28 / 04 / 2024

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

Radiye Sezer Katırcıoğlu'ndan Lütfü Türkkan'a arazi sorusu!

AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, İYİ Parti Grup Başkanvekili Lütfü Türkkan'a, sahibi olduğu yağ fabrikası ve çiftliğinin devlet arazisi üzerinde olup olmadığı sorusunu sordu...



AK Parti Kocaeli Milletvekili Radiye Sezer Katırcıoğlu, Meclis'te düzenlediği basın toplantısında, dünyanın zor bir salgın sürecinde olduğunu, Türkiye'de ise Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın liderliğinde atılan önemli adımlar sonucunda salgının kontrol altına alındığını ve belli kurallarla normalleşme sürecine geçilmeye başlandığını belirtti. 

Anadolu Ajansı'nda yer alan habere göre; süreçte emeği geçenlere teşekkürlerini ileten Radiye Sezer Katırcıoğlu, kontrollü sosyal hayat prensibinden vazgeçilmemesi gerektiğine dikkat çekti.  

- "Türkkan'ın söyledikleri yalan ve iftira"

İYİ Parti Grup Başkanvekili Türkkan'ın AK Partili Belediye başkanları ve tüm Kocaeli milletvekillerine dönük yalan ve iftira dolu açıklamaları olduğunu dile getiren Katırcıoğlu, "Müddei iddiasını ispatla yükümlüdür" diye konuştu.

"Bunların içerisinde doğrulattığım iki konuyu milletimizden bir kez daha özür dileyerek kendisine sormak durumundayım" diyen Radiye Sezer Katırcıoğlu, şöyle konuştu:

"Bunu, inanın benimle beraber hem Kocaeli hem de ülke kamuoyu öğrenmek isteyecek. Biliyorsunuz bu milletvekilinin ve iş insanının Kocaeli Dilovası'nda fabrikaları ve çiftlikleri var. Soruyorum belgelerle birlikte, Bay Lütfü Türkkan. Türkkan Yağ Anonim Şirketi, 126 bin metrekare orman arazisi üzerinde mi değil mi? İkinci sorum, belgemle birlikte Bay Lütfü Türkkan, Türkkan Çiftliği  TOKİ  arazisi üzerinde mi değil mi?"

Bu arazilerin devlete ait olduğuna vurgu yapan Radiye Sezer Katırcıoğlu, "Özellikle cumhuriyet savcılarını göreve davet ediyorum" dedi.

Antalya'da imar planı değiştirien araziye otel yapılacak iddiası!


Geri Dön