05 / 05 / 2024

Ali Kışla

Ali Kışla

Yakamoz Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi, İhsan Şafak Balta, Yusuf Yeşilırmak, Ali Kışla tarafından 14 milyon 400 bin TL'lik sermaye bedeli ile 4 Haziran'da kuruldu.

Yurt dışından gayrimenkul almayı düşünenler dikkat! Portekiz, 'altın vize'  uygulamasında kuralları sıkılaştırdı!

Avrupa'nın en batı ülkesi olan Portekiz, pek çok kişinin gündeminde yer alan altın vize uygulamasında kuralları sıkılaştırdı. İşte konu ile ilgili son dakika detayları...

Avrupa Merkez Bankası beklentilerin aksine sıkılaşmaya ara vermedi!

Piyasada bazı analistlerin sıkılaşmaya ara vereceği yönündeki tahminlerine rağmen Avrupa Merkez Bankası (ECB) enflasyonla mücadele etmek için Eylül toplantısını pas geçmedi. Banka sıkılaşma politikaları doğrultusunda birbirini izleyen 10. faiz artışını gerçekleştirdi.

Bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor: Döviz kuru kontrolü ve ticari kredilerde sorunlar!

Türkiye'de bankaların kredi politikaları sıkılaşıyor, ticari kredilerde sorunlar yaşanıyor. Ekonomi yönetimi döviz kuru kontrolüne odaklanırken, kredi musluklarının kapanması işletmeleri zor durumda bırakıyor.

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kışla Grup İnşaat Ticaret Limited Şirketi bugün Kağıthane'de Onur Kışla tarafından kuruldu.

Sıkılaşma dalgası hangi emtiayı vurdu?

Emtia fiyatları Fed’in enflasyonla mücadele için sıkılaşmaya başlaması ile nasıl bir değişikliğe uğradı? İşte merak edilen emtia fiyatları!

Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredisi şartlarını sıkılaştırdı!

Merakla beklenen Ekim 2021 Banka Kredi Anketi sonuçları raporuna göre, Avro Bölgesi'nde bankalar konut kredi şartlarını sıkılaştı.

Sebahattin Girgin: Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık beni dolandırdı!

Son zamanlarda yaşadığı mağduriyetle gündeme gelen İş insanı Sebahattin Girgin yaptığı açıklamada, Kibariye ve eşi Ali Küçükbalçık tarafından dolandırıldığını iddia ederek, “4.5 milyon TL’ye bana ev sattılar. Tapuyu bir türlü alamadım. Ev daha sonra başkasına satıldı.” dedi.

Konut kredisi faizlerine sıkılaşma politikası etkisi!

Merkez Bankası'nın attığı parasal sıkılaşma politikası adımının ardından bankalarda faiz oranlarını güncellemeye başladı. Peki bankaların güncel konut kredisi faizleri ne oldu? Konut kredisi faiz oranları arttı mı? İşte ayrıntılar...

Merkez Bankası'ndan yeni sıkılaştırma adımı!

Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası (TCMB), BIST Repo-Ters Repo Pazarı'nda gecelik borç verme faiz oranı üzerinden sınırlı tutarda sağladığı fon tutarını bugün sıfırlayarak sıkılaştırma adımlarını devam ettiriyor.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Göktürk Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından kuruldu.

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi açıldı!

Ali Köseoğlu Gıda İnşaat Otomotiv Ve Turizm Sanayi Ticaret Limited Şirketi Gökmahal Şubesi bugün Eyüpsultan'da 20 bin TL sermaye bedeli ile Ali Köseoğlu tarafından açıldı.

ABD, Rusya'ya çifte amaçlı ürün ihracat kurallarını sıkılaştırıyor!

ABD Sanayi ve Güvenlik Bürosu (BIS), askerler tarafından veya askeri amaçla kullanılabilecek ürünlerin Rusya, Çin ve Venezüella’ya ihracat kurallarını sıkılaştıran düzenlemeler hazırladı.

Dursun Ali Kılıclı kimdir?

Halk Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı (GYO) Yönetim Kurulu Üyesi Dursun Ali Kılıclı kimdir? Dursun Ali Kılıclı daha önce hangi görevlerde bulundu? İşte Dursun Ali Kılıclı'nın biyografisi...

Ali Kışla Haberi

Ali Kışla

Yakamoz Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi, İhsan Şafak Balta, Yusuf Yeşilırmak, Ali Kışla tarafından 14 milyon 400 bin TL'lik sermaye ile 4 Haziran'da kuruldu. 


Yakamoz Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi'nin Yönetim Kurulu Başkanı İhsan Şafak Balta ve Yönetim Kurulu Üyesi Yusuf Yeşilırmak ile Ali Kışla olarak belirlendi.


Yakamoz Otel Turizm Ticaret Anonim Şirketi iş konusu; 1 - Turistik yerlerde veya turizme elverişli alanlarda hakiki ve hükmi şahıslara ya da Devlete ait arazi ve arsaları kiralamak, kiraya vermek, satın almak ve satmak. Turizm Teşvik Kanunu ve ilgili mevzuatlar çerçevesinde turistik tesis, otel, motel ve benzeri tesisler kurmak, işletmek, kiralamak, kiraya vermek, satmak ve satın almak. 2- Otel, motel, kamping, pansiyon, tatil köyü, dinlenme evleri, termal istasyonu, plaj, pastane, lokanta, kafeterya, çay bahçesi,...