06 / 05 / 2024

ali gürel

ali gürel

Contemporary İstanbul’u düzenleyen Ali Güreli çağdaş sanat şirketi kurdu. Şirketin ilk icraatı Bodrum’da 2 milyon dolar yatırımla genç sanatçıların eğitim göreceği sanat köyü açmak oldu...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Sima Grup İnşaat Otomotiv Reklam Gıda Tekstil Ticaret Limited Şirketi Sancaktepe'de 650 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürbüz tarafından kuruldu.

Burak Ali Göçer kimdir? Burak Ali Göçer nerelerde görev almıştır?

Burak Ali Göçer ne iş yapar? Hangi görevlerde bulunup çalışmıştır? Hangi alanlarda göre aldı ve çalıştı? Şu an ne iş yapıyor? İşte Burak Ali Göçer hakkında merak edilenler ve haberin tüm detayları...

Ilhan Feyzi Gürel kimdir? Hangi şirketlerde Yönetim Kurulu Başkanı olarak çalışıyor?

Ilhan Feyzi Gürel hangi üniversiteden mezun oldu? İngilizce biliyor mu? Şu an ne iş yapıyor? İşte Ilhan Feyzi Gürel’in hayatı...

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Kuruldu!

Çalışkan Güzelyurt Yapı Malzemeleri Elektrik Plastik Kimya Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Avcılar’da 700.000,00 TL sermaye bedeli ile Ali Güzelyurt tarafından kuruldu.

Ali Gökhan Öztürk kimdir? Nereli? Kaç yaşında?

Ali Gökhan Öztürk Girişim Elektrik Sanayi Taahhüt ve Ticaret A.Ş Yönetim Kurulu Başkan Vekilliği yapmaktadır. Peki Ali Gökhan Öztürk Kaç yaşında? Ali Gökhan Öztürk daha evvel hangi vazifelerde bulunmuştur? Ali Gökhan Öztürk'ün eğitim hayatı nasıldı?

Seyit Hüseyin Gürel Kimdir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur?

Seyit Hüseyin Gürel ne iş yapıyor? Seyit Hüseyin Gürel’in mesleği nedir? Seyit Hüseyin Gürel nereden mezundur? İşte detaylar!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Yapısal Çelik Asansör Sistemleri Ve Otomotiv Sanayi Ticaret Limited Şirketi Sultanbeyli'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Vedat Gürel tarafından kuruldu.

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi açıldı!

Best Gürel Gayrimenkul Yatırım Anonim Şirketi Sarıyer Şubesi Sarıyer'de 3 milyon TL sermaye bedeli ile Hayati Gürel tarafından açıldı.

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi kuruldu!

Z Mag İnşaat Gıda Ticaret Sanayi Anonim Şirketi Kartal’da  50 bin TL sermaye bedeli ile Mehmet Ali Gökalp, Melike Aybige Gökalp kuruldu.

Gayrimenkul yatırımı pandemide de gözde oldu!

Kovid-19 salgını öncesinde yabancıya konut satışında lider ülkelerden olan Türkiye, yaz sezonunda da yabancıların ilgi odağı oldu. Super Group Yönetim Kurulu Başkanı Ali Gökçiler, yabancıya satışları değerlendirdi.

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Gürünal Gayrimenkul Yatırım Ve Ticaret Anonim Şirketi bugün Tuzla'da 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali Gürün tarafından kuruldu.

Gürel Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Gürel Dekorasyon İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Beyoğlu'nda 50 bin TL sermaye bedeli ile Yasin Gürel tarafından kuruldu.

ali gürel Haberi

ali gürel

Eşsiz koyları, renkli eğlence hayatıyla dünyanın önemli turizm destinasyonları arasında yer alan Bodrum sanatla yakınlaşıyor. Çağdaş sanat fuarı Contemporary İstanbul’u düzenleyen iş adamı Ali Güreli, şimdi de Bodrum Çağdaş Sanat Akademisi AŞ şirketini kurdu. Şirket, Bodrum Yahşi’de içinde, bar, havuz, büyük bahçeleri bulunan 8 apart otelden oluşan bir sanat köyü kurdu. Bodrum Contemporary Art Campus adındaki sanatçı rezidanslarının yer aldığı kampüste yurtiçi ve yurtdışından genç çağdaş sanatçılar ağırlanacak. Bodrum Çağdaş Sanat Akademisi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Güreli  yatırımla ilgili şu bilgileri paylaşıyor:

“8 ayrı apart otel olarak tasarlanmış üniteden oluşan kampüsü hayata geçirdik. Apart otellerin her birinde iki genç sanatçı konaklayacak. Kampüste biri açık, biri kapalı olmak üzere iki konferans salonu var. 5 dönüm üzerine kurulu kampüs arazi yatırımıyla birlikte...