19 / 05 / 2024

Ali Kural projeleri

Ali Kural projeleri

Mimar Ali Kural kimdir? Ali Kural, bugüne kadar hangi işlerde görev aldı? Mimar Ali Kural, bugün hangi mimarlık firmasında çalışmalarına devam ediyor? İşte Ali Kural..

Ali Öztunç: Yurttaş odaklı kentsel dönüşüm yapılmalı! 

Partisinin genel merkezinde gündem değerlendirmesi yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Ali Öztunç kentsel dönüşüm projeleri hakkında açıklamalarda bulundu. 

Kural Mimari Yapı İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!

Kural Mimari Yapı İnşaat Metal Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Başakşehir'de 500 bin TL sermaye bedeli ile Ali Kurt tarafından kuruldu.

Fenerbahçe'nin gayrimenkul projeleri durduruldu!

Fenerbahçe'de Aziz Yıldırım döneminde yapılması planlanan 3 proje askıya alındı.  Fenerbahçe Üniversitesi, Fenerbahçe Tatil Evleri ve 1 milyon üye projeleri Başkan Ali Koç’un talimatıyla durduruldu.

Ali Dumankaya: Yurt dışına açılmayı hedefliyoruz!

Dört yılda 10 projeyi yönetme kabiliyetine erişen DKY, 2017’nin sonuna kadar inşaatı devam eden projeleri ile birlikte toplamda 3 bin 697 konut üretmiş olacak. Ali Dumankaya, "Yurt dışına açılmak gibi bir hedefimiz de var ama bu kontrollü olacak" diyor.

Ali Pehlivanoğlu İzmir'e konut projeleri inşa edecek!

İzmir'in köklü market zinciri Pehlivanoğlu ailesinin kardeş şirketlerinden Ali Pehlivanoğlu'nun sahibi Ali Pehlivanoğlu, çalışma hayatının 50. yılını kutladı.

Ali Ağaoğlu yeni konut projeleri için İzmir'e yöneliyor!

Rönesans Holding, Türkerler Holding ve DAP Holding’in ardından son olarak ünlü işadamı Ali Ağaoğlu’nun da İzmir’de konut projelerine hazırlandığı belirtildi.

Hacı Ali Taylan: KDV düzenlemesi yeni projeleri hızlandırdı!

Emlakçılar Odası Başkanı Hacı Ali Taylan, Ankara'daki emlak piyasasını değerlendirdi. KDV düzenlemesinin yeni projeleri hızlandırdığını belirten Taylan, arz ve talep dengesinin en iyi şekilde Ankara'da işlendiğini söyledi.

Ali Ağaoğlu: Türkiye Ortadoğu’nun kalesi!

Cityscape Global dün Dubai’de kapılarını açtı. Fuarda Ağaoğlu 1453, Ağaoğlu Central Park projeleri ve Finans Merkezi’nin ön tanıtımını yapan Ağaoğlu Şirketler Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Ali Ağaoğlu, fuarda Türkiye’nin tanıtımı görevini üstlendiklerini söyledi.

Ali Özcan: Kentsel dönüşüm projeleri deprem odaklı olmaktan çıktı!

CHP İstanbul Milletvekili Özcan: "Depreme hazırlama diye ortaya atılan kentsel dönüşüm projeleri, deprem odaklı olmaktan çıkmış rantsal dönüşüm projelerine dönüşmüştür" dedi.

Ali Kılıç: Maltepe yerinde dönüşecek!

Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç, ilçesinde gerçekleştirdiği hizmetleri ve geleceğe katkı sunacak projeleri Gazetem İstanbul ile paylaştı. Başkan Ali Kılıç projeleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Ali Özcan: İnşaat projeleri hızlandırılmalı!

Birlik ve beraberlik içinde Türkiye'nin daha iyi yerlere geleceğini belirten Arslanları İş Adamları Derneği (ASKON) Kayseri Şubesi başkanı Ali Özcan,belediyelerin özellikle inşaat sektöründeki projeleri hızlandırmasını istedi.

Ali Babacan imar rantının vergilendirilmesinde ısrarlı!

Eski Başbakan Yardımcısı Ali Babacan imar rantının vergilendirilmesinde ısrarlı. Babacan, şu anda rantın oluştuğunu ancak nasıl paylaşılacağının kuralının olmadığını dile getirerek, "Kural konulmalı" mesajı verdi.

TOKİ Van projeleri!

TOKİ Van projeleri kapsamında Van Kevenli Evleri'nde satışa sunulan 48 adet konut kuralı satış yöntemi ile satışa sunuluyor. TOKİ Van Kura çekimi 10 Ağustos 2015 tarihinde gerçekleşecek.

Ali Kural projeleri Haberi

Ali Kural projeleri

Ali Kural kimdir?

Ali Kural, 1995 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi Mimarlık Bölümü'nü birincilikle bitirerek lisans derecesini aldı. 


Fulbright Yüksek Lisans Bursu ile gittiği A.B.D.' de Harvard Üniversitesi Tasarım Yüksek Okulu'nu 1999 yılında, "Yeşil ve Uyum Gösteren - Biçimsiz Şehir; İstanbul için Kentsel Gelişme Stratejisi, Beykoz - Ümraniye Örneği" isimli tez projesi ile tamamladı ve Kentsel Tasarımda Yüksek Mimar derecesini aldı. 


1999 - 2004 yıllarında Boston, New York, Washington DC, İstanbul ve Ankara şehirlerinde yaşayan ve çalışan Ali Kural, 2006 yılından itibaren URBAR - Kentleşme ve Mimarlık Ofisinde mesleki çalışmalarını sürdürmektedir. 


Son dönem yapıları arasında Alaçatı Değirmenaltı Meydanı Kentsel Tasarım Uygulaması, Beyazıt Meydanı Kentsel Tasarım Projesi, Orta Doğu Teknik Üniversitesi Lisans Öğrencileri Yurt Binası bulunmaktadır.


Kural Mimarlık

"Kural Mimarlık, kurulduğu günden bu yana çözüm ortağı...