16 / 05 / 2024

Ali Ergün özgeçmiş

Ali Ergün özgeçmiş

İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürü Ali Ergün kimdir? Ali Ergün, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Ali Ergün, ne zamandan beri Kentsel Tasarım Müdürü?

Ergün Turan: Fatih'te nakış nakış işimiz var!

Fatih'i yönetmeye aday olan TOKİ eski Başkanı Ergün Turan'ın 15 yıl belediyede yöneticilik, ardından 5 yıl da TOKİ deneyimi var ve şimdi geçmişten gelen tüm yöneticilik deneyimlerini Fatih'te kullanmak istiyor.

Mehmet Ergün Turan'dan Habitat Günü mesajı!

Birleşmiş Milletler Genel Kurulu'nun 1985 yılında aldığı kararla her yıl Ekim ayının ilk Pazartesi günü Dünya Habitat Günü olarak kutlanıyor. TOKİ Başkanı M.Ergün Turan’ın Habitat günü dolayısıyla yazılı açıklamada bulundu.

Ali Ergül: Mera Yasası acilen değişmeli!

Akkışla Belediye Başkanı Ali Ergül, 2016 yılı projelerini anlatmak üzere basın mensupları ile bir araya geldi. Başkan Ali Ergül, çiftçilerin mera ile ilgili sorunlarının çözülmesi için Mera Yasası'nın değişmesi gerektiğini söyledi.

Mehmet Bekir İşeri'den Cengiz Ergün'e ziyaret!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre Tapu Müdürü Mehmet Bekir İşeri ve Şehzadeler Tapu Müdürü Ali Rıza Bay’ı makamında konuk etti. Yeni hizmet binasının hayırlı olmasını dileyen İşeri ve Bay, Başkan Ergün’e başarılar diledi.

Mehmet Ergün Turan: Türkiye’de toplumsal beklentiler değişti!

TOKİ Başkanı Ergün Turan,TOKİ geçmişin ekonomik koşullarında çok büyük işler başardı. Ancak artık Türkiye’de toplumsal beklentiler değişti. TOKİ olarak biz de bu vizyonu yenileme yoluna gittik.

Mehmet Ergün Turan: Bizde balon değil talep patlaması var!

TOKİ Başkanı Mehmet Ergün Turan, konut sektörünün darboğaz yaşadığı ve balon oluştuğu yorumlarına “Bizde ciddi talep patlaması var” sözleriyle yanıt verdi. Turan, orta ve alt gelir grubu için inşa ettikleri konutlara yoğun talep olduğunu söyledi

Cengiz Ergün: Manisa'yı yeniden inşa ediyoruz!

Cengiz Ergün "Şehrimiz üzülerek beyan etmeliyim ki iyi planlanmadı. Dar sokaklar, hava ve güneş almayan mahalleler, depreme dayanıksız konutlar inşa edildi. Yaşam alanları düşünülmedi, insanın sosyal bir varlık olduğu göz ardı edildi" dedi

Ergün Turan: Şehir merkezleri sanayi sitelerinden arındırılacak!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, kentsel dönüşüm projeleriyle şehirlerin, dokusunu tehdit eden ve imajını bozan sanayi sitelerinden de arındırıldığını söyledi.

Cengiz Ergün: Manisa'da imara sil baştan başladık!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Milliyetçi Hareket Partisi Şehzadeler İlçe Teşkilatı'nı ziyaretinde partililerin İmar ile ilgili sorularını da yanıtladı.

Cengiz Ergün: Manisa imar konusunda zaman kaybetti!

Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, geçen dönem hazırladıkları imar planının meclis toplantısında reddedilmesinden dolayı bu konuda zaman kaybettiğini söyledi.

Ergün Turan Balıkesir'deki devlet hastanesi inşaatını inceledi!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile birlikte, Türkiye’nin en büyük hastanelerinden biri olacak Balıkesir 850 yatak kapasiteli yeni Devlet Hastanesi inşaatını inceledi.

Ergün Turan MIPIM Fuarı'nın açılışına katıldı!

Başbakanlık Toplu Konut İdaresi (TOKİ) Başkanı M. Ergün Turan, Fransa’nın Cannes şehrinde 10-13 Mart tarihleri arasında gerçekleştirilecek gayrimenkul sektörünün en büyük organizasyonu olan MIPIM fuarının açılışına katıldı.

Ergün Turan: Üst gelir grubuyla ilgilenmiyoruz!

TOKİ Başkanı Ergün Turan, konut konusunda Türkiye'nin her ilinden yoğun talep aldıklarını söyledi. Turan, Bu yıl 50 bin kişiyi ev sahibi yapacaklarının müjdesini verdi..

Ali Ergün özgeçmiş Haberi

Ali Ergün özgeçmiş

Ali Ergün kimdir?

Ali Ergün, 1971 yılında Düzce'de doğdu. İlk ve orta öğrenimi Düzce’de tamamladıktan sonra Trakya Üniversitesi Mühendislik-Mimarlık Fakültesinden Mimar unvanı alarak mezun oldu. 


1994 Aralık ayında Gümüşova Belediyesinde memuriyete başladı. 1997 yılında Düzce Belediyesine naklen tayin oldu. 17 Ağustos 1999 ve 12 Kasım 1999 depremlerinden sonra 28 Mart 2004 seçimlerine kadar Düzce Belediyesinde İmar İşleri Müdürü  olarak görev yaptı. 


Bu süreçte planlama, yapı güvenliği ve mikro bölgelendirme çalışmalarıyla ilgili çeşitli yerli ve yabancı akademik kurum ve kuruluşlarla çalıştı. 


21.06.2004 tarihinde Maltepe  Belediyesi’ne Harita Kadastro ve Planlama Müdürü olarak tayin oldu ve vekâleten Bilgi İşlem Müdürlüğü görevinde de bulundu. 


2006 yılından 2009 yılı mart ayına kadar Maltepe Belediyesi Teknik Başkan Yardımcılığı görevini  yürüttü. 


19.11.2009 tarihinden itibaren İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kentsel Tasarım Müdürlüğü görevini yürütmektedir. 


Ergün...