elsayed Aly Elbaksawy tarafından 300 bin TL'lik sermaye ile 18 Kasım'da kuruldu. 


Ali El Baksavi Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi iş konusu; her türlü menkul her türlü gayrimenkul ve özellikle siteler plazalar marketler...almak satmak..ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.


Ali El Baksavi Gayrimenkul İnşaat ve Dış Ticaret Limited Şirketi adres: Yenibosna, Ahmet Yesevi Caddesi, Yüksel Sokak,...