03 / 05 / 2024

Ali Katırcıoğlu serveti

Ali Katırcıoğlu serveti

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) soruşturması kapsamında Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu.

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi kuruldu!

K Çavuşoğlu Gayrimenkul Geliştirme Ve Yatırım Anonim Şirketi Beşiktaş'ta 35 milyon 25 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kibar, Ahmet Kibar, Asım Kibar, Aysun Kibar ve Haluk Kayabaşı ortaklığında kuruldu.

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Tüylüoğlu Paşa İnşaat Sanayi Ticaret Limited Şirketi Kadıköy'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Ali Paşa Tüylüoğlu, Kemal Tüylüoğlu, Yıldırım Tüylüoğlu, Yüksel Tüylüoğlu ortaklığında kuruldu.

Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Nereli? Kaş yaşında?

Anadolu Grubu Yönetim Kurulu Üyesi Ali Galip Yorgancıoğlu kimdir? Ali Galip Yorgancıoğlu daha önce hangi görevlerde bulunmuştur? Ali Galip Yorgancıoğlu'nun eğitim hayatı nasıldı? İşte Ali Galip Yorgancıoğlu`nun hayatına dair merak edilenler.

Tarih verdi! Hisarcıklıoğlu'ndan TOGG açıklaması: Hep beraber bineceğiz

Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı Rifat Hisarcıklıoğlu, Karaman'da katıldığı açılış töreninde yerli ve milli otomobil TOGG ile ilgili de açıklamada bulundu. TOGG için geri sayım başladı.

Eşref Hamamcıoğlu'nun serveti ne kadar? Eşref Hamamcıoğlu ne iş yapıyor?

Galatasaray’da başkan adaylığını açıklayan Eşref Hamamcıoğlu, sarı-kırmızılı takımda 1994-1998 yılları arasında Galatasaray Mezunlar Evi Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. Eşref Hamamcıoğlu, 2001 yılında ise Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeliği yaptı. 

Lütfü Türkkan’ın fabrikasına mühür!

Radiye Sezer Katırcıoğlu, Lütfü Türkkan’ın arazisindeki fabrikayla ilgili, “İYİ Partili Türkkan’ın fabrikası orman arazisinde değil mi? Savcıyı göreve davet ediyorum” dedi. Bu sözlerden 48 saat sonra fabrika mühürlendi.

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...

Mehmet Çakılcıoğlu: Kanal İstanbul'un yapılacağına inanmıyoruz!

İBB’nin düzenlediği “Kanal İstanbul Çalıştayı”, İstanbul Kongre Merkezinde yapıldı. İBB Genel Sekreter Yardımcısı Dr. Mehmet Çakılcıoğlu'nun yer aldığı çalıştay’a 2685 kişi katıldı...

Emlak kralı Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü!

Mehmet Nuri Müftüoğlu’nun serveti çocuklarını birbirine düşürdü. Büyük abla ve ağabeye dava açan 3 kardeş, alzheimer olan babalarına ait, 22 milyon lirasına ve arsalarına haksız yolla sahip olunduğunu iddia etti...

Ali Ağaoğlu'nun oğlu Ali Ege 6 yaşına girdi!

Ali Ağaoğlu'nun küçük oğlu Ali Ege’nin 6'ıncı doğum günü için bir parti düzenlendi. Partiye Ali Ege’nin annesi Petek Ertüre’nin arkadaşları çocukları ile katıldı.

Giresun'da Müftüoğlu Feyzullah Efendi Camisi'nin temeli atıldı! 

Giresun 'da inşa edilecek olan Müftüoğlu Camisi'nin temeli atıldı. Temel atma törenine İl Müftüsü Muhittin Oral ve Giresun halkı katıldı. Cami, eski cami binasının yıkılmasıyla inşa edilecek.

Maltepe'deki arsa cinayetinde baba ve oğlu tutuklandı!

Maltepe'de arsa tartışması nedeniyle iş insanı Ali Akdoğan'ın tabancayla vurularak öldürülmesi davasında şüpheli baba ve oğlu tutuklandı.

Emlak Konut Saraçoğlu ihalesine kimse katılmadı!

İkinci 100 Günlük Eylem Planı'nında da yer alan Ankara Çankaya Saraçoğlu projesinin ihalesi bugün yapıldı. Ancak ihaleye katılım olmadı...

Ali Katırcıoğlu serveti Haberi

Ali Katırcıoğlu serveti

Fetullahçı Terör Örgütü (FETÖ) bünyesinde faaliyet gösteren Kaynak Holding'e yönelik yürütülen soruşturma devam kapsamında holdingin yöneticilerinden olan ve FETÖ'nün Pensilvanya'daki 400 dönümlük çiftliğinin parasını ödeyen Abdullah Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir kondu. Sulh ceza hakimliğinin talebinde Abdullah, Mustafa Talat ve Ali Katırcıoğlu'nun FETÖ yöneticileri olduğu ve yurtdışında kaçak yaşadığı belirtildi. Hakimlik Abdullah ve Ali Katırcıoğlu'nun tüm mal varlığına tedbir konularak, TMSF yetkilileri kayyum olarak atandı. Katırcıoğlu ailesinin vekil olarak tayin ettiği Ali Katırcıoğlu'nun torunu Fethullah Demircan ile avukat İrfan Öğe ve Azim Gayrimenkul'ün yetkililerinden Halit Keleş'in şahsi mal varlıklarına da tedbir...