02 / 05 / 2024

ali ersoy kreşi altındağ

ali ersoy kreşi altındağ

Yatırımlarına hız kesmeden devam eden Altındağ Belediyesi, Ali Ersoy Kreşi'ni hizmete açarak ilçedeki anaokullarının sayısını 13'e çıkardı.

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ekşioğlu İskele Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Üsküdar'da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Sami Ekşi ve Harun Demirel ortaklığında kuruldu.

SON DAKİKA, YKS Sınav takvimi belli oldu! YKS 8-9 Haziran 2024'te yapılacak

ÖSYM Başkanı Bayram Ali Ersoy, sınav takvimine göre Yükseköğretim Kurumları Sınavı'nın (YKS) 8-9 Haziran 2024'te yapılacağını bildirdi. Öğrenciler tarafından merakla beklenen YKS sınav takvimi belli oldu. İşte haberin ayrıntıları...

Mehmet Ali Akben kimdir? Mehmet Ali Akben ne iş yapıyor?

Vakıf Katılım’ın 31 Ekim 2023 tarihinde yaptığı Yönetim Kurulu Toplantısı'nda Mehmet Ali Akben, kurumun Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak getirildi. Mehmet Ali Akben kaç yaşında? Eğitim durumu nedir? İşte haberin ayrıntıları...

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi kuruldu!

Özsoy Zemin İnşaat Limited Şirketi bugün Başakşehir'de 700 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy ve Bünyamin Öz ortaklığında kuruldu.

Memur-Sen açıkladı: Toplu sözleşme masasında ÖTV ayrıntısı! 

Memur-Sen Genel Başkanı Ali Yalçın ÖTV zamlarına ilişkin konuştu. Fiyat artışlarının sabit gelirlilerin ve emeklilerin alım gücü daha da düşüreceğine dikkat çeken Ali Yalçın, işverenin toplu sözleşme masasında bunu dikkate alması gerektiğinin altını çizdi. 

Ali Öztunç'tan işsizlik maaşı ile ilgili çarpıcı açıklama: İşsizlik maaşı hayal oldu!

CHP Kahramanmaraş Milletvekili Ali Öztunç'tan işsizlik maaşıyla ilgili çarpıcı açıklama geldi: İşsizlik maaşı hayal oldu. İşte son dakika gelişmesi...

Yurt dışı ve yurt içi vekaletle kurban kesim bedelleri ne kadar?

Diyanet İşleri Başkanı Ali Erbaş yurt içi ve yurt dışı vekâletle kurban kesim bellerini duyurdu. Peki, vekâletle kurban kesimi ne kadar, kaç TL? İşte detaylar...

Türkiye'nin kriz notunda son dakika gelişmesi: Yeniden rekor kırdı 'İflas demek kaos demek' uyarısı

Türkiye ekonomisi adım adım çöküyor mu? Açıklanan son dakika verisine göre kredi iflas riskini gösteren CDS puanları yeni bir rekor kırdı. Son açıklanan veriyle birlikte kredi iflas riski 900'ü aştı. Verilerin açıklanmasından sonra DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, "Bu işin şakası yok" dedi.

Resmi Gazete'deki o kararın perde arkası belli oldu! İlk başta kimse anlayamamıştı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın imzasıyla alınan kararlar Resmi Gazete'de yayımlanarak yürürlüğe girdi. Gazete'de yayınlanan bir maddenin ne anlama geldiğini ilk başta kimse fark etmemişti. KİPTAŞ Genel Müdürü Ali Kurt, değişikliğin anlamını açıkladı.

BES’te yeni düzenleme Altın günü yerine geçecek

Sigortacılık ve Özel Emeklilik Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkan Vekili Ali Ersoy, bireysel emeklilik hesaplarına ek katkı payı hediye etmek isteyenler için 'BES Hediye Kartı' veya 'Hediye Sertifikası' üzerinde çalışıldığını duyurdu.

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Ersoy Eksen Yapı İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Pendik'te 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Ersoy tarafından kuruldu.

Bülent Ersoy annesinin İçerenköy'deki evini kapattırmadı!

Büyük diva Bülent Ersoy, geçtiğimiz yıl hayatını kaybeden annesi Necla Poyraz'ın İçerenköy'deki evini kapatmama kararı aldı. 

ali ersoy kreşi altındağ Haberi

ali ersoy kreşi altındağ


“Ağaç Yaşken Eğilir” sözü ışığında, okul öncesi eğitim için bugüne kadar 29 milyon TL tutarında dev yatırım yapan Altındağ Belediyesi, 2013 yılından bu yana açtığı 11 anaokuluna, 2 tane daha ekledi.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki’nin ev sahipliğinde gerçekleştirilen açılış törenine, Ankara Valisi Ercan Topaca, Altındağ Kaymakamı Erol Karaömeroğlu, Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Vefa Bardakcı, Altındağ İlçe Milli Eğitim Müdürü Zülkarneyin Avcı, AK Parti Altındağ İlçe Başkanı Ahmet Karaca, ilçe teşkilatı, meclis üyeleri, muhtarlar da katıldı.


Altındağ Belediye Başkanı Veysel Tiryaki, konuşmasına “Altındağ Belediyesi, bugün takip edilen bir belediye olmuşsa sizlerin duaları sayesindedir. Biz sizlerin verdiği vergileri en küçük kuruşuna kadar en iyi şekilde harcamaya gayret ediyoruz. Eğer çarçur edersek Allah bereketini vermez.” diyerek başladı ve sözlerini şöyle sürdürdü:


“Bireyin ve...