06 / 05 / 2024

Ali Kartal

Ali Kartal

Türkiye’de bir zamanlar milyonları ekrana kilitleyen Zerda dizisindeki Hurşit Ağa’nın konağı çürümeye terk edildi.

Demkarlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Demkarlar İnşaat Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi bugün Arnavutköy'de 1 milyon TL sermaye bedeli ile Enes Demir, Engin Demir, Mehmet Ali Kartal, Şaban Kartal ve Şafak Kartal ortaklığında kuruldu.

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Kartal Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 7 milyon 560 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya'dan yeni şirket! 50 bin TL sermaye bedeliyle!

Ali Dumankaya ve Orhan Dumankaya, 50 bin TL sermaye bedeli ile Kartal'da yeni şirket kurdu. Şirketin ismi Dky Proje Ve Gayrimenkul Geliştirme Anonim Şirketi oldu. 

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi kuruldu!

Ali Hoca Konaklama Hizmetleri Anonim Şirketi Kartal'da 50 bin TL sermaye bedeli ile  Çiğdem Kılınç tarafından kuruldu.

Kartal'da 7 bina tahliye edildi!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, Kartal'da çöken binada 12 kişinin yaralı kurtarıldığını, 3 kişinin de hayatını kaybettiğini söyledi.

Kartal Stadı yerine meydan geliyor!

Kartal Belediyesi Başkan Yardımcısı ve Kartalspor Başkanı Ali Apaydın, Kartal Stadı'yla ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Alk Zemin Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Alk Zemin Yapı İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Avcılar’da 100 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kartal tarafından kuruldu.

Kartal'da Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli düzenlendi!

Kartal Belediyesi ile TMMOB’a bağlı Makine Mühendisleri Odası, Elektrik Mühendisleri Odası, İnşaat Mühendisleri Odası ve İzoder’in ortaklaşa düzenlediği Apartman ve Site Yöneticileri Bilgilendirme Paneli, Kartal Belediyesi Hasan Ali Yücel Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi.

Dumankayalar, Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım Zirvesi'ne katılacak!

İbrahim ve Ali Dumankaya, “Kartal’a Yatırım, Geleceğe Yatırım” zirvesinde bölgenin geleceğini değerlendirecek. Kartal’a yatırım yapan inşaat şirketlerinin yöneticileri ile Kartal Belediyesi’nin bir araya geleceği zirve 2 Haziran'da gerçekleşecek.

Gözde- Eren İnşaat'ın acı günü! Ali Akbulut vefat etti!

Gözde- Eren İnşaat Sanayi ve Ticaret Limited Şirketi ve Evren Madencilik şirketlerinin kurucusu Yüksek Jeoloji Mühendisi Ali Akbulut hayatını kaybetti. Akbulut'un cenazesi bugün Kartal Cemevi Vakfı'ndan saat 13:00'da kaldırılacak.

Kartal yabancının ve beyaz yakalının yeni adresi!

AC Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Ali Coşkun, Kartal’ın beyaz yakalı çalışanların ve yabancı yatırımcıların gözdesi olan yerler arasında olduğunu söyledi.

DKY İnşaat'ın yeni projesi Kartal sahilinde yükselecek!

Ali Dumankaya, bir yıl içinde Kartal'da ikinci kentsel dönüşüm projesine başladıklarını, riskli alanları dönüştürüp ülkemiz insanına ve ekonomisine kazandırmaya devam ettiklerini söyledi.

Hasan Ali Kartal: Kaçak yapı yasallaştırılamaz!

Hasan Ali Kartal, "İnşaatı tamamlanmış ve kaçakları olan bir yapının kaçak alanlarını yıkmak yerine yasallaştırma düşüncesinde olan zihniyeti kınıyorum" dedi.

Ali Kartal Haberi

Ali Kartal

Türkiye'de bir zamanlar milyonları ekrana kilitleyen Zerda dizisindeki Hurşit Ağa'nın konağı çürümeye terk edildi. Önceden her gün 6-7 otobüs dolusu insanın ziyaret ettiği trilyonlar değerindeki konak, şimdi ise tavukların mekanı haline geldi.


Gaziantep'in Nurdağı ilçesine bağlı Sakçagözü beldesinde 1916 yılında yapılan Hurşit Ağa Konağı, Zerda dizisinin yanı sıra bir çok filme de ev sahipliği yaptı. 2002-2004 yılları arasında milyonları ekrana kilitleyen Zerda dizisinin çekiminin yapıldığı konak,  Şubat 2005'te elektrik kontağından çıkan yangında büyük tahribata uğramıştı. Yangından sonra kaderine terk edilen konağa son olarak ise kış dönemindeki yoğun kar yağışı zarar verdi. Kamıştan yapılan çatısı karda çöken konağın, uzun sürecek restorasyon süreci nedeniyle bakım ve onarımı da yapılamıyor. Unutulmaya yüz tutan konak şimdi ise tavuklara kaldı.


TURİST AKININI DA VURDU

Restore edilmemesi nedeniyle...