01 / 05 / 2024

Ali Haydar Bulut'tan güreşçilere arena müjdesi!

Ali Haydar Bulut'tan güreşçilere arena müjdesi!

Derince'de sporun gelişmesi noktasında önemli projelere imza atan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, bu yıl 14'ncüsü düzenlenen Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri'nde yaptığı konuşmada bir müjde de güreş severlere verdi




Derince’yi spor alanında da marka bir kent haline getirmeyi planlayan Derince Belediye Başkanı Ali Haydar Bulut, hafta sonu İshakçılar’da yapılan 14.Taşköprü Hasat Sonu Festivali ve Yağlı Güreşleri’nde çok önemli bir müjde daha verdi. İlçeyi her kesimden insanın tercih edeceği bir cazibe merkezi haline getirme hedefiyle hareket eden Başkan Bulut, sportif noktada da önemli çalışmalara imza atmaya devam ediyor. İshakçılar ve çevre merkezleri ilgilendiren projeler kapsamında ilk olarak Derincenin 7 yeni mahallesi Çavuşlu, Geredeli, Karagöllü, Kaşıkçı, Tahtalı, Terziler ve Toyları kapsayan bölgeye spor kompleksi yapılıyor. Bu bağlamda ilk etapta İshakçılar’da yer alan İlçe Jandarma Komutanlığı’nın karşısındaki alanda yapılacak olan çalışma ile 25x42 metre ebatında halı saha, idari bina, kafeterya, lavabolar ve soyunma odalarının yer alacağı halısaha kompleksi inşa edilecek.



Güreş severler alkışlarla karşıladı

İlçenin her noktasına hizmet götürme konusunda eşit davrandıklarını belirten Başkan Bulut, halı saha kompleksinin ardından bölge halkına ikinci müjdeyi yağlı güreşlerde verdi. İshakçılar’daki güreş alanında yeni bir proje inşaa edeceklerini belirten Başkan Bulut “İshakçılar’da yapacağımız spor kompleksinin pazartesi günü ihalesini yapıyoruz. Bunun yanında inşallah seneye bugünlere yetiştirmek kaydıyla güreşçilerimiz için bir Arena yapmayı hedefliyoruz. Mevcut güreş alanını 40x40 metre bir alan üzerinde 5 bin kişi kapasiteli bir Arena haline getireceğiz. Bunların hepsi sizler için. Sizler Ata sporumuzu sevdiğiniz, desteklediğiniz sürece biz de bu projeleri hayata geçirmek için canla, başla çalışmaya devam edeceğiz” dedi. Başkan Bulut’un yeni projesini duyan güreşçiler ve tribünleri dolduran güreş severler de alkışlarla karşılık vererek, Arena projesine tam destek verdiler.



Derince Belediyesi



Geri Dön