18 / 05 / 2024

Ali İlker Önem davası

Ali İlker Önem davası

İnşaat Mühendisi Ali İlker Önem tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada, 13.11.2015 tarihli ve E.2015/203-K.2015/1733 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

Ali Ülker Kimdir?

Ali Ülker kimdir? Ali Ülker’in mesleği nedir? Ali Ülker hangi üniversiteden mezundur? İşte detaylar!

Rly Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Rly Group İnşaat Turizm İthalat İhracat Ve Dış Ticaret Limited Şirketi Beşiktaş'ta 50 bin TL sermaye bedeli ile Ali İlker Ercömert tarafından kuruldu.

Depreme dayanıklılıkta önemli olan zemine uygun evlerin yapılması!

Jeofizik Mühendisi Ali İlker Bulut, depreme dayanıklılıkta önemli olan unsurun binanın zemine uygunluğu olduğunu belirtti. Bulut, depremde zeminin etkisini anlattı.

Ali Seydi Karaoğlu vefat etti!

Bir dönem Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Toplu Konut İdaresi Başkanlığı'nda İstanbul Emlak Dairesi Başkanlığı'nı yürüten daha sonra ise OYAK Gayrimenkul Geliştirme Koordinatörlüğü yapan Ali Seydi Karaoğlu hayatını kaybetti.

Murat Ülker: Şirket ve arazi satıyorum borçlarımızı ödüyorum!

Murat Ülker yeni yılla beraber Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkanlığı’nı yeğeni Ali Ülker’e devretti. Murat Ülker, “Ali Bey ile konuştuk. O bankalarla ben muhatap olacağım. Borçlarımızı ödüyorum. Şirket ve arazi satıyorum. Yabancılar da gelip alıyor" dedi...

Ali Yıldırım Balıkesir'deki çiftliğini satmaktan vazgeçti!

Fenerbahçe Başkanı Aziz Yıldırım'ın kardeşi Ali Yıldırım 2014'te Balıkesir'de 4 bin 500 büyük başlık hayvan çiftliği kurmuştu. Modern devasa çiftlik için o dönem için 60 milyon dolar yatırım yapıldığı açıklanmıştı.

Yıldız Holding Çin'e yöneldi!

Yıldız Holding Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Ali Ülker, tek çatı yapılanmasının ardından ilk satın almayı Çin pazarından yapacaklarını söyledi.

Ali İlker Önem'in proje durdurma işlemi iptal edildi!

İnşaat Mühendisi Ali İlker Önem tarafından Çevre ve Şehircilik Bakanlığı'na açılan davada, 13.11.2015 tarihli ve E.2015/203-K.2015/1733 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildi.

Mabeyn Köşkü restore edildi!

Yıldız Sarayı Müze Müdürü Ali İlker Tepeköy, sarayın Büyük Mabeyn Köşkü'nde gerçekleştirilen tüm restorasyon çalışmalarının, aslına uygun ve Kültür ve Turizm Bakanlığı'nın ilgili kurumlarının denetiminde gerçekleştirildiğini dile getirdi.

Ali Özkaya, Karacaören Camii'nin inşaatını inceledi!

AK Parti Afyonkarahisar 25. dönem Milletvekili ve 26. dönem Milletvekili adayı Ali Özkaya, Çay ilçesinde belde ve köyleri ziyaret etti.Karacaören Beldesine geçen Özkaya, yapımı devam eden cami inşaatında incelemelerde bulundu.

Ali Yeşil, Asya Termal Tesisleri'ni satın aldı!

Bir dönem Bank Asya'ya ait olan ve AK Parti'nin Kızılcahamam kamplarını düzenlediği Asya Termal Tesisleri'nin yeni sahibi iş adamı Ali Yeşil oldu.

Akiş GYO ve Ali Raif Dinçkök SAF GYO’nun yüzde 26,15 hissesini devraldı!

Yıldız Holding, Murat Ülker, Ahsen Özokur, Gözde Girişim Sermayesi Yatırım Ortaklığı ve Ülker Çikolata A.Ş., SAF GYO sermayesinin %26,15’ine tekabül eden paylarını Akiş GYO ve Sayın Ali Raif Dinçkök’e devretti.

Ali Babacan Ankara'yı değiştiren projeleri anlattı!

3 dönem boyunca Ankara milletvekilliği yapan Başbakan Yardımcısı Ali Babacan, başkentin 13 yıllık büyüme serüvenini SABAH Ankara'ya anlattı.

Ali İlker Önem davası Haberi

Ali İlker Önem davası

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Yapı İşleri Genel Müdürlüğünden:


İstanbul İli, Başakşehir İlçesi, 858 ada, 4 parsel üzerindeki 663773 YİBF nolu inşaatın denetimini üstlenen Aka2 Yapı Denetim Ltd. Şti.’nin Uygulama Denetçisi, İnşaat Mühendisi Ali İlker ÖNEM (Denetçi No: 20369, Oda Sicil No: 67141) tarafından, Ankara 16. İdare Mahkemesinin 2015/203 esasına kayden Bakanlığımız aleyhine açılan davada, 13.11.2015 tarihli ve E.2015/203-K.2015/1733 sayılı karar ile “dava konusu işlemin iptaline” hükmedildiğinden, 21.07.2014 tarihli ve 29067 sayılı Resmi Gazete ilanı ile Ali İlker ÖNEM hakkında tesis edilmiş olan geçici durdurma işlemi 11.12.2015 tarihli ve 33121 sayılı Makam Olur’u ile iptal...