02 / 05 / 2024

ali kılıçtan topbaş tüneli açıklaması

ali kılıçtan topbaş tüneli açıklaması

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç’ın tünel için İBB Başkanı Kadir Topbaş güzellemeleri şaşırttı. Başkan Kılıç, belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı çağrıda bulundu.

Kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır?

Prof. Dr. Ali Hepşen bugünkü yazısında kiraların enflasyona etkisi ve Merkez Bankası’nın önerilerini kaleme aldı. Peki kiralık konut piyasasındaki kısır döngüden nasıl çıkılır? İşte Hepşen'in konu ile ilgili o yazısı...

Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül için tutuklama kararı!

Büyükçekmece Belediyesi'ndeki rüşvet iddialarına yönelik operasyonda gözaltına alınan 22 şüpheliden 8 tanesi tutuklandı. Tutuklanan isimler arasında Gül İnşaat'ın sahibi Ali Gül de bulunuyor.

Bakan Yusuf Tekin: 2000 öncesi yapı stokları kontrol edildi, 1583 okul yıkılıp baştan yapıldı!

Milli Eğitim Bakanı Yusuf Tekin, 2000 öncesi yapı stokunun neredeyse tamamının Türkiye genelinde tahkik işlemlerinin yapıldığını ve 1583 okulun deprem sebebi ile yıkılıp yeniden yapıldığını açıkladı.

Beyoğlu Kılıçali Mahallesi 1/5000 ve 1/1000 ölçekli imar planı tadilatı askıya çıkarıldı!

Beyoğlu ilçesi, Kılıçali Mahallesi, Kılıçali Paşa Caddesinin bir kısmının Revizyonuna ilişkin 1/5000 ve 1/1000 ölçekli 21.06.2022 tasdik tarihli Koruma Amaçlı Nazım ve Uygulama İmar Planı tadilatı askıya çıkarıldı.

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kılıçoğulları Yükseltilmiş Döşeme Sistemleri Ve Halı Kaplama İnşaat Taahhüt Ticaret Limited Şirketi Beykoz'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kl Kılıç İnşaat Ve Tekstil Ticaret Limited Şirketi Bağcılar'da Ali Kılıç tarafından kuruldu.

Yüksel Mansur Kılınç'tan Emlak Konut GYO'nun ihalelerine ilişkin soru önergesi!

CHP İstanbul Milletvekili Yüksel Mansur Kılınç, Emlak Konut GYO'nun ihalelerini gündeme taşıdı. Kılınç, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Murat Kurum'un cevaplaması istemi ile soru önergesi sundu. 

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Belediye Başkanı Erhan Kılıç İzmir halkının merakla beklediği Buca metrosu ile ilgili önemli açıklamalar yaptı.

Sevda Erdan Kılıç'tan İzmir kentsel dönüşüm kredisinin onaylanmamasına tepki!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, İzmir Büyükşehir Belediyesi'nin depremde hasar gören binaların dönüşümü için Dünya Bankası'ndan aldığı düşük faizli krediyi henüz onaylamayan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a tepkilerini dile getirdi. 

Sevda Erdan Kılıç'tan Kuzey Ege Çandarlı Limanı inşaatı eleştirisi!

CHP İzmir Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Kuzey Ege Çandarlı Limanı'nın, inşaat hatalarıyla dolu olduğunu, bu nedenle oluşan yapısal bozuklukların da limanı amatör balıkçı iskelesine dönüştürdüğünü iddia etti.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Sevda Erdan Kılıç'tan TOKİ açıklaması!

CHP Milletvekili Sevda Erdan Kılıç, Toplu Konut İdaresi’nin AKP iktidarı döneminde 70 milyar liranın üzerinde 5 binden fazla ihale yaptığını, müteahhit firmalara 50 milyar lira hak ediş ödediğini ifade etti...

Erhan Kılıç'tan Buca metrosu açıklaması!

Buca Metrosu için beklenen haberin gelmesi üzerine Buca Belediye Başkanı Av. Erhan Kılıç, “Türkiye’nin en büyük ilçelerinden biri olarak bunu hak ediyorduk. Bu imza bir milat olmasını diliyoruz." dedi.

ali kılıçtan topbaş tüneli açıklaması Haberi

ali kılıçtan topbaş tüneli açıklaması

Maltepe Rizeliler Derneği’nde düzenlenen toplantıya katılan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, Maltepe’nin trafik sorunu üzerine Kadir Topbaş’a seslendi. Belediye binasından Bölge Hastanesi’ne uzanan 950 metre uzunluğunda bir tünel yapımı için İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş’a seslenen Başkan Ali Kılıç’ın ifadeleri şaşkınlık yarattı. Konuşmasında, “Kadir Abi dünya tatlısı bir insan. Dünya güzeli bir insan. Konuşuyorsun sohbet ediyorsun, sana dokunuyor. Gerçekten ağabeylik yapıyor” ifadelerini kullanan Ali Kılıç, Topbaş’la tünel diyaloğunda, “Abi, ben CHP’liyim ama rozetimi çıkardım genel başkanımın bilgisi dahilinde” ifadelerini kullandığını belirtti.


Maltepe’ye Topbaş Tüneli


Tünelin adının Topbaş Tüneli olmasını teklif ettiğini de belirten Başkan Kılıç, Topbaş’a “Açılışını yaptığınız gün istiyorsanız ben izin alır yurt dışına giderim. Ya da tribüne gidip Maltepe Halkı ile seni alkışlarım” dediğini belirtti. 


Sorunun ise Maltepelilerin duyarlı...