06 / 05 / 2024

Ali Haydar Güven

Ali Haydar Güven

Esdo İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ali Haydar Güven ve Haydar Erdoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi kuruldu!

Esdo Müteahhitlik İnşaat Proje Taahhüt İç Ve Dış Ticaret Anonim Şirketi bugün Beylikdüzü’nde 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Haydar Güven tarafından kuruldu.

Ali Haydar Bulut'tan güreşçilere arena müjdesi!

Derince'de sporun gelişmesi noktasında önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu yıl 14'ncüsü düzenlenen Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri'nde yaptığı konuşmada bir müjde de güreş severlere verdi

Ali Haydar Konca: İnşaat sektöründe yapı stokları güçlendirilmeli!

HDP Kocaeli Milletvekili Ali Haydar Konca: "Yeni 17 Ağustosların yaşanmaması için inşaat sektöründe yasal boşluklar hızla doldurulmalı, yapı stokları hızla güçlendirilmeli, depreme karşı sosyal bilinç oluşturulmalıdır" dedi.

Ali Haydar Bulut Derince projelerini açıkladı!

Derince Belediye Meclisi’nin nisan ayı toplantısını Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut yönetirken, katiplik görevlerini İbrahim Eren ve Abdullah Yalçınkaya yaptı. Toplam 10 maddenin görüşüldüğü toplantıda Bulut, ardı ardına projeler açıkladı.

Ali Güvenç Kiraz Kamulaştırmayı değerlendirdi!

Kamulaştırma kararı almaksızın taşınmazın kamu idaresi tarafından kullanılması veya planlamada kısıtlanması suretiyle el atılması yıllardır vatandaşlarımızı çok ciddi şekilde mağdur ediyordu. Ali Güvenç Kiraz Kamulaştırmayı değerlendirdi.

Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu!

SANAT, medya ve edebiyat alanında başarılı işlere imza atan deneyimli isimlere verilen Altın Çınar Ödülleri'nin 7'ncisi Pera Müzesi'nde düzenlenen törenle verildi. Ali Ağaoğlu Nedret Güvenç'in sahneye çıkarken zorlandığını görünce yardımına koştu.

Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı!

Çevre ve Şehircilik bakanlığı imar transferi sertifikası çıkarılacağını ve bu şekli ile imarı kısıtlanmış alanlarda mağduriyetin önüne geçileceğini açıkladı. Ali Güvenç Kiraz İmar Transferi Sertifikası'nı yazdı.

Reel kesim güven endeksi 0.7 puan azaldı!

TCMB verilerine göre, ekim ayında reel kesim güven endeksi bir önceki aya göre 0.7 puan azaldı. Mevsimsellikten arındırılmış endeks ise bir önceki aya göre 2.1 puan arttı

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Ekimde mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı.

İnşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4 geriledi!

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), ekim ayına ilişkin sektörel güven endekslerini yayımladı. Ekimde mevsim etkilerinden arındırılmış inşaat sektörü güven endeksi yüzde 2,4, hizmet sektörü güven endeksi yüzde 1,1 azaldı.

Hidayet Güvenç kimdir?

Tapu ve Kadastro Genel Müdürlüğü Tapu Dairesi Başkanı Hidayet Güvenç kimdir? Hidayet Güvenç, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Hidayet Güvenç ne zamandan beri tapu dairesi başkanı olarak hizmet veriyor?

Maketten satışa güven artacak!

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı’nın brüt-net metrekare arasında fark olursa suç sayılacağını açıklamasının ardından sektör temsilcileri de konuyla ilgili destekleyici açıklamalar yapmaya devam ediyor. Maketten satışa güven artacak.

Ozan Güven ayakkabı mağazası açıyor!

Ozan Güven oyunculuk dışında ticaret hayatında da başarılı adımlarla ilerliyor... Son olarak dostu Cem Yılmaz’ın ‘Pek Yakında’ filminde rol alan Güven, bu projeden kazandığı gelirle yeni bir ayakkabı mağazası açacağı öğrenildi

Ali Haydar Güven Haberi

Ali Haydar Güven

Esdo İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi, Ali Haydar Güven ve Haydar Erdoğan tarafından 100 bin TL'lik sermaye ile 2 Mayıs'ta kuruldu. Esdo İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi iş konusu;  Her türlü inşaat taahhüt işleri,konut,işyeri,ticarethane inşaatlarını yapmak,satmak,kendi hesabına arazi ve arsalar almak bunlar üzerinde veya başkalarına ait arsa ve araziler üzerinde kat karşılığı binalar yapmak ve anasözleşmesinde yazılı olan diğer işler.  


Esdo İnşaat Proje Taahhüt Danışmanlık Ticaret Limited Şirketi adres: Maltepe, Gülensu Mahallesi, Martı Sokak, No:22...